Pozdrawiam.
Moderator podforum AZS PWSZ Gorzów Wlkp
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Moderator podforum AZS PWSZ Gorzów Wlkp
Witam! Ten temat miałem założyć już wczoraj w nocy, ale nie starczyło już sił
Lepiej pózno niż wcale, więc zakładam teraz. Pojawiły się pytania o sposób przydziału tej funkcji, jak już informowałem o tym decydują przede wszystkim sami Forumowicze. Proponuję więc wypowiedzieć się w kwestii obsady personalnej na tym podforum. Ze swej stronu dodam, że dwóch Moderatorów to również dobre rozwiązanie. O kandydatach kilka osób już wspominało, może też pojawią się nowe. Myślę też, że krótki czas "pracy" przy tworzeniu KKForum nie stoi na przeszkodzie otrzymaniu tej porządkowej funkcji. W takiej sytuacji po prostu wyznaczony zostanie okres próbny, po którym ogół zadecyduje, czy jest zadowolony z pomocy, jaką udziala Forumowiczom Moderator.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ja jestem za. Moimi kandydatami na to stanowisko są: kyS i thomas72. Są aktywni, wnoszą coś ciekawego do dyskusji (w przeciwieństwie do niektórych
). Sądzę że jeśli sami zainteresowani są chętni by przyjąć na swoje barki funkcję moderatora, to należy dać im szansę.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Po pierwsze co w ogole robi taki moderator
Po drugie z oczywistch wzgledow proponuje thomasa (powazny czlowiek, zalozyl rodzine, ma wtyki w zespole,
no thomas nei ma co uciekac do odpowiedzialnosci
)
Po trzeciej jestem sklony(a wrecz nalegam), zebysmy byli razem moderatorami (wariant najbardziej prawdopodobny)
Po czwarte w przypadku pojawienia sie dodatkowych chtnych na moderatora (pamietajcie, ze Magda Kozdroń gra w AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
) jestem sklony go poprzec 
Po drugie z oczywistch wzgledow proponuje thomasa (powazny czlowiek, zalozyl rodzine, ma wtyki w zespole,
Po trzeciej jestem sklony(a wrecz nalegam), zebysmy byli razem moderatorami (wariant najbardziej prawdopodobny)
Po czwarte w przypadku pojawienia sie dodatkowych chtnych na moderatora (pamietajcie, ze Magda Kozdroń gra w AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Ważne jest też, aby za bardzo nie "przejąć się rolą" - forum musi pozostać wolne od cenzury, zatem takiej edycji czy kasowaniu podlegać mogą posty TYLKO I WYŁĄCZNIE WYJĄTKOWO naganne z punktu widzenia dobrego smaku...
Ja zacząłem temat pierwszym tekstem o moderatorach i nie bez powodu - czekałem aż ktoś "podchwyci" - udało się... Tym samym popieram w/w kandydatury - Ci forumowicze, choć nowi robią na mnie wyjątkowo pozytywne wrażenie (z wyjątkiem dogryzania ŁKS-owi
).
Zatem życzę dobrej pracy i... oby było jej tak naprawdę jak najmniej!
Ja zacząłem temat pierwszym tekstem o moderatorach i nie bez powodu - czekałem aż ktoś "podchwyci" - udało się... Tym samym popieram w/w kandydatury - Ci forumowicze, choć nowi robią na mnie wyjątkowo pozytywne wrażenie (z wyjątkiem dogryzania ŁKS-owi
Zatem życzę dobrej pracy i... oby było jej tak naprawdę jak najmniej!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zmiany zostały wprowadzone w życie
Proponuję na razie, ze względu na krótki staż na Forum, miesięczny okres próbny. Prawdą jest też to, o czym wspomniał Simon - na tym Forum działania Moderatora mają charakter bardzo wyjątkowy, najlepiej, by zostały poprzedzone komunikatem lub zapytaniem o opinię pozostałych Forumowiczów. Gdyby były jakieś problemy ze sprawowaniem przez Was tej porządkowej funkcji proszę pytać. Powodzenia i pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
podziekowanie
dzieki bardzo za zaufanie do mojej osoby, jestem zaszczycony
bede pełnił te funkcje z nalezytą odpowiedzialnością i do ciebie seba napewno bede miał pytania, ale to juz nie teraz bo mam wyjazd do karpacza do 18 i niestety od jutra juz mnie nie bedzie. ale mam nadzieje ze kyS sobie poradzi beze mnie.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zapraszamy na podforum AZS-u PWSZ
dzieki i do nastepnego czytania
bede pełnił te funkcje z nalezytą odpowiedzialnością i do ciebie seba napewno bede miał pytania, ale to juz nie teraz bo mam wyjazd do karpacza do 18 i niestety od jutra juz mnie nie bedzie. ale mam nadzieje ze kyS sobie poradzi beze mnie.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów i zapraszamy na podforum AZS-u PWSZ
dzieki i do nastepnego czytania
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
rowniez dziekuje za przyznanie m tej funkcji przez starszych
koelgow. mam nadzieje (no prawie pewnosc), ze nie bedzie zadnych problemow

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy