AZS PWSZ - AZS Poznań 64:69

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 grudnia 2004, 19:40

No to gdzies o 21 będziemy mieć tu na forum istny najazd Hunów :lol: :lol: :lol: , chyba ze Policja ich zgarnie za demolkę Gorzowa i okolic :lol: Stawiam browara ze na 3 zakładkach topic sie nie zakończy :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 grudnia 2004, 20:45

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 grudnia 2004, 20:47

Mikey pisze:No to gdzies o 21 będziemy mieć tu na forum istny najazd Hunów :lol: :lol: :lol: , chyba ze Policja ich zgarnie za demolkę Gorzowa i okolic :lol: Stawiam browara ze na 3 zakładkach topic sie nie zakończy :D

No właśnie może forumowicze z Gorzowa (thomas72, kyS) napiszą coś o meczu no i oczywiście o "ultrasach" z Poznania. Bo jak oni się tu zjawią to już nikomu nie dadzą dojść do głosu :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 04 grudnia 2004, 21:17

szczerze(a moze obiektywnie): nie mielismy zadnych szans na wygrana, rozjechaly nas, prowadzily od poczatku i ich wygrana nie byala nawet przez moment dyskusyjna. Mialy wieksze doswiadzcenie , podawaly do siebie, a nie obok siebie :D troche to smutne tak pisac o swojej druzynie :x dlatego napisze jeszcze, ze chlopaki byli "prawie" tak glosno jak wszyscy kibice z Gorzowa (a moze takie zludzenie bo blisko nich siedzialem, tego nie potrafie ocenic, thomas tez siedzial na tej trybunie, takze nie wiem, ktos jeszcze powinien cos napisac), tak zeby bylo wesel j to nasz center z Ameryki Nicol ma cos z sercem i juz nie bedzie grala dla AZS :) w ogole jakis taki do bani dzien
jedyne czego nie mozna odmowic dziewczynom to walki do konca i chwala im za to

jesli chcesz przeczytac o tym okiem kibica to zajrzyj na podforum AZS PWSZ
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 grudnia 2004, 22:14

Nareszcie w Poznaniu. Dziewczyny grały ładnie za co im dziękuję (co już zrobiłem po meczu i w autokarze) no i zakończyły ten mecz zwycięstwem co jest tutaj najważniejsze, pewnie to po cześci nasza zasługa :D Dawaliśmy z siebie wszystko i było słychać naszą ekipkę ( tak powiedziały mi zawodniczki) składającą się z 6 osób + 2 osoby które nie dopigowały :lol: (tacy tam starzy kibice, którzy się już nakrzyczeli w życiu). Jak wywołam film to postaram się jak najszybciej zamieścić foty z meczu i związane z wyjazdem.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 grudnia 2004, 22:24

Pozytywnie zaskoczony wyważeniem, sensownością i logiką wpisu powyżej poczuwam się do złożenia szczerych gratulacji z powodu zwycięstwa i zaliczenia pierwszego, ligowego wyjazdu! :) ... żeby nie było, że tylko krytykuję.. hehe.. jak mam za co, to potrafię również pochwalić ;) :shock:

... czekam na zdjęcia oczywiście!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 grudnia 2004, 22:28

Masz racje Seba. Jakaś metamorfoza po tym wyjeździe, ale nie ukrywam że takie wpisy o wiele przyjemniej się czyta. No to też Wam gratuluję choć osobiście wolałbym aby to Gorzów wygrał :? . No i ciekaw jestem tych fotek.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 grudnia 2004, 22:37

witam!
a wiec w gorzowie bylo bardzo milo i przyjemnie, milo takze ze KyS i Kamil do nas podeszli[pozdrawiam!!!!]. co do meczu to poznanianki prowadzily od poczatku do konca, moim zdaniem szczegolnie dobrze wystapily Monika Ciecierska z poznania oraz Agnieszka Szott z gorzowa. napisalebym ze "nasze" kontrolowaly przebieg meczu ale nie moge poniewaz w 4 kwarcie nasza przewaga z [bodajrze] 13 pkt zmalala tylko do 5! jednak mimo waszystko gratulacje dla zawodniczek za piekna gre, mam nadzieje ze na tym sie nie zakonczy!brawo dla obydwu druzyn za walecznosc!!
dzieki i pozdrawiam!!

PS:widze ze jak zwykle nie moglo obejsc sie bez docinkow....

PS:Viallos! ty tez byles na meczu w gorzowie???

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 grudnia 2004, 22:41

Mytek pisze:PS:widze ze jak zwykle nie moglo obejsc sie bez docinkow....
my tak z sympatii
Mytek pisze:PS:Viallos! ty tez byles na meczu w gorzowie???
nonie wiem ja go widziałem obok siebie ale cholera wie... :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 04 grudnia 2004, 22:44

Mckey! tylko mi nie powiedz ze Ty tez tam byles....? a swoja droga to jaki ten swiat maly...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 grudnia 2004, 10:43

Witam! Obszerną relację z tego spotkania oraz wyjazdu kibiców Znajdziecie na naszej oficjalnej stronce kk. Autorem tekstu jest nasz kolega Łukasz Z. Zapraszam do lektury :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 grudnia 2004, 12:17

Przeczytałem. Relacja poprawna jednak jak na mój gust to mało się działo na Waszym wyjeździe. No ale grunt że pierwszy wyjazd zaliczyliście. Czekam na zdjęcia.

Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 05 grudnia 2004, 12:33

czesc robaczki,
własnie wstałem po meczu i po pracy i sobie czytam moja ostatnio nabyta darmowa lekturke, czyli kkforum :wink: jesli chodzi o rektansmisję to jesli ktoś reflektuje to bedzie dzis okolo 14:30 na poznańskiej TVP3
pozdrawiam i zaraz znikam na turniej z córka.
Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 grudnia 2004, 13:05

Równierz gorąco zapraszam do oglądania retransmisji tego meczu, może będzie nas słychać bo kibiców gorzowa na pewno. Fotki będą na pewno dzisiaj, to zależy od tego jak szybko się uwiną panie w foto express z wywołaniem mojego filmu bo już go przed chwilką oddałem. No i potem tylko szybkie skanowanie fotek oraz wrzucenie ich na serwerek. Także mogę zagwarantować że do wieczora na pewno coś tu zobaczycie :)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 grudnia 2004, 13:09

MirU <poznań> pisze: Także mogę zagwarantować że do wieczora na pewno coś tu zobaczycie :)

Tu to może lepiej nie. Forum foto ewentualnie forum AZSu.

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”