Zgodnie z propozycją
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Zgodnie z propozycją
która wydała mi się niezwykle interesująca - a w oparciu o dyskusję w "propozycjach" (polecam lekturę wszelkich "za") - narazie w formie "testowej" otworzyłem nowe podforum. Bardzo proszę o przedstawienie tematyki dyskusji, wątków oraz zasad jakie będą panowały tutaj moderatora.
Jednocześnie informuję, że wątki meczowe w aktualnościach (zawsze dublowane tutaj) winny koncentrować się wyłącznie na aspektach sportowej rywalizacji - wszelkie zagadnienia okołomeczowe prezentujemy jedynie tu.
Jednocześnie informuję, że wątki meczowe w aktualnościach (zawsze dublowane tutaj) winny koncentrować się wyłącznie na aspektach sportowej rywalizacji - wszelkie zagadnienia okołomeczowe prezentujemy jedynie tu.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
W tym temacie widzę:
Relacje meczowe, doping, oprawa
Fotki trybun
Relacje z wyjazdów
Wprowadzilbym zakaz cytowanie fotek.
Moderator, ktory m pojecie nie tylko koszykarskim kibicowaniu ze tak to ujmę ale także o szeroko pojetym kibicowaniu w Polsce, zeby nie bylo pytan i tlumaczen dlaczego kibice Wisły maja zasloniete twarze na zdjeciach.
Takze proponuję kogos z ŁKS-u, Brzegu, Pabianic.
Relacje meczowe, doping, oprawa
Fotki trybun
Relacje z wyjazdów
Wprowadzilbym zakaz cytowanie fotek.
Moderator, ktory m pojecie nie tylko koszykarskim kibicowaniu ze tak to ujmę ale także o szeroko pojetym kibicowaniu w Polsce, zeby nie bylo pytan i tlumaczen dlaczego kibice Wisły maja zasloniete twarze na zdjeciach.
Takze proponuję kogos z ŁKS-u, Brzegu, Pabianic.

WislaLive.pl
Dziękuję w imieniu swoim oraz innych użytkowników KKForum za pozytywne rozpatrzenie naszej prośby i założenie tego działu. Jednocześnie dziękuję za mianowanie mnie moderatorem. Zrobię wszystko aby w tym dziale panował, ład i porządek innymi słowy będzie Terror
A teraz kilka słów dla nie zorientowanych w temacie. Dział ten jest przeznaczony do wszystkich możliwych dyskusji związanych z wydarzeniami poza sportowymi. Proszę umieszczać tutaj opisy meczy, opisy wyjazdów, wspomnienia z przygód na szlaku, zdjęcia kibiców, wszelkie rankingi itp. Można oczywiście się spierać kto ma fajniejsze deseczki albo u kogo bardziej upierdliwa jest ochrona czy czyja hala ma bardziej przeciekający dach (gadajcie co chcecie ŁKS w tym przypadku jest nie do pokonania) jednak wszystkich obowiązuje pełna kultura i szacunek dla innych. Bardzo bym prosił aby na forum panował porządek.
Na razie jest sezon ogórkowy więc nie spodziewam się wysypu tematów jednak gdy zacznie się sezon prosiłbym o wpisanie swoich wypowiedzi w odpowiednich tematach i nie zakładanie kilku tematów odnośnie jednego wydarzenia. Uważam że w przypadku tego działu nie ma sensu zakładania tematów „Przed meczem …” itp. Wystarczy że założymy temat np.:
Gniew Gniewianka – Pcimianka Pcim Dolny
i tutaj każdy będzie mógł pisać wszystko co wiąże się z przygotowaniami przed meczem jak i wrażeniami po meczu. Jeżeli wklejacie fotki to po pierwsze niech nie będą za duże aby forum się nie rozjeżdżało po drugie jeżeli wrzucacie na darmowy serwer to niech to będzie www.tinypic.com abyśmy oglądali zdjęcia a nie „żabki” oraz na koniec ogromna prośba o nie cytowanie fotek oraz nie cytowanie cytatów czyli czegoś takiego
Czekam na inne propozycje i pomysły.
A teraz kilka słów dla nie zorientowanych w temacie. Dział ten jest przeznaczony do wszystkich możliwych dyskusji związanych z wydarzeniami poza sportowymi. Proszę umieszczać tutaj opisy meczy, opisy wyjazdów, wspomnienia z przygód na szlaku, zdjęcia kibiców, wszelkie rankingi itp. Można oczywiście się spierać kto ma fajniejsze deseczki albo u kogo bardziej upierdliwa jest ochrona czy czyja hala ma bardziej przeciekający dach (gadajcie co chcecie ŁKS w tym przypadku jest nie do pokonania) jednak wszystkich obowiązuje pełna kultura i szacunek dla innych. Bardzo bym prosił aby na forum panował porządek.
