kibice

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 19:59

PATKA#19 pisze:tak myslcie sobie teraz co chcecie... wszytskie jestesmy gwiazdami i wogole;/ ale to wcale nie jest tak. nie gralam w meczu z olimpia,siedzialam na lawce i z innymi cieszylysmy sie jak slyszalysmy ze chociaz troche nas dopingujecie.bo my na lawce krzyczalysmy jak moglysmy zeby tylko pomoc dziewczynom!potem kiedy zaczely nas doganiac a w koncu wyprzedzily byly nerwy itd patrzymy na kibicow a wszyscy krzycza OLIMPIA! chyba nie kazdy wie co sie czuje w takim momencie gdzie to jest mecz o wszytsko a nagle jest wyrownana walka...sa ogromne nerwy!! a jeszcze nasi kibice sa za przeciwna druzyna :? :? siedzac na lawce krzyczalysmy jak tylko moglysmy.potem kazda wkurzona zdolowana po meczu i kazda wygarnela to co jej lezalo.byscie chcociaz powiedzieli slowo PRZEPRASZAM NAPRAWDE ZAWIEDLISMY lub cos w tym stylu bylo by lepiej...przynajmniej takie jest moje zdanie..no ale nie kazdy umie sie przyznac do bledu... :? moze i my wszytskie (bo cala druzyna sie zawiodla nie tylko kikla) przesadzilysmy bo byly nerwy po meczu a to przeszlo na was!i padly za mocne slowa i za to naprawde sorry! ale byliscie nam potrzebni w tym meczu i wasze wsparcie.....bardzo! a wy byliscie przeciwko nam :?

Jasne tylkoze jaky my WŁÓKNIARZ to 3/4 hali Olimpia i fajnie to wygladało ze my przeciwko :shock: Ale uniesionego szalika nie bylo widac z napisem MRKS WŁÓKNIARZ PABIANICE.My przepraszac :?: Według nas my nie mamy za co,wy nie wiem bo temat SKOŃCZONY i nie mamy zamiaru wracac do tego jak bylo przed tym wszystkim.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 05 czerwca 2006, 20:08

no tak honor nie poznawal aby przeprosic :? myslalam ze jestes madrzejszy.bylam tam i wiem jak bylo i mi kitu nie wcisniesz ze po rowno bylo wlokniarz i olipmia:) ale dobra... kibice olimpii to wasi kumple cala sala byla za nimi to wy tez. malo wazne!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 20:10

PATKA#19 pisze:no tak honor nie poznawal aby przeprosic :? myslalam ze jestes madrzejszy.bylam tam i wiem jak bylo i mi kitu nie wcisniesz ze po rowno bylo wlokniarz i olipmia:) ale dobra... kibice olimpii to wasi kumple cala sala byla za nimi to wy tez. malo wazne!!

Moje osatatnie zdanie:
Co wy wiecie i i co widziałyscie :!: Nastepnym razem przywioze lornetke zeby bylo widac szal.
Skonczym ten temat bo i tak nic nie zmieni tego co jest i tego co bedzie.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 05 czerwca 2006, 20:18

czy ty widzisz co ty wogole piszesz?? i co z tego ze byly szaliki ? o ile byly bo wam sie az tak bardzo nie przypatrowalam tylko slyszalam ale skoro twierdzisz ze byly to byly.do twojej wiadomosci u mnie ze wzrokiem wszytsko ok i nie potrzebuje lornetki...acha... i sluch tez mam dobry :)

i jeszcze jedno :
przyznalysmy ze moze troche za szybko i za ostro zostaliscie ocenieni i za to jeszcze raz sorry ale wy (ty) jestescie jak male dzieci ktore sie obrazaja i nie rozumieja co robia zle.a moze nie chcecie tego zrozumiec

