JAK TO SIĘ ROBI W POZNANIU !!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
LOSIU
-
gosc
Ciekawe czemu nikt nie zauwazyl jaki ,, kibel,, byl na Mistrzostwach Polski Kadetek???? Ciemna ,brudna sala, bez grama tlenu , warunki mieszkaniowe syf ,jedzenie syf, brak biezacej informacji /komunikaty/ ZERO NAGROD INDYWIDUALNYCH a pamietac trzeba ,ze sponsorem tej imprezy jest Ministerstwo Sportu, bo to przeciez OLIMPIADA byla !!!! Jakos nikt sie nie czepial , nie komentowal ,nie opluwał..................czemu??
- Kaśka#4
- Żak
Olsztyn 2006
dokładnie, popatrzcie na FINAŁY MP KADETEK..
moge sie w 100% zgodzić z moją poprzedniczką :>
chociaż warunki mieszkalne akurat podobały mi się.. wyremontowane pokoje i łazienki ;]
pozostałe rzeczy to tragedia...
moge sie w 100% zgodzić z moją poprzedniczką :>
chociaż warunki mieszkalne akurat podobały mi się.. wyremontowane pokoje i łazienki ;]
pozostałe rzeczy to tragedia...
-
Gość
gosc pisze:Ciekawe czemu nikt nie zauwazyl jaki ,, kibel,, byl na Mistrzostwach Polski Kadetek???? Ciemna ,brudna sala, bez grama tlenu , warunki mieszkaniowe syf ,jedzenie syf, brak biezacej informacji /komunikaty/ ZERO NAGROD INDYWIDUALNYCH a pamietac trzeba ,ze sponsorem tej imprezy jest Ministerstwo Sportu, bo to przeciez OLIMPIADA byla !!!! Jakos nikt sie nie czepial , nie komentowal ,nie opluwał..................czemu??
to trzeba było skomentować ....
taka organizacja , to lekceważenie wszystkich gości - uczestników turnieju.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”