Co słychać w Wiśle?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
a może Aga Wilk będzie pełniła role zapchaj dziury na 1 w meczach z Jelenią czy Lesznem ( o ile się te druzyny nie wzmocnią ) aaaa z lesznem przyjedzie nasza była zawodniczka Kaśka Rezler 
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- hellraiser
- Junior
Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie![]()
Są porównywalne.
Ale to byłoby dobre rozwiązanie.Ja zawsze twierdze że lepiej ogrywać jedną b.dobrze niż kilka bylejak.
Ale czy rola Moni w tym sezonie radykalnie się zmieni...mam obawy.

- hellraiser
- Junior
nie zgadzam się z tobą Simonsimon pisze:Przyszła - prosto z SMS do ŁKS-u - oczywiście nie 5 lat temu, bo przesadziłeś - wyszło, jak wyszło i niestety jest jak jest... Gdyby nie - wiadomo co, to teraz byłaby doskonale ogranym i czołowym graczem PLKK i właśnie zaraz kończyłby jej się kontrakt w Łodzi. Czasem jednak pewne sprawy trzeba "zaczynać od nowa" - niestety - to chyba jednak i tak lepiej niż skazać się nie nie zaczęcie nigdy..., ale cóż, ja też jakbym wiedział że się przewrócę, to bym się położył...
Gdyby Skorek wiedziała co ją czeka w Wisle i jako alternatywe zostać w ŁKS to zdecydowanie powina ...ZNÓW IŚC DO WISŁY.
To był dobry wybór.
Piszesz że teraz kończyłby się jej kontrakt z ŁKS i byłaby czołowym strzelcem PLKK.OK no i co z tego.Przeszła by z ŁKS do Brzegu a potem kto wie może z Brzegu do AZS.Prawie jak rozwój kariera.
Chodzi mi o to że w Polsce młoda (dość młoda) zawodniczka ma 3 szanse na zrobienia prawdziwej kariery:
a)wybić się w Lotosie
b)wybić się w Wisle
c)wyjechać do kluby w Europie grającego pucharach.
A reszta to sos w kórym się przechodzi z jednego nic nieznaczącego klubu do drugiego równie niewiele znaczącego.Tak można spędzić całe sportowe życie.A ja uważam że akurat ta zawodniczka ma (teraz powinniśmy mówić miała) zadadki na przynajmniej średniego Europejskiego gracza.I ja uważam że to jest decyzja zawodniczki a nie klubu TO JEST JEJ DUŻY BŁĄD.

hellraiser pisze:Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie![]()
Są porównywalne.
Ale to byłoby dobre rozwiązanie.Ja zawsze twierdze że lepiej ogrywać jedną b.dobrze niż kilka bylejak.
Co ma się zmienić? Monię znowu prześladowały kontuzje. W pierwszsej części sezonu, kiedy była zdrowa, była kapitanem druzyny, wystepowała w pierwszej piątce znakomicie uzupełniając Skerę i Ankę. W tym sezonie zmieni się tyle, że będzie wchodzić z ławki. Ale mam nadzieję i tak na 20 minut. Anka, Skera i Domino będą grały po 33 minuty, to się akurat 20 znajdzie. Co najmniej. A dla Magdy Radwan to miejsca i przyszłości w Wisle nie widzę. Naprawdę. Czy lubię ją (a bardzo) czy nie.
- hellraiser
- Junior
fearless pisze:hellraiser pisze:Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie![]()
Są porównywalne.
Co ma się zmienić? Monię znowu prześladowały kontuzje. W pierwszsej części sezonu, kiedy była zdrowa, była kapitanem druzyny, wystepowała w pierwszej piątce znakomicie uzupełniając Skerę i Ankę. W tym sezonie zmieni się tyle, że będzie wchodzić z ławki. Ale mam nadzieję i tak na 20 minut. Anka, Skera i Domino będą grały po 33 minuty, to się akurat 20 znajdzie. Co najmniej. A dla Magdy Radwan to miejsca i przyszłości w Wisle nie widzę. Naprawdę. Czy lubię ją (a bardzo) czy nie.
OK niech gra nie 20 a 15 minut ale równo w każdym meczu Euroligi .
Radwan to ma być zmienniczka dla Skery.Bo raczej Krawiec to rozgrywać nie umie.

hellraiser pisze:fearless pisze:hellraiser pisze:Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie![]()
Są porównywalne.
OK niech gra nie 20 a 15 minut ale równo w każdym meczu Euroligi .
Radwan to ma być zmienniczka dla Skery.Bo raczej Krawiec to rozgrywać nie umie.
to już było przerabiane w ty, roku.... Radwan nie potrafi wyprowadzić piłki z połowy a co dopiero być zmienniczka dla Skery, Monia tez sie zabardzo do tego nie nadaje, ale zobaczymy....
Cellar Door

Nową zawodniczką Wisły została Liad Suez Karni. Pochodzi z Izreala, ostatnie 4 sezony spedziła na uniwerystecie Villanova, gdzie w ostatnim seoznie notowała śrendio 14,9 pkt i 5,2 zb. Gra na pozycjach 3-5 (w stanach grała głownie na "trójce"). Dobrze rzuca za 3 pkt ok 40% skutecznosci.
Info: forum Wisły na podstawie GW. tutaj dwa artykuły o tej zawodniczce:
http://www.safsal.co.il/earticle.aspx?id=6216
http://villanova.cstv.com/sports/w-bask ... iad00.html
Info: forum Wisły na podstawie GW. tutaj dwa artykuły o tej zawodniczce:
http://www.safsal.co.il/earticle.aspx?id=6216
http://villanova.cstv.com/sports/w-bask ... iad00.html
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”