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 05 czerwca 2006, 22:26

Skoro wszyscy za wszystko przepraszają lub mają do siebie pretensje to ja też muszę złożyc samokrytykę:
1. Przepraszam że na obiekcie piłem alkohol z miejscowymi kibicami
2. Na usprawiedliwienie muszę napisać że litra wypiliśmy w trzech, więc w sumie prawie nic nie pilismy :oops: (o kilku piwach to nawet nie napiszę)
3. Przepraszam że wraz z Szymonem przez kilka minut zacieliśmy się na jednym kawałku i wszyscy musieli słuchać ciągle "nie warto łamać serc"
4. Przepraszam organizatorów że nie zakupiłem w kasie biletu 8)
5. Kto przeprosi mnie i Gienia że od 6 rano nie moglismy zasnąc ... :lol:

To jak już wszyscy się przeprosili to może zamkniemy temat i damy sobie spokój - kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.

I na zakończenie w kwestii gwiazdeczek czy gwiazd z Pabianic.
Byłem pierwszy raz na Waszym meczu, a myślałem że bedzie to sezon bez wyjazdu... a tu nic z tego i tak :lol: nasty sezon zaliczony.
Nie znam żadnej z Was wiec mogę pisać obiektywnie. Skoro byłem wstanie ruszyć tyłek i jechać te 200 kilosów do Poznania na mecz dziewczynek bo tak mogę o Was pisac skoro uczę Wasze rówiesniczki to może jesteście juz takie "malutkie gwiazdeczki Włókniarza". Ten klub zawsze opierał się na wychowankach, więc to Wy jesteście Naszymi nadziejami, że znów będzie dobrze i znów będzie pełna hala ogladać Włókniarki. Nie wiem czy mogę napisać w imieniu kolegów, ale dostałyscie od Nas kredyt zaufania więc nie popsujcie tego.
I pamiętajcie o jednym jesteśmy kibicami klubu o nazwie MRKS Włókniarz Pabianice, więc na Boga nie piszcie że Polfy, bo nawet młodzi mieli szaliki Włókniarza.
Dobranoc.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 czerwca 2006, 23:24

No dobra, ja też się uderzę w pierś i przeproszę :wink: .Za co :?: Hmm....
1. Przepraszam że na obiekcie sportowym piłem tylko piwo :roll:
2. Ja również nie zakupiłem biletów, więc przepraszam organizatorów :lol:
3. Tak jak Belfer, przepraszam że się zaciąłem i śpiewałem przez kilka minut "Nie warto łamać serc...".
4. Dodatkowo przepraszam że zarzuciłem "leo mix". Zdaję sobie sprawę że moje wydzieranie musiało być mało komfortowe dla osób znajdujących się na hali :lol:
5. Przepraszam także że wyglądałem "na wczorajszego". Niestety ale ciężki wieczór u Trojana :wink: i 3 godziny snu zrobiły swoje :lol:
6. Ja również w sobote rano nie mogłem spać i zastanawiam się kto mnie za to przeprosi :? :lol: :wink: :roll:

A teraz coś o NASZYCH juniorkach.
Podobnie jak Belfer myślałem że od nastu lat będzie to pierwszy sezon bez wyjazdu, jednak pojechałem by Was dopingować i jak gdzieś wcześniej napisałem nie żałuję :!:
Również nie znam osobiście żadnej z Was, choć już większość rozpoznaję :wink: i tak jak napisał mój Kompan, jesteście naszymi NADZIEJAMI na lepsze jutro :!: :!: :!: Macie u nas WIELKI kredyt zaufania i mam nadzieję że go nie roztrwonicie :!: :!: Dlatego też proponuję nie wracać do tego co było w Poznaniu. Dość już wzajemnych pretensji i żali, "młodzi kibice" zrobili co zrobili, było minęło. Lepiej zająć się przyszłością, przemyślec ten turniej, wyciągnąć wnioski z popełnionych błędów i PRACOWAĆ, PRACOWAĆ i jeszcze raz PRACOWAĆ by za rok wskoczyć na podium :!: :!: :!:

Pozdrawiam

P.S. Belfer, wydaje mi się że dziewczynki które uczysz są jednak młodsze od NASZYCH juniorek :? :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 czerwca 2006, 01:07

