Statsy kibicowskie!
Moderator: Moderatorzy
Kuba pisze:pomysł osobnego podforum - jak najbardziej tak. wtedy w Aktualnościach o meczu, a w Kibicach założyć temat o identycznej nazwie jak w Aktualnościach (np. Lotos-Wisła) i wypisywac tylko opinie odnosnie dopingu, 'wyglądu' kibiców itp.
Dokładnie. Chodzi o to żeby oczyścić i zarazem odciążyć temat Aktualności z, nie raz wielostronicowych, dyskusji "poza sportowych". Oczywiście na tym podforum panowałby bardzo ostry regulamin odnośnie wzajemnego szacunku i kultury wypowiedzi aby ten dział nie przypominał pewnego ogólnopolskiego forum dla kibiców (głównie piłkarskich) gdzie napinają się dzieci neostrady.
PS. Zgłaszam sie na moda
Pomysł jest bardzo dobry, pieczemy 2 pieczenie na jedym ogniu - rozkręcenie tematyki "basket ultras" i częsciowe rozwiązanie problemu "rozmywania" w "sportowych" dyskusjach przed/po-meczowych - czekam jeszcze na wypowiedzi, jeśli nie będzie sprzeciwów, to sprawę uważam za załatwioną...
No i co trzeba przyznać - dojdzie nam chyba najatrakcyjniejsze podforum po aktualnościach (a dla kogo nieatrakcyjne to nie będzie zmuszony do zadręczania się czytaniem "kibicowskich" wstawek w wątkach meczowych) - czekam na opinie.
Jeszcze jedno pytanie - kto jest w stanie wziąć na siebie odpowiedzialność moderatora "Ligi typerów"? - (wiadomo z czym się to wiąże...) - oczywiście nie musi to być 1 osoba - ale chciałbym, by panował tam ład od samego początku sezonu... - a nawet wcześniej
No i co trzeba przyznać - dojdzie nam chyba najatrakcyjniejsze podforum po aktualnościach (a dla kogo nieatrakcyjne to nie będzie zmuszony do zadręczania się czytaniem "kibicowskich" wstawek w wątkach meczowych) - czekam na opinie.
Jeszcze jedno pytanie - kto jest w stanie wziąć na siebie odpowiedzialność moderatora "Ligi typerów"? - (wiadomo z czym się to wiąże...) - oczywiście nie musi to być 1 osoba - ale chciałbym, by panował tam ład od samego początku sezonu... - a nawet wcześniej
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Według mnie, nowopowstałe podforum poswięcone kibicom "koszykarskim"
to dobry pomysł
Popieram również kandydaturę Lisa na moda tego podforum:!: Według mnie, dobrym pomysłem byłoby powołanie na to stanowisko również MarcoTS, który doskonale (tak mi się wydaje
) orientuje się w tematyce Ultras
Simon, jeśli chodzi o moda Ligi Typerów, to już dawno zgłosiłem formalną kandydaturę Wojteg'a
Przecież tak na dobrą sprawę to głównie On zajmuje się podliczaniem naszych typowań i powinien mieć możliwość moderowania tego podforum.
Popieram również kandydaturę Lisa na moda tego podforum:!: Według mnie, dobrym pomysłem byłoby powołanie na to stanowisko również MarcoTS, który doskonale (tak mi się wydaje
Simon, jeśli chodzi o moda Ligi Typerów, to już dawno zgłosiłem formalną kandydaturę Wojteg'a
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Jeśli chodzi o "Kibiców" to Lisu już jest, a MarcoTS jest dla mnie w tej chwili najpoważniejszym kandydatem do współmoda - ja go zdecydowanie widzę w tej roli - oprócz tego są jeszcze 2 kandydatury - ale i czynić i rozmawiać o tym chciałbym dopiero po konsultacji... jakby nie patrzeć - szykuje się ekstra podforum...
Zaś "Typerów" oczywiście najchętniej przypisałbym Wojt'egowi (co czynię) jeśli zaś zgłosi sprzeciw - wtedy pomyślimy. Mam nadzieję, że się zgodzi.
Chodzi mi jednak także o współmoda(ów) tak, by nie był skazany zawsze na samotne rachowanie. Możliwość edycji wątków - ich kształtowanie i ew. otwieranie-zamykanie, przyklejanie itd. w porę wydatnie ucywilizuje i sprawi wygodniejszym głosowania.
Wcześniejszych dyskusji o tym nie pamiętam - może pominąłem, jako sprawę wówczas nie należącą do mnie.
pzd
Zaś "Typerów" oczywiście najchętniej przypisałbym Wojt'egowi (co czynię) jeśli zaś zgłosi sprzeciw - wtedy pomyślimy. Mam nadzieję, że się zgodzi.
Chodzi mi jednak także o współmoda(ów) tak, by nie był skazany zawsze na samotne rachowanie. Możliwość edycji wątków - ich kształtowanie i ew. otwieranie-zamykanie, przyklejanie itd. w porę wydatnie ucywilizuje i sprawi wygodniejszym głosowania.
Wcześniejszych dyskusji o tym nie pamiętam - może pominąłem, jako sprawę wówczas nie należącą do mnie.
pzd
SMS_fan pisze:Jeśli chodzi o Typera, to ja się moge podjąć pomocy w tym dzialeDo rozważenia dla Was
dzięki SMS fan - Wojteg także nie protestuje jak dotychczas - to sprawę "Ligi typerów myślę mamy "załatwioną" - ustalcie jeszcze ze sobą jakiesz sztywne zasady głosowań - coś, żeby zabawa miała oczywiste i twarde ramy już od początku - no i życzę dobrej współpracy.
Myślę, że Marco także nie odmówi... - dla dobra kkforum?
Panowie - bardzo wiele sobie obiecuję po tym nowym podforum - liczę na Was!
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”