Seniorki już w kraju
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Seniorki już w kraju
Reprezentacja Polski seniorek pod wodzą trenera Arkadiusza Konieckiego dziś rano wróciła do kraju. Ekipa była zmęczona po podróży, ale pełna wrażeń z egzotycznego tournee po Australii i Nowej Zelandii.
- Jesteśmy bardzo zmęczeni po podróży, jednak cały wyjazd był niezwykle udany – powiedział na lotnisku trener Koniecki. – Jestem zadowolony z dziewczyn, bo pokazały, że potrafią i nie boją się grać w trudnych warunkach, przeciwko wymagającym przeciwniczkom. Choć przegraliśmy większość spotkań, nie wolno zapomnieć, że wszystkie te ekipy jadą na igrzyska i są przynajmniej o 6 tygodni dalej w swoich przygotowaniach niż my. Miłym zaskoczeniem była dla mnie rozgrywająca – Alicja Perlińska, która mimo swej młodości niejednokrotnie zaskakiwała mnie dojrzałymi i przemyślanymi zagraniami.
Nieco skromniej o swoich wyczynach wypowiadała się sama Perlińska – Nie jestem do końca zadowolona z tego, co pokazałam i zdaję sobie sprawę, że gdyby nie kontuzja Beaty Krupskiej-Tyszkiewicz, nie zagrałabym w żadnym meczu. Była to wspaniała podróż, wyjazd mojego życia. Po cichu marzę o wyjeździe na eliminacje do mistrzostw Europy, wszystko jednak będzie zależało od trenera.
- Teraz mamy krótką przerwę, a pierwszego lipca udaję się do Cetniewa, gdzie odbędziemy konsultację kadry A i B. Po tym zgrupowaniu wykształtuje się trzon reprezentacji, która pojedzie na eliminacje – dodał Koniecki.
źródło: www.pzkosz.pl
Re: Seniorki już w kraju
Miłym zaskoczeniem była dla mnie rozgrywająca – Alicja Perlińska, która mimo swej młodości niejednokrotnie zaskakiwała mnie dojrzałymi i przemyślanymi zagraniami.
Nieco skromniej o swoich wyczynach wypowiadała się sama Perlińska – Nie jestem do końca zadowolona z tego, co pokazałam i zdaję sobie sprawę, że gdyby nie kontuzja Beaty Krupskiej-Tyszkiewicz, nie zagrałabym w żadnym meczu. Była to wspaniała podróż, wyjazd mojego życia. Po cichu marzę o wyjeździe na eliminacje do mistrzostw Europy, wszystko jednak będzie zależało od trenera.
EŁKAESIACY PEWNIE W SIÓDMYM NIEBIE
Ala zrobiła w ostatnim sezonie ogromne postępy, i jej gra na tym turnieju potwierdza tylko to co widzieliśmy podczas rozgrywek ligowych. Mimo wszytsko brawo, bo to przecież debiut i do tego w skrajnie nowych warunkach ( na końcu świata ). Gratulacje dla Ali i liczymy na jeszcze bardziej udany sezon w barwach ŁKS oczywiście 
mam nadzieje ze Koniu tak przyszykuje nasza reprezentacje ze nie przegra ani jednego spotkania.... rywale nie sa wymagajacy a dziewczynom warto stawiac wysoko porzeczke a nie bezustannie obnizac na najblizszych mistrzostwach ma byc co najmniej 3 miejsce!
))) stac je na to tylko musza wreszczie uwierzyc w siebie i nie rozklejac sie w koncowkach meczu ( jak z Hiszpania ) bo profesjonalistki tak nie robia
majoneez pisze:Ala zrobiła w ostatnim sezonie ogromne postępy, i jej gra na tym turnieju potwierdza tylko to co widzieliśmy podczas rozgrywek ligowych. Mimo wszytsko brawo, bo to przecież debiut i do tego w skrajnie nowych warunkach ( na końcu świata ). Gratulacje dla Ali i liczymy na jeszcze bardziej udany sezon w barwach ŁKS oczywiście
ja rowniez gratuluje
pozdro
Mikey pisze:ja się tylko zastanawiam czy te gratulacje to jeszce dla nas czy raczej moze do Szymona i Viallosabrzydki pisze:ja rowniez gratuluje![]()
to byly gratulacje za udany sezon i swietna postawe na zgrupowaniu kadry. nie kibicuje ani Polfie, ani LKS'owi - gratuluje Ali, a nie kibicom jej zespolu / exzespolu*
pozdro
p.s. a propos gratulacji to zapomnialem dodac, ze m.in. dzieki postawie na ligowych parkietach Ali Perlinskiej, NIEbrzydki TEAM Polkowice wywalczyl srebrny medal w WLKK
dzieki
* - niepotrzebne skreslic.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2004, 18:40 przez brzydki, łącznie zmieniany 1 raz.
jak chcesz tu bezpośrednio pogratulować Ali, to... dobrze tyrafiłeśbrzydki pisze:Mikey pisze:ja się tylko zastanawiam czy te gratulacje to jeszce dla nas czy raczej moze do Szymona i Viallosabrzydki pisze:ja rowniez gratuluje![]()
to byly gratulacje za udany sezon i swietna postawe na zgrupowaniu kadry. nie kibicuje ani Polfie, ani LKS'owi - gratuluje Ali, a nie kibicom jej zespolu / exzespolu*
pozdro
* - niepotrzebne skreslic.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:ja się tylko zastanawiam czy te gratulacje to jeszce dla nas czy raczej moze do Szymona i Viallosabrzydki pisze:ja rowniez gratuluje![]()
Nie no, po co te nerwy i złość??? Przecież to nie nasza wina że być może Alicja wyląduje u nas (szczerze to nie mam nic przeciw temu). Póki co to jest Waszą zawodniczką!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”