Odra Brzeg - Ostrovia Ostrów Wlkp. 93-48
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Odra Brzeg - Ostrovia Ostrów Wlkp. 93-48
4,5 minuty pierwszej kwarty, Odra prowadzi 9-3.
Info: Mario
Info: Mario
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2004, 19:34 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:16 minuta meczu Odra prowadzi 38-19. A nasi forumowicze: Mario, qiero, Adam, ZiZu i mati bawią się chyba w najlepsze![]()
![]()
![]()
info Mario
Forumowicze Mario, qiero i Adam zaraz będą się bawić w najlepsze.
Super mecz Odry, Ostrów słabo, Cukierki się budzą, uważajcie. Dzisiaj Ostrów, za tydzień Łódź (pozdro)
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Liczyłem że mecz będzie wyrównany i że Ostrovia tanio skóry nie sprzeda. Widać przeliczyłem się. Gratulacje dla Brzegu.
Statsy http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=41
Statsy http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=41
Wiele się mogłem spodziewać ale to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Ostrovia w tym meczu nie istniała. Gdyby nie Ilona Mądra to Ostrovia miałaby problemy ze zdobyciem 30 punktów. Odra zagrała w końcu drużynowo czego nie można powiedzieć o 'zespole' z Ostrowa (bilans asyst 23:6 na korzyść naszej drużyny). Cieszy fakt że każda z zawodniczek Odry zdobywała punkty. A 3 czapy Martyny...powinna mieć pseudo Mutombo
. Jako ciekawostkę można zauważyć że Olena Proszczenko (najniższa w naszym zespole) była drugą zbierającą
. Przed nami 4 kolejne mecze w Brzegu, z których 3 są do wygrania. Oby 
Viallos pisze:Jedna wygrana a jak zmienia nastawienie kibiców.
Wszyscy są wniebowzięci hehePowodzenia w kolejnych meczach bo będzie potrzebne. Wygrane nie przyjdą tak łatwo jak się może wydawać.
To chyba całkiem normalne, że kibice są zadowoleni po wygranym meczu (przypomnę, że juz drugim w niedługim czasie). Dodatkowo styl i rozmiar wygranej unoszą serca kibiców.
Komentarze dotyczą tego meczu. Zauważ nikt nie pisze o tym jak to wspaniała jest drużyna i jakim to fantastycznym trenerem jest Kubiak. W tym temacie nic się nie zmieniło. Ale w końcu nasze dziewczyny włożyły w ten mecz sporo serca tak dla siebie jak i dla nas, więc należą im się podziękowania a nam chwila radości i nadziei przed kolejnym starciem z rzeczywistością.
I nikt nie sądzi że w następnych meczach będzie łatwo, ale nie zaprzeczysz, że (jak już wcześniej napisałem) są do wygrania
Pozdrawiam
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”