Oszustwo czy pomyłka z królem strzelców juniorek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 05 czerwca 2006, 21:21

Podziwiam organizatorów...moim skromnym zdaniem to przegiecie...cofnąć organizatorów do podstawówki:P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 05 czerwca 2006, 21:21

A dlaczego niektórzy od razu z góry zakładają, że to przekręt? Przecież nie wszystko co zwiazane z Jabolem musi być odbierane w ten sposób. Wg mnie to po prostu mega pomyłka i tyle. A Skobel w tej sytuacji na pewno wie co zrobić :) Pozdrawiam.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 czerwca 2006, 00:40

No to teraz chyba większość z was wie na co stać towarzystwo pana J. Na miejscu Skobel bym się schował pod parkiet a puchar oddał Zalesiak. Ale wstyd dla Poznania. Przepraszam.

Żołnierz1

Re: Yo

Postautor: Żołnierz1 » 06 czerwca 2006, 00:41

DaRiO pisze:A dlaczego niektórzy od razu z góry zakładają, że to przekręt? Przecież nie wszystko co zwiazane z Jabolem musi być odbierane w ten sposób. Wg mnie to po prostu mega pomyłka i tyle. A Skobel w tej sytuacji na pewno wie co zrobić :) Pozdrawiam.

Dario???? Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz?

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 06 czerwca 2006, 07:42

Żołnierz1 pisze:No to teraz chyba większość z was wie na co stać towarzystwo pana J. Na miejscu Skobel bym się schował pod parkiet a puchar oddał Zalesiak. Ale wstyd dla Poznania. Przepraszam.

A czemu niby Skoblito jest winna ?? To nie jej wina ze powstala taka pomylka !! Ona wie co zrobic... i to zrobi... a nie ma powodu chowac sie pod parkiet... !!
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Zołnierz1

Postautor: Zołnierz1 » 06 czerwca 2006, 08:17

paździoch-osanka pisze:
Żołnierz1 pisze:No to teraz chyba większość z was wie na co stać towarzystwo pana J. Na miejscu Skobel bym się schował pod parkiet a puchar oddał Zalesiak. Ale wstyd dla Poznania. Przepraszam.

A czemu niby Skoblito jest winna ?? To nie jej wina ze powstala taka pomylka !! Ona wie co zrobic... i to zrobi... a nie ma powodu chowac sie pod parkiet... !!

A czy ja napisałem ,ze winna? schować sie mozna ze wstydu. to jej trener było odpowiedzialny za organizacje. i to mi chodziło. trudno aby liczyła punkty. To nalezy do organizatora. Ale wstyd został. Nawet jezeli jej odda to i tak ani to przyjemność dostania dla Zalesiak ani zaszczyt oddania dla Skobel. Na mój gust ktoś liczył ,że sprawa się nie wyda.

XX

Postautor: XX » 06 czerwca 2006, 08:17

MUKS, jako organizator ponosi za ten bałagan winę i myślę, że Towarzystwo Zbiorowej Adoracji, / nie będę wymieniał nazwisk- wszyscy zainteresowani wiedzą/ skupione wokół pana Jabłońskiego naprawi ten akurat błąd, z przeprosinami i biciem się w piersi.

Sytuacja dla POZNANIA jest katastrofalna.

Wyjdźmy z tego z twarzą, a nie jak to zwykle u Jabola z d....

x

Postautor: x » 06 czerwca 2006, 08:22

Hej, PYRUSY nie pozostawiajcie po sobie TAKIEGO duzego SMRODU.....

Gość

Postautor: Gość » 06 czerwca 2006, 08:27

Jeszcze raz chciałbym w imieniu kibiców Olimpii przeprosić za zaistniałą sytuację. Trudno tu mówić o przypadku. Pomyłce. Myślę,że to nie Skobel tylko organizator powinnien sam pofatygowac się do Gorzowa i przepraszając wreczyć puchar i kwiaty. Choć to juz nie to samo a niesmak jest i bedzie.

:(

Postautor: :( » 06 czerwca 2006, 09:05

Popieram, niech jadą i to zrobią z pompą w mediach.....
Smród jednak postanie....

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 06 czerwca 2006, 09:15

Nie wiem, jak to się stało, ale według moich informacji o sprawie dowiedział się już PZKosz i sprawa trafila do Wydziału Gier i Dyscypliny.

Ciekawe co będzie dalej :).

Gość

Postautor: Gość » 06 czerwca 2006, 09:19

Nie jestem przekonany czy sama Zalesiak chciałaby aby ci organizatorzy dotarli do niej. Chyba wolałaby przyjąc ten puchar z rąk................ Chocby kibiców. i takie to były mistrzostwa. pełne niespodzianek

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 06 czerwca 2006, 10:02

Żołnierz1 pisze:
DaRiO pisze:A dlaczego niektórzy od razu z góry zakładają, że to przekręt? Przecież nie wszystko co zwiazane z Jabolem musi być odbierane w ten sposób. Wg mnie to po prostu mega pomyłka i tyle. A Skobel w tej sytuacji na pewno wie co zrobić :) Pozdrawiam.

Dario???? Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz?

No głowy sobie uciąć nie dam, ale przecież mogło się coś takie zdarzyć, przecież takie coś nie mogło się nie wydać więc po co robić taki wałek? :> Pozdrawiam :]

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 06 czerwca 2006, 10:40

Echa Mistrzostw Polski Juniorek powracają
data: 06-06-2006 11:38

Zakończone w niedzielę Mistrzostwa Polski Juniorek w Poznaniu, wciąż wywołują wiele emocji.

Po zwycięskim dla MUKS-u finale rozdano nagrody indywidualne. Najskuteczniejszą zawodniczką ogłoszono Agnieszkę Skobel (MUKS), która zdobyła 109 puntków, chociaż o 12 więcej rzuciła Joanna Zalesiak (AZS-PWSZ) i to ona powinna zostać uhonorowana tym tytułem.

- Jest to pomyłka komisarza zawodów, który miał wszystkie protokoły i jego zadaniem było podliczenie punktów. Nie uwzględnił on jednak jednego meczu Zalesiak i dlatego tytuł najskuteczniejszej otrzymała Skobel. Sprawa jest już jednak wyjaśniona. Nagroda zostanie przekazana w ręce Zalesiak, dzisiaj w Łomiankach, gdzie zaczyna się zgrupowanie reprezentacji Polski - opisuje cała sytuację organizator zawodów, Andrzej Jabłoński.

źródło: www.pyra.pl

Gość

Postautor: Gość » 06 czerwca 2006, 10:51

No to jednak nie POZNAŃ nawalił (komisarz chyba nie był z Poznania, przynajmniej ja go I raz widziałem)... no ale smrodzik zostanie niestety

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”