Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 18:46

Jakbys nie wiedzial to gadalam z jedym z kibicow i powiedzial ze nie wie czy bedzie dopingowac jak przyjada!!!!!!!!!!!!!!1 a dziewczyny by chyba sobie tego nie wymyslily :evil: :evil:

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 02 czerwca 2006, 19:13

Marian pisze:No nie to już lekka przesada aby za swoje niepowodzenia obwiniać kibiców to przez nich prowadząc 19 pkt. przegrałyście mecz 6. trzeba mieć trochę odwagi aby przyznać się do porażki. Co do wyzywania to byłem na meczu i nic takiego nie miało miejsca dopingowaliśmy nasz zespół a kibice Włókniarza swój. Jedyne słowa jakie zostały wypowiedziane przez nas do zawodniczki z Pabianic to aby się przyznała że wybiła piłkę na aut a ona nam pokazała za to że mamy z głową. Chłopacy dopingowali was jak tylko mogli i jakoś dziwnie że tego nie słyszałyście bo w 3 kwarcie byli głośniejsi od nas a w 4 kwarcie to Olimpii kibicowało pół sali więc było ich trochę mniej słychać ale dopingowali jak tylko mogli, jak to zawsze bywało czasem kibice Olimpii krzyczeli Włókniarz!!! a kibice z Pabianic Olimpia !! wiec nie wiem o co wam dziewczyny chodzi. Powinłyście być wdzięczne że chłopacy przyjechali 200 km aby was dopingować a nie ich tak oczerniać, ładnie im podziękowałyście za doping nie ma co.

Chciałbym podziękować zawodniczce Włókniarza za pokazanie środkowego palca jak odjeżdżały z pod hali i pokazanie kultury.
Jutro kibice Olimpii będą kibicować zespołowi Włókniarz Pabianice a nie drużunie juniorek

Krzyczeliscie Wlokniarz jeden, jedyny raz przez caly mecz. Tamci z tylu troche probowali, ale pozniej tez olali Pabianice i zaczeli skandowac "Olimpia, Olimpia". Dlaczego nigdy nie podlaczyli sie do zawodniczek, ktore spiewaly "Pabianice..."?

Marian
Nowy na forum

Postautor: Marian » 02 czerwca 2006, 19:30

Soku nie przesadzaj że krzykneliśmy tylko raz Włókniarz bo krzyczeliśmy kilka razy a kibice z Pabianic dopingowali swój zesół. A możesz mi powiedzieć gdzie siedziałeś na meczu że tak dobrze policzyłeś kto ile razy co śpiewał.
Obrazek

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 02 czerwca 2006, 19:52

Oczywiscie, ze moge. Siedzialem w pierwszym rzedzie, w srodkowym sektorze.

Zgadzam sie, ze kibice Wlokniarza rzeczywiscie dopingowali swoj zespol, ale gdy dziewczyny tego najbardziej potrzebowaly, czyli w 4 kwarcie, zupelnie je olali. Nie jest to tylko moja opinia.

Chociaz mieszkam w Poznaniu, to kibicuje Wam dziewczyny bardzo, bardzo mocno!

Nawet mi sie snilyscie dzisiaj :).

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 02 czerwca 2006, 20:42

Soku pisze:Oczywiscie, ze moge. Siedzialem w pierwszym rzedzie, w srodkowym sektorze.

Zgadzam sie, ze kibice Wlokniarza rzeczywiscie dopingowali swoj zespol, ale gdy dziewczyny tego najbardziej potrzebowaly, czyli w 4 kwarcie, zupelnie je olali. Nie jest to tylko moja opinia.

Chociaz mieszkam w Poznaniu, to kibicuje Wam dziewczyny bardzo, bardzo mocno!

Nawet mi sie snilyscie dzisiaj :).

To z tego miejsca napewno wszystko słyszałeś i widziałeś :lol: w szczgólnośći, że kibice olimpi cały mecz stali dokładnie przed kibicami pabianic a w 4 kwarcie prawie cała sala kibicowała olimpi więc ciekawe jak mogłeś stwierdzić, że kibice z pabianic na końcu sali nie kibicują swoim zawodniczką(a kibicowali)

Żal d... ściska jak się czyta takie wypowiedzi

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 02 czerwca 2006, 20:44

No wlasnie, dobrzepowiedziales, zal d... sciska.

Bo hala na Chwialka jest tak wielka, ze nie slychac co sie dzieje 5 metrow dalej.

Po drugie, to pisze sie zawodniczkom.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 02 czerwca 2006, 21:23

Przepraszam szacownego Pana,pewnie jest Pan na tak wysokim poziome jak wspomniana zawodniczka :wink: :lol:

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 02 czerwca 2006, 21:37

Zawodniczka ma racje, stoje za nia murem. Ale kazdy konflikt jest do wyjasnienia.

