NOWA STRONKA MEBLOTAPU CHELM

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

NOWA STRONKA MEBLOTAPU CHELM

Postautor: Matii » 30 listopada 2004, 09:47

Zapraszam na nowa stronke Meblotapu, www.meblotapchelm.com

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 listopada 2004, 21:10

Mati dobra dzięki za wiadomość ale to niejest podforum Meblotapu Chełm!
Więc czemu tutaj umieściłeś ten topic?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 listopada 2004, 21:20

A co, nie może??? Wasze forum i tak już przypomina śmietnik więc reklama nowego adresu związanego z koszykówką kobiet nie zaszkodzi.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 grudnia 2004, 04:19

Szymon pisze:A co, nie może??? Wasze forum i tak już przypomina śmietnik więc reklama nowego adresu związanego z koszykówką kobiet nie zaszkodzi.

:D :D :D :D :D ... to o śmietniku to już było okrutne :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 grudnia 2004, 15:59

Szymon pisze:A co, nie może??? Wasze forum i tak już przypomina śmietnik więc reklama nowego adresu związanego z koszykówką kobiet nie zaszkodzi.

Szkoda słów

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 grudnia 2004, 23:06

zaklnął bym sobie, ale powstrzymam się......żenada......

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 grudnia 2004, 23:08

Nie może bo ja mu na to niepozwalam! a śmietnik to moge zaraz zrobić z forum Włókniarza! Nie prowokuj Szymon bo zaraz będzie temat na 10 stron jaki już miał miejsce przy okazji meczu co za zbieżnoś AZSu z Meblotapem! :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 grudnia 2004, 23:26

jesli to forum to "smietnik" to prosze mi pokazac "smieci"- czyli zbedne i niepotrzebne[waszym zdaniem] tematy na tym forum!!! CZEKAM!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 grudnia 2004, 16:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maras a co ty masz do gadania żeby zabraniać komuś pisać??? I nie groź mi tutaj że zrobisz śmietnik na naszym forum. Chcesz to próbuj.
Już Ci Mytek wskazuję śmieci. Po cholere np. lista obecności? Co mnie obchodzi kto z Was na mecz przyjdzie?
Z chęcią natomiast dowiedziałbym się czegoś o historii AZSu. Jakiś wywiadzik dobry bym przeczytał itd. itp.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 02 grudnia 2004, 16:39

Szymon pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Maras a co ty masz do gadania żeby zabraniać komuś pisać??? I nie groź mi tutaj że zrobisz śmietnik na naszym forum. Chcesz to próbuj.
Już Ci Mytek wskazuję śmieci. Po cholere np. lista obecności? Co mnie obchodzi kto z Was na mecz przyjdzie?
Z chęcią natomiast dowiedziałbym się czegoś o historii AZSu. Jakiś wywiadzik dobry bym przeczytał itd. itp.

Skoro mówisz, że Maras nie może zwracać innym uwagi, co mogą tu pisać a czego nie, to co sam sie czepiasz, że istnieje lista obecności? Każdy ma prawo pisać co chce. A zresztą to jest poddział AZSu Poznań, więc z całym szacunkiem, ale jak Cie to nie obchodzi, to nie musisz tutaj zaglądać.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 02 grudnia 2004, 17:05

Szymon pisze:(...)

jesli nie obchodzi Cie kto z nas przyjdzie na mecz to po prostu nie czytaj tego tematu. to jest forum AZSu i kazdy kibic tego klubu ma prawo wpisac tutaj rzeczy ktore uwaza za sluszne....co do historii AZSu to bardzo dobra mysl!dzieki! natomiast jesli chodzi o wywiadzik to obiecuje ze zamiszcze jakis po powrocie z meczu z gorzowa- biore dyktafon wiec na pewno jakis wywiad sie tutaj pojawi.pozdrawiam!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Yo

Postautor: MirU <poznań> » 02 grudnia 2004, 18:54

DaRiO pisze:
Skoro mówisz, że Maras nie może zwracać innym uwagi, co mogą tu pisać a czego nie, to co sam sie czepiasz, że istnieje lista obecności? Każdy ma prawo pisać co chce. A zresztą to jest poddział AZSu Poznań, więc z całym szacunkiem, ale jak Cie to nie obchodzi, to nie musisz tutaj zaglądać.

Zgadzam się w 100%....człowieku (Szymon) jak nie masz ochoty czytać postów o "naszych" sprawach to tu nie wchodź, to proste ale może za trudne dla ciebie jeżeli piszesz takie głupoty

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 grudnia 2004, 19:15

Tak!!!! Zgadzam się - nie chcesz czytać, to nie czytaj! A jak chcesz czytać, to się wpisz poniżej :D (JOKE!)

Ludzie (to do wszystkich wyżej kibiców AZS P.) - pytacie się czemu śmietnik, proponuję po prostu zajrzeć do wpisów w tym temacie. Wy zaczęliście dyskusję mając jakieś dziwne pretensje do kibica z Chełma, a przypomnę tylko, że z reklamą Waszej strony próbowaliście wchodzić wszędzie i to nawet po kilka razy! Na każdy wpis, macie cztery tak samo bezsensowne, popierające równie bezsensowne zdanie trzech kolegów wcześniej - to jest właśnie ŚMIETNIK! Pisanie czegoś, obojętnie czego, nie mając NIC kompletnie ciekawego do powiedzenia... zastanówcie się sami, czy nadal chcecie robic tu śmietnik! To zależy przede wszystkim od Was samych. To jest Forum informacyjne, a nie czat - to też przemyślcie.

Ps. Cały ten temat zostanie jutro wykasowany, bo w jednym macie rację - KKForum nie jest miejscem, w którym ktoś chciałby czytać 10 stron wpisów wstylu "zgadzam się w 100%...", "zgazdam się 200%...", "zgadzam się w 300%..." itd.

Pozdrawiam.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 grudnia 2004, 20:26

Seba! Chłopie nie wypominaj nam gdzie my chcieliśmy własną strone reklamować! To było i minęło! Wykasuj ten temat jestem za tym w 99% :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 grudnia 2004, 20:31

MARAS pisze:Seba! Chłopie nie wypominaj nam gdzie my chcieliśmy własną strone reklamować! To było i minęło! Wykasuj ten temat jestem za tym w 99% :lol:

Nic Ci nie wypominam - zacząłeś temat mając pretensje do kogoś, kto nawet w 0,5% nie narobił tyle bałaganu, co Ty i ... wiadomo, napisałem tylko, że... itd. Powtarzam raz jeszcze, tylko od Was zależy czy chcecie mieć tu śmietnik czy też nie. Większość wpisów nadaje się na czat, a nie na Forum, na którym ludzie chcą znajdywać głównie informacje lub wymienić opinie na ważne tematy. Ja już na Wasze podforum wchodzę tylko po to, żeby zobaczyć, czy nie muszę w jakiś sposób reagować porządkowo - prwadopodobnie nawet jeśli napiszecie tu kiedyś w końcu coś ważnego, to po prostu ani ja, ani 99% ludzi na tym Forum tego nie przeczyta, zaginie to w tym "spamie" forumowym. Powtarzam raz jeszcze - FORUM TO NIE CZAT!

Pozdrawiam.

Wróć do „AZS Poznań”