AZS PWSZ - AZS Poznań 64:69
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:No to gdzies o 21 będziemy mieć tu na forum istny najazd Hunów![]()
![]()
, chyba ze Policja ich zgarnie za demolkę Gorzowa i okolic
Stawiam browara ze na 3 zakładkach topic sie nie zakończy
No właśnie może forumowicze z Gorzowa (thomas72, kyS) napiszą coś o meczu no i oczywiście o "ultrasach" z Poznania. Bo jak oni się tu zjawią to już nikomu nie dadzą dojść do głosu
szczerze(a moze obiektywnie): nie mielismy zadnych szans na wygrana, rozjechaly nas, prowadzily od poczatku i ich wygrana nie byala nawet przez moment dyskusyjna. Mialy wieksze doswiadzcenie , podawaly do siebie, a nie obok siebie
troche to smutne tak pisac o swojej druzynie
dlatego napisze jeszcze, ze chlopaki byli "prawie" tak glosno jak wszyscy kibice z Gorzowa (a moze takie zludzenie bo blisko nich siedzialem, tego nie potrafie ocenic, thomas tez siedzial na tej trybunie, takze nie wiem, ktos jeszcze powinien cos napisac), tak zeby bylo wesel j to nasz center z Ameryki Nicol ma cos z sercem i juz nie bedzie grala dla AZS
w ogole jakis taki do bani dzien
jedyne czego nie mozna odmowic dziewczynom to walki do konca i chwala im za to
jesli chcesz przeczytac o tym okiem kibica to zajrzyj na podforum AZS PWSZ
jedyne czego nie mozna odmowic dziewczynom to walki do konca i chwala im za to
jesli chcesz przeczytac o tym okiem kibica to zajrzyj na podforum AZS PWSZ
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nareszcie w Poznaniu. Dziewczyny grały ładnie za co im dziękuję (co już zrobiłem po meczu i w autokarze) no i zakończyły ten mecz zwycięstwem co jest tutaj najważniejsze, pewnie to po cześci nasza zasługa
Dawaliśmy z siebie wszystko i było słychać naszą ekipkę ( tak powiedziały mi zawodniczki) składającą się z 6 osób + 2 osoby które nie dopigowały
(tacy tam starzy kibice, którzy się już nakrzyczeli w życiu). Jak wywołam film to postaram się jak najszybciej zamieścić foty z meczu i związane z wyjazdem.
Pozytywnie zaskoczony wyważeniem, sensownością i logiką wpisu powyżej poczuwam się do złożenia szczerych gratulacji z powodu zwycięstwa i zaliczenia pierwszego, ligowego wyjazdu!
... żeby nie było, że tylko krytykuję.. hehe.. jak mam za co, to potrafię również pochwalić
... czekam na zdjęcia oczywiście!
... czekam na zdjęcia oczywiście!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
witam!
a wiec w gorzowie bylo bardzo milo i przyjemnie, milo takze ze KyS i Kamil do nas podeszli[pozdrawiam!!!!]. co do meczu to poznanianki prowadzily od poczatku do konca, moim zdaniem szczegolnie dobrze wystapily Monika Ciecierska z poznania oraz Agnieszka Szott z gorzowa. napisalebym ze "nasze" kontrolowaly przebieg meczu ale nie moge poniewaz w 4 kwarcie nasza przewaga z [bodajrze] 13 pkt zmalala tylko do 5! jednak mimo waszystko gratulacje dla zawodniczek za piekna gre, mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy!brawo dla obydwu druzyn za walecznosc!!
dzieki i pozdrawiam!!
PS:widze ze jak zwykle nie moglo obejsc sie bez docinkow....
PS:Viallos! ty tez byles na meczu w gorzowie???
a wiec w gorzowie bylo bardzo milo i przyjemnie, milo takze ze KyS i Kamil do nas podeszli[pozdrawiam!!!!]. co do meczu to poznanianki prowadzily od poczatku do konca, moim zdaniem szczegolnie dobrze wystapily Monika Ciecierska z poznania oraz Agnieszka Szott z gorzowa. napisalebym ze "nasze" kontrolowaly przebieg meczu ale nie moge poniewaz w 4 kwarcie nasza przewaga z [bodajrze] 13 pkt zmalala tylko do 5! jednak mimo waszystko gratulacje dla zawodniczek za piekna gre, mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy!brawo dla obydwu druzyn za walecznosc!!
dzieki i pozdrawiam!!
PS:widze ze jak zwykle nie moglo obejsc sie bez docinkow....
PS:Viallos! ty tez byles na meczu w gorzowie???
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Równierz gorąco zapraszam do oglądania retransmisji tego meczu, może będzie nas słychać bo kibiców gorzowa na pewno. Fotki będą na pewno dzisiaj, to zależy od tego jak szybko się uwiną panie w foto express z wywołaniem mojego filmu bo już go przed chwilką oddałem. No i potem tylko szybkie skanowanie fotek oraz wrzucenie ich na serwerek. Także mogę zagwarantować że do wieczora na pewno coś tu zobaczycie 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”