kibice
Moderator: Moderatorzy
-
eWEliNka#11
mowie ci po raz setny ze nawet nie mamy zadnych podstaw aby uwazac sie za gwiazdy!! to ty myslisz ze jestes pepkiem swiata i bedziemy plakac i skaac z mostu bo walisz focha!!otoz nie!! my ytego nie zaczelysmy!dobrze wiesz ze przed cala sytuacja w poznaniu obrabiales nam dupy!!kazdej po kolei i myslales ze sobie tego nie powiemy!! ale niestety wyszlo jaki jestes falszywy!! zaonczmy ten temat i juz!! nic juz nie mow bo jak chcesz to trener ma kasete i zawsze mozesz ja obejrzec jak na meczu z olimpia jest nagrane ze 2razy krzykneliscue wlokniarz!!wiec nie klam ze bylo inaczej
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
eWEliNka#11 pisze:mowie ci po raz setny ze nawet nie mamy zadnych podstaw aby uwazac sie za gwiazdy!! to ty myslisz ze jestes pepkiem swiata i bedziemy plakac i skaac z mostu bo walisz focha!!otoz nie!! my ytego nie zaczelysmy!dobrze wiesz ze przed cala sytuacja w poznaniu obrabiales nam dupy!!kazdej po kolei i myslales ze sobie tego nie powiemy!! ale niestety wyszlo jaki jestes falszywy!! zaonczmy ten temat i juz!! nic juz nie mow bo jak chcesz to trener ma kasete i zawsze mozesz ja obejrzec jak na meczu z olimpia jest nagrane ze 2razy krzykneliscue wlokniarz!!wiec nie klam ze bylo inaczej
My focha
Obrabialem no pewnie kazdej.Tylko ze pisalem prawde Ci o wszystkim.
Wy skakac z mostu
Fałszywa haha jest jedna z was,konfident i kabel.
KONIEC
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2006, 13:22 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
-
EwELiNka#11
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Detektyw na R!!!!
Szymon pisze:
Patrze na zdjecia i co ja widze. Kibic Szymon i jego błedny wzrok mówiący wszystko - było PITE!!!! Ito konkretnie, przecie te oczy nie moga klamac. kolega Buli..... wąs mu się jeży, bujna grzywa i ta minka ktora mowi wszystko - było PITE!!!! Kolega Gienek też wygląda na nieźle zmęczonego noca w Poznaniu!!!! Tych kilku kolesi z tyłu też nie wygląda na świerzych..... no ale co się dziwić, pojechali do Poznania, pojechali ze "starymi" pijakami, wiec co oni mogli robic innego niz tylko PIĆ!!!!!!!
Zdjęcia te utwierdzaja mnie tylko ze nic się nie zmienilo i kto pije ten pije i pić będzie!!!!
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Detektyw na R!!!! pisze:Szymon pisze:
Patrze na zdjecia i co ja widze. Kibic Szymon i jego błedny wzrok mówiący wszystko - było PITE!!!! Ito konkretnie, przecie te oczy nie moga klamac. kolega Buli..... wąs mu się jeży, bujna grzywa i ta minka ktora mowi wszystko - było PITE!!!! Kolega Gienek też wygląda na nieźle zmęczonego noca w Poznaniu!!!! Tych kilku kolesi z tyłu też nie wygląda na świerzych..... no ale co się dziwić, pojechali do Poznania, pojechali ze "starymi" pijakami, wiec co oni mogli robic innego niz tylko PIĆ!!!!!!!
Zdjęcia te utwierdzaja mnie tylko ze nic się nie zmienilo i kto pije ten pije i pić będzie!!!!
Haha po takim wyjezdzie trudno byc świerzym i mocno stojącym na nogach haha
Detektyw na R !!!! pisze: Patrze na zdjecia i co ja widze. Kibic Szymon i jego błedny wzrok mówiący wszystko - było PITE!!!! Ito konkretnie, przecie te oczy nie moga klamac. kolega Buli..... wąs mu się jeży, bujna grzywa i ta minka ktora mowi wszystko - było PITE!!!! Kolega Gienek też wygląda na nieźle zmęczonego noca w Poznaniu!!!! Tych kilku kolesi z tyłu też nie wygląda na świerzych..... no ale co się dziwić, pojechali do Poznania, pojechali ze "starymi" pijakami, wiec co oni mogli robic innego niz tylko PIĆ!!!!!!!
Panie Rótkowski.
Weź się pan czep cudzej baby. Ja prawie wogóle nie piłem, tylko byłem bardzo niewyspany i poirytowany bo mi rąbneli dwa uszkodzone kołpaki od auta. Tak wogóle to pozostali też dużo nie pili, tylko toczyliśmy rozmowy prawie do rana.
RENAULT Clio on the tour.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Gienek pisze:Detektyw na R !!!! pisze: Patrze na zdjecia i co ja widze. Kibic Szymon i jego błedny wzrok mówiący wszystko - było PITE!!!! Ito konkretnie, przecie te oczy nie moga klamac. kolega Buli..... wąs mu się jeży, bujna grzywa i ta minka ktora mowi wszystko - było PITE!!!! Kolega Gienek też wygląda na nieźle zmęczonego noca w Poznaniu!!!! Tych kilku kolesi z tyłu też nie wygląda na świerzych..... no ale co się dziwić, pojechali do Poznania, pojechali ze "starymi" pijakami, wiec co oni mogli robic innego niz tylko PIĆ!!!!!!!
Panie Rótkowski.