Przyjaciele. Tak czytam te wasze wpisy na temat meczu Olimpia - Włókniarz i dochodzę do wniosku,że najwięcej do powiedzenia mają Ci nieobecni i Ci którzy coś tam widzieli. I zastanawiam się czy stojąc 3 metry od 4 ,,Prawdziwych Kibiców Włókniarza Pabianice,, miałem omamy? A może czytać nie umiem? Cóż czytam zatem. Cóż tu pisze? Że jakaś zawodniczka zamiast interesować się parkietem lustrowała trybuny. Ba. Liczyła ile razy kto krzyczał i co. Że jakiś gość co siedział w środkowy sektorze i miał kibiców Włókniarza za plecami wszystko widział. Bo choc nie kibicuje Włókniarzowi to......kibicuje Włókniarzowi. Że Ci którzy nie byli w Poznaniu i tak wiedzą najlepiej. Czy to sen? Czy tych 4 miało prawo krzyczęć głośniej niż tych 20-30? Czy tych 4 nie śpiewało waszego hymnu a Trojan z nimi. I ja z nimi. Czy to był sen? Powiem tak. Cokolwiek bym rzekł. Ta 4 jest Wielka. I............. czas na zmiany. Jakie? Myślę,że ta 4 wie jakie. Ale to nie mój biznes choć swoje zdanie w Poznaniu mamy.

Belfer. dziękuje ,że dojechałeś.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2006, 07:59

Kilka zdjęć FMPJ2006 z meczu o 5 miejsce ze Stalową Wolą.

Od pierwszych sekund meczu ruszyliśmy z dopingiem.....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.... który po meczu doceniły NASZE zawodniczki....

Obrazek

Obrazek

.... mimo wysokiej porażki, humory nam dopisywały i śpiewaliśmy dalej :lol: :wink:

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia dzięki uprzyjmości DARIO :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 07 czerwca 2006, 12:30

widze że nowa fryzurka Szymon :wink: :D :D Pozdro dla wszystkich :D :!:
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 czerwca 2006, 13:20

Szymon napisał
Dość już wzajemnych pretensji i żali, "młodzi kibice" zrobili co zrobili, było minęło. Lepiej zająć się przyszłością, przemyślec ten turniej, wyciągnąć wnioski z popełnionych błędów i PRACOWAĆ, PRACOWAĆ i jeszcze raz PRACOWAĆ by za rok wskoczyć na podium

Zgadzam sie z Toba Szymon co byl mineło i juz nie wróci.

I Żołnierz masz racje zmiany i jeszcze raz zmiany.My juz wiemy o co chodzi :wink:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 07 czerwca 2006, 13:28

Kibic MRKS-U pisze:widze że nowa fryzurka Szymon :wink: :D :D Pozdro dla wszystkich :D :!:

No no niezle :lol: :lol: :lol: Do Poznania z nowym stylem

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 czerwca 2006, 13:30

Malo brakowalo a Trojan by mial nowa fryzurke :lol: :lol:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 czerwca 2006, 13:31

misiek_pabianice pisze:Malo brakowalo a Trojan by mial nowa fryzurke :lol: :lol:

Buli juz nawet podpytywał Trojana jak tam jego włosy zyja :wink:
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2006, 13:20 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 07 czerwca 2006, 13:42

Gwynbleidd pisze:
misiek_pabianice pisze:Malo brakowalo a Trojan by mial nowa fryzurke :lol: :lol:

Buli juz nawet potpytywał Trojana jak tam jego włosy zyja :wink:

Moze sie czepaiam ale lekki bląd :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 czerwca 2006, 14:16

Hehe... zobaczyłem te wszystkie 'zakazane mordy' :D:D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
to aż mi się przyjemnie zrobilo na sercu i usmiech na twarzy pojawił ;)))

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH! :)

ps. Trojan wymiata :D:D ale bez tych włosów to ja go nie widze ;)

Wróć do „Archiwum”