A co do Mikeya, to uważajcie - bo ukryta natura nożownika nie wiadomo kiedy się odezwać może...
MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska!!!!!!!!!
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
Alicja Perlińska
Drodzy forumowicze!
Jest mi niezwykle milo w związku z przyznaniem mi przez Was tytułu Miss Basket 2004. Chciałabym podziękowac wszystkim ktorzy brali udzial w glosowaniu a w szczegolnosci tym którzy głosowali na mnie, nie zapominając oczywiscie o moim promotorze i jego sztabie wyborczym, ktory wspierał moja kandydaturę. Bez ich pomocy na pewno nie zdobylabym togo wyroznienia.
P.S. Serdecznie pozdrawiam mojego promotora
Ala
Jest mi niezwykle milo w związku z przyznaniem mi przez Was tytułu Miss Basket 2004. Chciałabym podziękowac wszystkim ktorzy brali udzial w glosowaniu a w szczegolnosci tym którzy głosowali na mnie, nie zapominając oczywiscie o moim promotorze i jego sztabie wyborczym, ktory wspierał moja kandydaturę. Bez ich pomocy na pewno nie zdobylabym togo wyroznienia.
P.S. Serdecznie pozdrawiam mojego promotora
Ala
Uważam za olbrzymi sukces 11 miejsce mojej faworytki Deanny Nolan. Za rok, dwa, jak się więcej oswoimy z grą w Polscy i urodą czarnoskórych piękności, na pewno będą one w ścisłej czołówce konkursów Miss parkietu. A Nolan jest naprawdę piękną kobietą o subtelnej i oryginalnej urodzie. Przyjrzyjcie się jej uważnie. Mówię to Wam ja , stary znawca kobiet.