Na razie jest sezon ogórkowy więc nie spodziewam się wysypu tematów jednak gdy zacznie się sezon prosiłbym o wpisanie swoich wypowiedzi w odpowiednich tematach i nie zakładanie kilku tematów odnośnie jednego wydarzenia. Uważam że w przypadku tego działu nie ma sensu zakładania tematów „Przed meczem …” itp. Wystarczy że założymy temat np.:
Gniew Gniewianka – Pcimianka Pcim Dolny
i tutaj każdy będzie mógł pisać wszystko co wiąże się z przygotowaniami przed meczem jak i wrażeniami po meczu. Jeżeli wklejacie fotki to po pierwsze niech nie będą za duże aby forum się nie rozjeżdżało po drugie jeżeli wrzucacie na darmowy serwer to niech to będzie www.tinypic.com abyśmy oglądali zdjęcia a nie „żabki” oraz na koniec ogromna prośba o nie cytowanie fotek oraz nie cytowanie cytatów czyli czegoś takiego
teksttekstteksttekst
Czekam na inne propozycje i pomysły.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Propozycja 1: chce byc moderatorem
))
Propozycja 2: to forum tylko dla zalogowanych
Propozycja 3: aby w przypadku Wisły nie przewijaly sie dotychczasowe watki typu, zamazane twarze, zgody, kibice pilkarscy-kibice koszykówki, dlaczego nie jeżdzą albo nie , dlaczego jeżdzą a mowią ze nie jezdzą bo tłumaczenie byly setki razy i kto je mial zrozumiec to zrozumiał.
Propozycja 4: Dyskusja a nie pyskówka. Mozemy sie nie lubic ale szanowac. WIsła ŁKS Brzeg wiedza co mam na mysli i do czego piję
Propozycja 5: wiąze sie niejako z 4, bez idiotycznych , debilnych prowokacji typu przekrecanie faktów.
Propozycja 6: zeby to podforum nie stało sie koszykarskim kibice.net
)
jak mi cos jeszcze przyjdzie do głowy to napisze
Propozycja 2: to forum tylko dla zalogowanych
Propozycja 3: aby w przypadku Wisły nie przewijaly sie dotychczasowe watki typu, zamazane twarze, zgody, kibice pilkarscy-kibice koszykówki, dlaczego nie jeżdzą albo nie , dlaczego jeżdzą a mowią ze nie jezdzą bo tłumaczenie byly setki razy i kto je mial zrozumiec to zrozumiał.
Propozycja 4: Dyskusja a nie pyskówka. Mozemy sie nie lubic ale szanowac. WIsła ŁKS Brzeg wiedza co mam na mysli i do czego piję
Propozycja 5: wiąze sie niejako z 4, bez idiotycznych , debilnych prowokacji typu przekrecanie faktów.
Propozycja 6: zeby to podforum nie stało sie koszykarskim kibice.net
jak mi cos jeszcze przyjdzie do głowy to napisze

WislaLive.pl
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Marco TS pisze:Propozycja 1: chce byc moderatorem))
Marco TS pisze:Propozycja 3: aby w przypadku Wisły nie przewijaly sie dotychczasowe watki typu, zamazane twarze, zgody, kibice pilkarscy-kibice koszykówki, dlaczego nie jeżdzą albo nie , dlaczego jeżdzą a mowią ze nie jezdzą bo tłumaczenie byly setki razy i kto je mial zrozumiec to zrozumiał.
a ja myśle że jak ktoś jest masakrycznym debilem i dalej takich spraw nie wie to może tu się założy temat raz na zawsze, a później będzie sie tylko linka przesyłało żeby im się utrwaliło we łbie to i owo
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Liquidor pisze:a ja myśle że jak ktoś jest masakrycznym debilem i dalej takich spraw nie wie to może tu się założy temat raz na zawsze, a później będzie sie tylko linka przesyłało żeby im się utrwaliło we łbie to i owo
Masakryczne debile to są w Krakowie bo się z kosami ganiacie. Wyobraź sobie kolego że na tym forum część użytkowników nie ma pojęcia o świecie kibicowski w którym np. Ja, Marco bądź z tego co rozumiem Ty żyjesz. Pewne rzeczy dla "zwykłych śmiertelników" są nie zrozumiałe i nie ma się co dziwić! Nie wymagaj aby każdy był taki megakumaty w tych sprawach.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
nic a nic nie zrozumiałeś. (choć to może moja wina bo nie dość jasno się wyraziłem)
nie chodziło mi o to że ktoś jest debilem bo takich rzeczy nie wie, to zrozumiałe że nikt kumaty się od razu nie urodziłł. określenia takiego celowo użyłem w kierunku ludzi którym się to tłumaczyło już po 300 razy, a Ci dalej lecą w zaparte i ciągną te same tematy przy każdej okazji aby uczepić się Wisły.
nie chodziło mi o to że ktoś jest debilem bo takich rzeczy nie wie, to zrozumiałe że nikt kumaty się od razu nie urodziłł. określenia takiego celowo użyłem w kierunku ludzi którym się to tłumaczyło już po 300 razy, a Ci dalej lecą w zaparte i ciągną te same tematy przy każdej okazji aby uczepić się Wisły.
