Gril u Moderatora podforum
-
Karzeł
Gril u Moderatora podforum
W związku z nadchodząca piekna pogodą weekendową proponuje aby pan Moderator (z tego tytułu)zorganizował jakiegoś grila..Co wy na to??Piszcie swoje propozycje...Pozdrawiam pana Moderatora
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Gril u Moderatora podforum
Karzeł pisze:W związku z nadchodząca piekna pogodą weekendową proponuje aby pan Moderator (z tego tytułu)zorganizował jakiegoś grila..Co wy na to??Piszcie swoje propozycje...Pozdrawiam pana Moderatora
po pierwsze: czemu sam nie zorganizujesz grilla u siebie, skoro tak tesknisz za kiełbasą
po drugie: do ktorego moderatora się zwracasz: do Nasa, do Burego, czy do mnie
po trzecie: jest to forum KOSZYKÓWKI KOBIET a nie forum przyjemniosci lub tez forum robienia grilla - w związku z tym powyższy temat nie ma tutaj racji bytu i zostanie USUNIĘTY. Poza tym, osoba, ktora (juz nie pierwszy raz) zalozyła takowy temat zostanie oddana do dyspozycji administratora tego forum - zgodnie z regulaminem znajdującym się w temacie: "ZASADY tego podforum - przeczytaj zanim napiszesz COKOLWIEK!"
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
basket fan
- Nowy na forum
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
po 1. Takie tematy jak grill, powinny być poruszane w temacie obok "plotki wszelakie" nie po to został on założony, żeby zakładac inne tematy nie zwiazane z koszykówką,
po 2. Jeśli ktoś ma problemy z rozumieniem prostych tekstów to zapraszam do szkoły podstawowej (a swoją drogą to jak wy się dostaliście chociażby do liceum?)
po 3. Jeśli ktoś wyskakuje z propozycją grilla to niech ON sam go zorganizuje i poinforumuje o nim innych, choćby na forum w temacie "plotki wszelakie", a poza tym istnieją też inne formy kontaktu m.in. telefony, smsy, gadu-gadu, PM i inne...
po 4. uważam, że temat ten powinien zostać BEZWZGLĘDNIE usunięty, a jeśli ktoś będzie zakładał inne tematy nie związane z koszykówką, może liczyć się z konsekwencjami, jeszcze raz przypominam, do tematów nie związanych z koszykówką mamy temat "PLOTKI WSZELAKIE"!
po 5. to kiedy Karzeł będzie u Ciebie grill?? Pozdro for all
PS. to chyba wszystko co miałem w tym temacie do powiedzenia
po 2. Jeśli ktoś ma problemy z rozumieniem prostych tekstów to zapraszam do szkoły podstawowej (a swoją drogą to jak wy się dostaliście chociażby do liceum?)
po 3. Jeśli ktoś wyskakuje z propozycją grilla to niech ON sam go zorganizuje i poinforumuje o nim innych, choćby na forum w temacie "plotki wszelakie", a poza tym istnieją też inne formy kontaktu m.in. telefony, smsy, gadu-gadu, PM i inne...
po 4. uważam, że temat ten powinien zostać BEZWZGLĘDNIE usunięty, a jeśli ktoś będzie zakładał inne tematy nie związane z koszykówką, może liczyć się z konsekwencjami, jeszcze raz przypominam, do tematów nie związanych z koszykówką mamy temat "PLOTKI WSZELAKIE"!
po 5. to kiedy Karzeł będzie u Ciebie grill?? Pozdro for all
PS. to chyba wszystko co miałem w tym temacie do powiedzenia
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...