W koncu mamy sie godzic, a nie dzielic.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 02 czerwca 2006, 21:44

Zgadzam się, że należy się godzić ale ja nie mogę przyznać jej racji bo stałem dokładnie przed kibicami z Pabianic i wiem, że byli wierni swoim zawodniczkom a kibice olimpi nie obrażali ich

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 02 czerwca 2006, 23:49

Jestem zdumiony. Goście z pabianic jadą 200 km. Kibicują w 4 jak mogą i nikogo tu nie obchodzi,że winne porażki są te panny. To był wasz mecz. nie kibiców. To wy małyście 19 pkt przewagi piłkę. Zamiast czepiać się ich może kilka słów na temat waszej postawy? może tu macie coś do powiedzenia? Póki co to wpisujecie się na necie a o grze zero. A Soku????? Lubię takich kibiców. Siedział 10 metrów od nas a wszystko wie. Wszystko widział. A może ty nam powiesz jak w 13 minut można stracić 24 pkt grając z rezerwami?

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 08:38

Żołnierz1 pisze:Jestem zdumiony. Goście z pabianic jadą 200 km. Kibicują w 4 jak mogą i nikogo tu nie obchodzi,że winne porażki są te panny. To był wasz mecz. nie kibiców. To wy małyście 19 pkt przewagi piłkę. Zamiast czepiać się ich może kilka słów na temat waszej postawy? może tu macie coś do powiedzenia? Póki co to wpisujecie się na necie a o grze zero. A Soku????? Lubię takich kibiców. Siedział 10 metrów od nas a wszystko wie. Wszystko widział. A może ty nam powiesz jak w 13 minut można stracić 24 pkt grając z rezerwami?

Nie wiem jakim cudem mozna stracic taka przewage, ale to sa mlode dziewczyny i w takim wieku wszystko jest mozliwe. Dlatego do wynikow zespolow mlodziezowych nie przywiozuje az tak wielkiej wagi, bo kazdy wie, moge grac super, aby za chwile grac zupelne dno.

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 10:01

Soku pisze:
Żołnierz1 pisze:Jestem zdumiony. Goście z pabianic jadą 200 km. Kibicują w 4 jak mogą i nikogo tu nie obchodzi,że winne porażki są te panny. To był wasz mecz. nie kibiców. To wy małyście 19 pkt przewagi piłkę. Zamiast czepiać się ich może kilka słów na temat waszej postawy? może tu macie coś do powiedzenia? Póki co to wpisujecie się na necie a o grze zero. A Soku????? Lubię takich kibiców. Siedział 10 metrów od nas a wszystko wie. Wszystko widział. A może ty nam powiesz jak w 13 minut można stracić 24 pkt grając z rezerwami?

Nie wiem jakim cudem mozna stracic taka przewage, ale to sa mlode dziewczyny i w takim wieku wszystko jest mozliwe. Dlatego do wynikow zespolow mlodziezowych nie przywiozuje az tak wielkiej wagi, bo kazdy wie, moge grac super, aby za chwile grac zupelne dno.

W sumie to masz ..... zero do powiedzenia. taki kibic co raczej zajmuje się trybunami a nie parkietem. bo .........,,nie przywiązuje aż tak wielkiej wagi...... Zostawiam to bez komentarza. Może usiądz w ostatnim rzedzie. Wtedy lepiej bedziesz widział co się dzieje na trybunach. Wszak do tego co się dzieje na parkiecie..........

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 10:05

Anonymous pisze:
Soku pisze:

W sumie to masz ..... zero do powiedzenia. taki kibic co raczej zajmuje się trybunami a nie parkietem. bo .........,,nie przywiązuje aż tak wielkiej wagi...... Zostawiam to bez komentarza. Może usiądz w ostatnim rzedzie. Wtedy lepiej bedziesz widział co się dzieje na trybunach. Wszak do tego co się dzieje na parkiecie..........

Ja tutaj mowie o pewnych regulach, ktore rzadza sportem mlodziezowym, a Ty wpadasz ze skrajnosci w skrajnosc.

Troche wiecej luzu ;).

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 10:13

Nie wpadam. tylko dla mnie liczy się to co na parkiecie a nie na trybunach. A już jak ktoś mi mówi,że podczas takiego meczu ......nie przywiązywał.......że daje do zrozumienia,że interesowały go trybuny podczas gdy jego druzyna walczyła to ....... brak słów. Moze trzeba było stanąć wraz z tą 4 i kibicować. oni to robili. A Ty? Co Ty robiłeś?

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 10:15

Anonymous pisze:Nie wpadam. tylko dla mnie liczy się to co na parkiecie a nie na trybunach. A już jak ktoś mi mówi,że podczas takiego meczu ......nie przywiązywał.......że daje do zrozumienia,że interesowały go trybuny podczas gdy jego druzyna walczyła to ....... brak słów. Moze trzeba było stanąć wraz z tą 4 i kibicować. oni to robili. A Ty? Co Ty robiłeś?

Czlowieku, czy Ty widzisz co ja pisze do Ciebie?

Trudno bylo nie zauwazyc, co sie na trybunach dzieje. Doping dla Olimpii byl super, zgadzam sie.

Nie jestem zwiazany z zadna z druzyn i chyba moge sobie przyjsc popatrzec na mecz? Czy mi zabronisz wchodzic do hali, bo nie bede klaskal razem z Wami?

Wróć do „Archiwum”