AZS & UNIA & Skorpiony & Warta P-ń współpraca ki

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 lipca 2006, 17:38

Piroman i oprawca pisze:no bylo spoko tylko teraz mnie baniak napier.... wiecej fotek z meczu http://www.abarth.motorsport.com.pl/photo_list.php?grupa=39!PKZ_Polonia_PILA

dzieki kibicom AZSu ze byli z nami, i tak jak Prezio pisla przyjdziemy z wami pokibicowac koszykarkom. a mam dwa pytania pierwsze, czy jest wymiana koszulkami po meczu (mowie o zawodniczkach)? i drugie czy mozemy wjechac na ta wasz hale z sektorowka? :D

pozdrawiam i do zobaczenia w rawiczu

Nie w koszykówce nie ma takiego czegoś że koszykarki wymieniają sie po meczu koszulkami :!: Mają dwa komplety( jeden w którym grają mecze w domu i drugi w którym grają mecze na wyjeździe). Te dwa komplety muszą pretrwać do końca sezonu :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Prezio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Prezio » 03 lipca 2006, 18:05

MARAS pisze:
Nie w koszykówce nie ma takiego czegoś że koszykarki wymieniają sie po meczu koszulkami :!: ....

Zmienimy zasady :D
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia

Awatar użytkownika
napek FC
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: napek FC » 05 lipca 2006, 13:55

a czemu sie nie wymieniaja ???? przeciez wszystko idzie załatwic moja vlepka Obrazek
...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...

Awatar użytkownika
Matys FC 20
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Matys FC 20 » 05 lipca 2006, 19:04

napek FC pisze: moja vlepka Obrazek

JAk juz Ci mowilem Napek FC zmien foto na tey wlepce bo nic niewidac tylko jakies swiatelka... To kiedy jest pierwszy mecz koszykarek
Piro zamowie sektorowke wezme i mozemi dsc.. :D
Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!!

....::::www.fanclubskorpiony.pl::::....

GAZOWNIA - TYLKO PRAWDZIWI KIBICE

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 lipca 2006, 19:43

Pierwszy mecz AZSu jest w paździeniku( coś koło 14)! Gramy mecz który zawsze wzbudza emocje na parkiecie i na trybunach z AZS PWSZ Gorzów Wlkp 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Matys FC 20
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Matys FC 20 » 05 lipca 2006, 22:37

No ja tez przychodze napewno jak bedziecie grac w arenie do bierzemy flagi i siektorwke..!!

I AZS I AZS PRZYJACIELEM SKORPIONOW JEEST.!!
Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!!

....::::www.fanclubskorpiony.pl::::....

GAZOWNIA - TYLKO PRAWDZIWI KIBICE

Awatar użytkownika
napek FC
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: napek FC » 06 lipca 2006, 06:32

Ja sobie tez przyjde
...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...

Prezio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Prezio » 06 lipca 2006, 22:15

Co do naszego wspólnego wyjazdu do Rawicza , informuje że nie ma już wolnych miejsc.
Z AZS Poznań jedzie (rekordowa ilość) szejśc osób :D Brawo Panowie !!
Moją miłością jest Speedway, Kochanką - PSŻ Milion Team Poznań , Domem - Olimpia

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 06 lipca 2006, 22:36

7 osób!! 8) :shock:
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Prezio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Prezio » 06 lipca 2006, 22:37

Łukasz-fan pisze:7 osób!! 8) :shock:

Tak tak sorrki 7

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 07 lipca 2006, 10:01

Nawet ja jade :shock: Tylko nie wiem dokladnie o ktorej i skad jest wyjazd. Moze mnie ktos uswiadomić? Poza tym wiadomo, ze w niedziele o godz. 20,00 jest finał MŚ. Trzeba tam w Rawiczu jakis pub zorganizować ,by po żuzlu móc to obejrzeć. :D

Awatar użytkownika
Piroman i oprawca
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Piroman i oprawca » 07 lipca 2006, 13:11

jedziemy spod stadionu na olimpii ul warminska 1 o 13:30 jest zbiorka, co do finalu mś to to hu.. z nim my jestesmy fanatykami zuzla a nie pilki noznej.
ale bedzie sie dzialo w rawiczu bedzie sie dzialo, szykuje sie kolejna inwazja poznaniakow na obcy teren, pod 100 bedzie spokojnie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w niedziele
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>

<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>

Prezio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Prezio » 07 lipca 2006, 14:34

Hamplik pisze:....Poza tym wiadomo, ze w niedziele o godz. 20,00 jest finał MŚ. Trzeba tam w Rawiczu jakis pub zorganizować ,by po żuzlu móc to obejrzeć. :D

Nie ma takiej możliwości by zostać w Rawiczu na finale, zaraz po meczu pakujemy dupska w autokar i busa i smarujemy z wygraną do Poznania.
Możliwe że po powrocie pójdziemy do Dziupli na finał, no może początku nie zobaczycie ale połowe napewno.

13:30 ul.Warmińska 1 (parking)

Ja bede okolo 13:00 jakieś piwko trzba wypić :D

Prezio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Prezio » 07 lipca 2006, 16:07

No i nie mam dobrych wieści :( Dziupla jest do 16-tego zamknięta :(

ewentualnie mozemy iść do baru na Olimpii lub do ehhh "Sosenki" :oops:

Gość

Postautor: Gość » 07 lipca 2006, 17:00

Jak mecz zaczyna sie o 17,30 i trwac bedzie min 2h to wątpie czy na 20 zdązymy przejechać autokarem ok 120 km. wiem, że są tam puby czynne w niedziele i maja TV. wrazie czego wroci sie pociągiem :D

Wróć do „AZS Poznań”