Weź się pan czep cudzej baby. Ja prawie wogóle nie piłem, tylko byłem bardzo niewyspany i poirytowany bo mi rąbneli dwa uszkodzone kołpaki od auta. Tak wogóle to pozostali też dużo nie pili, tylko toczyliśmy rozmowy prawie do rana.
Co prawda to prawda.Gieniu stracił kołpaki od samochodu
-
Asia
Od razu się przyznam nie było mnie na meczu z Olimpia, ani na zadnym innym i nie chce sie wypowiadac na temat typu czy kibice kibicowali naszej drużynie czy przeciwnej, ale wkurza mnie to ze niektórzy nie chca sie przyznac do bledu.Jezeli nie widzicie swojego bledu a ktos wam mowi ze go popelniliscie to nie ma sie o co klocic!!!!I nie wazne czy ty uwazasz ze niekogo nie obraziles.To jest tylko twoje odczucie a osobom z druzyny juniorek mogles sprawic przykrosc poniewaz zawsze uwazaly cie za kolege ktory raczej nie zdradzi swojego klubu a tu prosze.Co bałbys sie ze po meczu z Olimpia ktos sprawi ci lanie bo wierzysz w swoj klub i to im kibicujesz???Nie wiem jak to bylo ale jezeli nagle zaczeliscie kibicowac olimpi-nie zaprzeczasz emu, to chyba jednak sie tych wszystkich ludzi bales!!!!!!!!aha i jeszcze jedno jezeli to wszystko prawda to zachowaliscie sie nie fair i chamsko.Nie chce w tym momencie stac po ktorej kolwiek stronie ale takie sa odczucia.Sprawiles przykrosc przepros i nie dyskutuj.PO prostu przepros bo kogos ranisz!!!!!!!!!!!!!!
Aha i jeszcze jedno.Mam wrtazenie ze popisujecie sie tym czy wypiliscie litr czy wiecej to nie jest wazne a was to tak jakby byla wasza duma ze mogliscie sie przed kolegami popisac!!
Tyle mam do powiedzenia na ten temat
-
~
-nie rozsmieszaj mnie koles bo to tylko swiadczy o tym ze ta weronika to jedna wielka tregedia skoro druzyna bez niej odrobila tak duzo punktow to chyba cos z nia nie tak i nie wkurwiaj mnie bo ewelina nie ma prawa wywalczyc zadnego tutulu juniorek starszych bo gra w kadetkach starszych i nie martw sie jak by trenowala tyle lat co ta twoja kochana weronisia to spoko by grala o wiele lepiej od niej a jak widzisz to pomiedzy nimi sa 2 lata roznicyAnonymous pisze:Śmieszna jest ta 11. Tak jest. Graj dla samej siebie najlepiej. Ustaw sobie lustro na sali i graj. I dla trenera. Póki co może nam tu wytłumaczysz wraz z trenerem jak można 13 minut stracić 24pkt!!!!!!!! Gdy nie gra skrzydłowa. Gdy rozgrywająca spada za 5. No może teraz będziesz miała tyle do powiedzenia. Może idż do trenera i spytaj się-trenerze co odpowiedzieć? Nie mieszaj wśród kibiców. Tylko graj. I masz szczęście. dlaczego? To spytaj się dziewczyn z Olimpii co je by czekało po tak frajerskiej porażce i ciesz się że masz takich kibiców jak kibice Włókniarza.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Do Asi.
Do kogo kierujesz swój kwiecisty poemat
Do detektywa na R.
Tak, piłem w Poznaniu i masz rację, mój błedny wzrok mówił wszystko.
Masz również rację twierdząc że nic się nie zmieniło i kto pił ten pic będzie. No ale sorry bardzo, bedąc u Trojana nie wypada nie przegadać całej nocy i nie pić
Do kogo kierujesz swój kwiecisty poemat
Do detektywa na R.
Tak, piłem w Poznaniu i masz rację, mój błedny wzrok mówił wszystko.
Masz również rację twierdząc że nic się nie zmieniło i kto pił ten pic będzie. No ale sorry bardzo, bedąc u Trojana nie wypada nie przegadać całej nocy i nie pić
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Poznaniak
Asia... przeczytaj swój wpis i potem się zastanów po co pisałaś, że "nie chcesz stawać po którejkolwiek ze stron"... skoro WYRAŹNIE to robisz. Potem przeczytaj wpisy osób siedzących na trybunach blisko chłopaków z Pabianic i najlepiej słyszących jak i komu oni kibicowali. Przykrość sprawiły im gwiazdy nazywając "gównem i cwelami" i to one powinny przeprosić... i tyle po raz kolejny w odgrzebanym niepotrzebnie temacie. O chamskim ich zachowaniu po meczu i KŁAMANIU na temat tego, że kibice Olimpii je obrażali itp już nie wspomnę... ŻENADA!
-
~
sory ale nie bede czytac wypowiedzi osob siedzacych kolo naszych kibicow bo wiem ze to byli ich koledzy i nie wypada napisac ze oni dopingowali olimpiePoznaniak pisze:Asia... przeczytaj swój wpis i potem się zastanów po co pisałaś, że "nie chcesz stawać po którejkolwiek ze stron"... skoro WYRAŹNIE to robisz. Potem przeczytaj wpisy osób siedzących na trybunach blisko chłopaków z Pabianic i najlepiej słyszących jak i komu oni kibicowali. Przykrość sprawiły im gwiazdy nazywając "gównem i cwelami" i to one powinny przeprosić... i tyle po raz kolejny w odgrzebanym niepotrzebnie temacie. O chamskim ich zachowaniu po meczu i KŁAMANIU na temat tego, że kibice Olimpii je obrażali itp już nie wspomnę... ŻENADA!