Wzmocnienia Zespołu zdaniem Kibiców!

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Wzmocnienia Zespołu zdaniem Kibiców!

Postautor: Łukasz-fan » 15 czerwca 2006, 09:59

Hej,
Prosze Was abyście tutaj wpisywali po 3 nazwiska, które Waszym zdaniem mogłyby wmocnić i uzupełnić kadrę naszego zespołu w nowym sezonie. Tylko tak racjonalnie :P Do każdego nazwiska należy dodać pełen komentarz :) tak dla rozruszenia szarych komórek 8)
Przypominam, że w tej chwili kontrakty z AZS mają:

Ania Pamuła
Weronika Idczak
Natalia Mrozińska
Monika Sibora
Joanna Jarkowska

resztę zawodniczek z zeszłego sezonu można również brać pod uwagę bo w tej chwili nie są zawodniczkami AZS.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2006, 10:14 przez Łukasz-fan, łącznie zmieniany 1 raz.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 15 czerwca 2006, 10:06

Więc ja zaczynam:

Natalia Waligórska - Moim zadaniem ten sezon będzie należał do niej, ale jest jeszcze za słaba na występy w takim Klubie jak Wisła, po prostu grzała by ławę, musi złapać jeszcze troche doświadczenia i ogrania na parkietach ekstraklasy.

Monika Ciecierska - Każdy kto kibicuje Akademiczkom od tych 3 lat w których w AZS występuje Monia to nie trzeba przekonywać, że jest to zawodniczka bezcenna.

Agnieszka Skobel - Największy młodzieżowy talent jaki kiedykolwiek widziałem, prawdziwy diament polskiej młodzieżowej koszykówki kobiet. Już teraz trenerzy powinni pozwolić jej ogrywać się w ekstraklasie. W dalszym ciągu powinna oczywiście występować również w Zespole w którym gra pierwsze skrzypce, ale kilkuminutowe występy w ekstraklasie na pewno pannie Agnieszce by się przydały, bo potrafi już dużo, a jej możliwości są pewnie jeszcze dużo większe.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 czerwca 2006, 11:43

Monika Ciecierska- kluczowe ogniwo AZSu, niewyobrażam sobie bez niej AZSu

Natalia Waligórska- dobrze wprowadziła sie do zespołu przez ten ostatni sezon, już zgrała sie z innymi koszykarmi dlatego powinna zostać bo w AZSie ma bankową pierwszą piątke, a tam gdzie pójdzie( Wisła :?: ) to prawda zarabiać będzie o niebo lepiej ale będzie grzała ławe.

Agnieszka Pazur- niechciana w Polkowicach, u nas by sie niezmiernie przydała.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 26 czerwca 2006, 18:54

No hej co jest chłopaki nie macie pomysłów czy co? :shock: jak na razie nadal mamy zakontraktowane 5 zawodniczek to pomóżcie naszym działaczom podjąc decyzję 8)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 czerwca 2006, 19:34

Sześć szanowny kolego mamy zakontraktowane! Natalia Waligórska już też podpisała :!:

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 27 czerwca 2006, 20:40

Ostatnio się dowiedzalem, że mój sąsiad zna osobiście Natalie Waligórską. Powiedzał mi, że może bedzie przychodzil z nami kibicować. Powiedzał też, ze jako KK musimy mieć lepszy bęben, bo ten dotychczasowy daje słaby efekt.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 czerwca 2006, 22:03

MARAS pisze:Agnieszka Pazur- niechciana w Polkowicach, u nas by sie niezmiernie przydała.

moze inaczej - niechciana przez działaczy CCC, bo ja osobiscie bardzo Age polubiłem i chetnie bym ją w Polkowicach zostawił ;-) Poza tym, chyba macie marne szanse na jej zakontraktowanie. z tego co wiem, to szuka sobie pracodawcy za granicą.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 czerwca 2006, 22:21

Kuba pisze:
MARAS pisze:Agnieszka Pazur- niechciana w Polkowicach, u nas by sie niezmiernie przydała.

moze inaczej - niechciana przez działaczy CCC, bo ja osobiscie bardzo Age polubiłem i chetnie bym ją w Polkowicach zostawił ;-) Poza tym, chyba macie marne szanse na jej zakontraktowanie. z tego co wiem, to szuka sobie pracodawcy za granicą.

A konkretnie gdzie??? Niemcy???

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 czerwca 2006, 22:37

niestety nie posiadam takowej wiedzy.

można by zacząć przypuszczać. Skoro pochodzi z lubelskiego, to dlaczego miałaby jeszcze bardziej oddalać się od domu (dalej niz Polkowice)? wiec z tej perspektywy prawdopodobny jest wschód, badz ewentualnie południe Polski.
z drugiej strony Aga na pewno ma ambicje występowania w jakimś dobrym klubie (na pewno ma co do tego możliwości) ...

Wróć do „AZS Poznań”