PRZEBUDOWA HALI W GORZOWIE?????????

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 grudnia 2004, 11:59

Proponuję wszelkie niesnaski utopić w kufelku "jasnego" - a co do forum AZS Gorzów to czy czasem do "dojrzało" do moderatora już??

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

moderator

Postautor: kyS » 01 grudnia 2004, 12:52

wlasnie tym rozni sie to forum od innych, ze nie ma moderatora ;) panuje tu absolutna anarchia. Gorzów jest miastem bez prezydenta (siedzi w wiezieniu :D ), to moderatora tez nie bedzie:P
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: moderator

Postautor: thomas72 » 01 grudnia 2004, 18:15

kyS pisze:wlasnie tym rozni sie to forum od innych, ze nie ma moderatora ;) panuje tu absolutna anarchia. Gorzów jest miastem bez prezydenta (siedzi w wiezieniu :D ), to moderatora tez nie bedzie:P

anarchia powiadasz, ale prazydent jak wszyscy w kiciu siedza za niewinnosc :wink: ale moderatorem mozesz szostac kyS, chyba juz tu jestes długo co?
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

:)

Postautor: kyS » 01 grudnia 2004, 21:20

no w sumie to juz prawie dwa tygodnie:D

bo to jakos tak smiesznie wyglada bo nie ma np na www.azspwsz.e-basket.pl linka do tego forum, znalazlem go dopiero na tej nieoficjalnej stronie co chyba jakies dziewczyny robia...[/url]
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 grudnia 2004, 22:33

Oj Kys chyba za szybko tym moderatorem niezostaniesz!
Ja zaraz po wstąpieniu na forum chaciałem być moderatorem podforum AZSu P-ń ale pare osób się z tym niezgodziło.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

ja nie ale...

Postautor: kyS » 02 grudnia 2004, 12:03

Maras mi sie wcale do tego nie spieszy, ale jest jeden forumowicz, ktory zrobil wywiad, wypromowal juz swoja corke (oczywiscie tez trzymam za nia kciuki, zeby nie przetala trenowac i oczywiscie w przyszlosci zostala gwiazda TBL). To co thomas?
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: ja nie ale...

Postautor: thomas72 » 02 grudnia 2004, 19:19

kyS pisze:Maras mi sie wcale do tego nie spieszy, ale jest jeden forumowicz, ktory zrobil wywiad, wypromowal juz swoja corke (oczywiscie tez trzymam za nia kciuki, zeby nie przetala trenowac i oczywiscie w przyszlosci zostala gwiazda TBL). To co thomas?

Ja nie ale....??????jesli masz mnie na mysli to nie wiem czy sobie poradze, a moze razem???
kyS jeszcze wiele wody upłynie zanim moja córa zacznie powaznie traktowac kosza, narazie ja to nazywam dziewczeta bawią sie piłka od koszykówki. ale mam nadzieje ze dzieki mojej pomocy i pyśki pokocha ten sport. bardzo na to licze, ale nic na siłe.
dzis po powrocie z treningu pozaliła mi sie ze jakas jej kolezanka z druzyny cos nagadała innym kolezanka a one zaczeły ja wyzywac itp, a zaczęło sie to chyba jak załozyły sie ze patii nie bedzie miała autografu pyski, a jednak ma. wydaje mi sie ze to jest zawisc, czy zazdrość, ale cholera juz w tym wieku? nie wiem co zrobić. czy porozmawiac z trenerem czy poczekać, ale nie chcem tez by ta sytuacja ja zniechęciła, i k... nie wiem co mam zrobić? walic w ryj, ale kredki im powypadają.
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

problemy rodzicielskie

Postautor: kyS » 02 grudnia 2004, 20:42

W sumie to nie mam jeszcze doswiadczenia rodzicielskiego (19 lat), ale jak corka zalatwi reszcie dziewczyn autografy, to beda ja uwielbiac :D
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: problemy rodzicielskie

Postautor: thomas72 » 02 grudnia 2004, 21:08

kyS pisze:W sumie to nie mam jeszcze doswiadczenia rodzicielskiego (19 lat), ale jak corka zalatwi reszcie dziewczyn autografy, to beda ja uwielbiac :D

to jest myśl, aga napewno to zrobi, a córce musze powiedziec by sie spytała kto chce jej autograf. tylko szczerze mówiąc to nie chce mi sie wywoływac znów zdjęc dla dziewczyn które moja córke obrazają.
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 02 grudnia 2004, 21:16

MARAS pisze:Oj Kys chyba za szybko tym moderatorem niezostaniesz!
Ja zaraz po wstąpieniu na forum chaciałem być moderatorem podforum AZSu P-ń ale pare osób się z tym niezgodziło.

ciekawe dlaczego .... :roll: Wątpie, aby kiedykolwiek na tym forum była powierzona ci jakakolwiek odpowiedzilna funkcja....
Kys z Thomasem jak najbardziej "nadają się" na moderatora podforumAZSu Gorzów :!: :!:
Pozdrawiam Gorąco!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”