Liquidor pisze:nic a nic nie zrozumiałeś. (choć to może moja wina bo nie dość jasno się wyraziłem)
Rozwiązanie jest proste. Nie dać się spowokować i nie wciągać w głupie dyskusje. Ale niektórzy od Was to chyba bardzo lubią
Rozwiązanie jest proste. Nie dać się spowokować i nie wciągać w głupie dyskusje. Ale niektórzy od Was to chyba bardzo lubią
myślę sobie, że jak to podforum będzie tylko dla zarejestrowanych to zbyt wiele takich sytuacji nie bedzie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Czy Lisu jako mod ma możliwość przenoszenia postów np z aktualności ? bo jest to wielce wskazane.
A druga sprawa to taka że moim zdaniem powinny być surowe restrykcje między innymi za przekręcanie nazw klubów i pisanie ich z małej litery.
abstrachując od tego czy sie dajemy wciągać i podejmujemy dyskusje na takie tematy, to jeżeli odpowiedzi na te 'ciekawe' dla niektórych tematy zebrane byłyby w jednym miejscu, można by napinaczy zbywać linkiem
ale to takie frywolne przemyślenia.
A druga sprawa to taka że moim zdaniem powinny być surowe restrykcje między innymi za przekręcanie nazw klubów i pisanie ich z małej litery.
Rozwiązanie jest proste. Nie dać się spowokować i nie wciągać w głupie dyskusje.
abstrachując od tego czy sie dajemy wciągać i podejmujemy dyskusje na takie tematy, to jeżeli odpowiedzi na te 'ciekawe' dla niektórych tematy zebrane byłyby w jednym miejscu, można by napinaczy zbywać linkiem
Dział jest bez sensu a jeśli już taki jest to powinien być za Miss Baket czyli na samym dole bo wiadomo , że tylko kilka osób tutaj będzie pisac
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
powiedział, co wiedział
spokojnie, nie martw się, na pewno będzie w nim pisać więcej osób niż na Twoim "Cheerliders" na konkurencyjnym forum

spokojnie, nie martw się, na pewno będzie w nim pisać więcej osób niż na Twoim "Cheerliders" na konkurencyjnym forum
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Po prostu nie jest to aż tak ważny dział żeby był zaraz po aktualnościach to raz a dwa kibice Wisły maja już swoje forum.
Takie jest moje zdanie.
Takie jest moje zdanie.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
a gdzie jest napisane,że to podforum kibiców Wisły?
czytać potrafisz?
dla Ciebie może to nie jest ważny dział, dla niektórych zapewne będzie najważniejszym na tym forum.
czytać potrafisz?
dla Ciebie może to nie jest ważny dział, dla niektórych zapewne będzie najważniejszym na tym forum.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Po prostu nie jest to aż tak ważny dział żeby był zaraz po aktualnościach
skoro sie uwazasz za malo wazną osobę swojego klubu to ja nic na to nie poradzę, kluby sa dla kibiców i to oni tworzą cały wizerunek sportu, kibice to klub a nie klub to kibice
a dwa kibice Wisły maja już swoje forum.
to forum nie jest dla nas tylko i wylacznie, mysle ze powstalo raczej z mysla o innych ekipach, ktore regularnie jeżdza na wyjazdy, robią oprawy itp. mnie interesuje to jak sie zachowują kibice innych druzyn, jakie prezentacje przygotowywują, jakie wrazenia z wyjazdów itp
Takie jest moje zdanie.
nie mam zamiaru tworzyc kłotni ale wytlumacz mi ten fenomen ze jak zwykle ktos z Lotosu jest anty-kibicowski??? albo bedziesz uczestniczyl w dyskusji na temat albo tu proprostu nie zagladaj albo podeslij kogos z Gdynii kto bedzie nam mogl przekazac rzetelne relacje.
Mnie nie interesuje czy koszykarka X pojechala na wkacje z koszykarzem Y, czy ma nowego pieska, czy kotka, czy dzis byla w Tunezji, a wczoraj w Chorwacji, czy nosi spodnie czy spodnice czy buty na wysokim czy plaskim obcasie. Nie wspominajac o cheers!!!
Kibic wiesz o co w tym wszytskim chodzi?? o to--> http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?p=93689#93689 jak kiedykolwiek doswiadczysz chocby namiastki tego to zrozumiesz co to znaczy kibicowanie i bycie kibicem klubu. Zresztą popytaj swoich znajomych z Gdyni na czym ta zabawa polega bo jezdza po Europie i Polsce czesciej niz Wisla.

WislaLive.pl