Turniej w Polkowicach

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 lipca 2006, 21:52

cóż za pokaz niekompetencji :!: tożto skandal ;-)

przepraszam za błąd - ale takie informacje (o koncu kariery) nabiegały zewsząd już od dawna i takową (z początkiem 'prawdopodobnie') otrzymałem w klubie, wiec tak napisałem.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 lipca 2006, 22:01

ja jestem ciekawy oco nasz zespol powalczy w nadchadzacym sezonie, jak'wydusimy' 5miejsce to bede zadowolony
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 lipca 2006, 22:03

no dobra - ale żeby mi to było ostatni raz !!! :wink: :wink: :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 lipca 2006, 22:06

ginda pisze:ja jestem ciekawy oco nasz zespol powalczy w nadchadzacym sezonie, jak'wydusimy' 5miejsce to bede zadowolony

uważam, ze 5 meijsce jest minimum, jaki powinnismy osiągnąć w nadchodzącym sezonie(zakładając, ze nikt nie przeprowadzi już zadnych transferów). Wiadomo, ze Wisła z Gdynia poza zasięgiem. Gorzów i Pabianice - także mocne składy, ale co potem? własnie my :D ;-)

Simon - dzięki :oops: :)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 lipca 2006, 22:40

Kuba pisze:Wiadomo, ze Wisła z Gdynia poza zasięgiem. Gorzów i Pabianice - także mocne składy, ale co potem? własnie my :D ;-)

Brzeg moze tez powalczyc
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 lipca 2006, 22:49

Nikogo nie skreslam. to są moje subiektywne opinie. równie dobrze powalczyć może Poznań, czy Jelenia. mam jednak nadzieję i szczerze w to wierze, że laski nie spadną poniżej piątego.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 lipca 2006, 09:32

DO 1SIERPNIA KOSZYKARKI Z POLKOWIC MAJĄ WOLNE

CCC BEZ CENTRA

Do zamknięcia kadry na nadchodzący sezon trenerowi Andrzejowi Nowakowskiemu brakuje juz tylko dwóch środkowych. Poszukiwania prowadzone są za granicą.-Mamy obecnie dwie kandydatki na tę pozycje z USA, ale nie są one rewelacyjnemówi Wojciech Spisacki, drugi trener zespołu. Wiele wskazuzuje, że nie uda się znaleźć centerek do czasu rozpoczęcia przygotowań do sezonu, czyli do 1sierpnia-Tego dnia w Polkowicach wstawią się wszystkie koszykarki, poza Anną Pietrzak i Martą Gajewską-mowi Krzysztof Korsak, prezes klubu. Te dwie zawodniczki występowały niedawno w młodzieżowych mistrzostwach Europy w węgierskim Sopronie i dostały w klubie trochę więcej wolnego-Dołaczą do nad 7sierpnia- dodaje szef CCC. Nową twarzą w zespole będzie dotychczasowa juniorka Osy Zgorzelec, Elżbieta Paździerska, występująca na pozycji rozgrywającej. –Takiego talentu nie mogliśmy przeoczyć- mówi z uznaniem o jej umiejętnościach Korsak. Zawodniczka będzie występować w CCC przez najbliższych 5sezonów. Wraz z nią ze Zgorzelca do Polkowic przenosi się trener Arkadiusz Rusin, który ma pomóc w szkoleniu grup młodzieżowych oraz będzie pełnił funkcję kierownika klubu.
SŁOWOSPORTOWE
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, 09:33 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 24 lipca 2006, 09:55

Nową twarzą w zespole będzie dotychczasowa juniorka Osy Zgorzelec, Elżbieta Paździerska, występująca na pozycji rozgrywającej. –Takiego talentu nie mogliśmy przeoczyć- mówi z uznaniem o jej umiejętnościach Korsak. Zawodniczka będzie występować w CCC przez najbliższych 5sezonów. Wraz z nią ze Zgorzelca do Polkowic przenosi się trener Arkadiusz Rusin, który ma pomóc w szkoleniu grup młodzieżowych oraz będzie pełnił funkcję kierownika klubu.

nie no takie wypowiedzi to wypada tylko na kolana uklęknąć i czuć respekt :D;)
Powodzonka! gratki Paździoch dobrego kontraktu raz jeszcze ;)
pozdrowienia również dla trenera Arka ;)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 lipca 2006, 11:22

Kuba pisze:
ginda pisze:ja jestem ciekawy oco nasz zespol powalczy w nadchadzacym sezonie, jak'wydusimy' 5miejsce to bede zadowolony

uważam, ze 5 meijsce jest minimum, jaki powinnismy osiągnąć w nadchodzącym sezonie(zakładając, ze nikt nie przeprowadzi już zadnych transferów). Wiadomo, ze Wisła z Gdynia poza zasięgiem. Gorzów i Pabianice - także mocne składy, ale co potem? własnie my :D ;-)

nie lekceważyłabym ŁKS-u.
"Nowe"Skorek, Koryzna, Piątkowska do tego Kenig ,Włodarska,Owczarek
wydaje mi się,że ta ekipa może coś w tym sezonie zdziałać.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 lipca 2006, 11:29

Zupełnie nie rozumiem Ann dlaczego w tym "doborowym" gronie nie wymieniłać "Hricko"... - "Birbe" zresztą też... - a i tak myślę, że za największe wzmocnienie pewnie możnaby uznać to, co jeszcze nie jest "na zielono".

Ps.A do innych, "niektórych" - i proszę się nie czepiać, że brak Kasi mnie akurat w pierwszym rzędzie "przeszkadza"... :wink: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 lipca 2006, 11:35

rzeczywiście wtopa z mojej strony, że zapomniałach o tych dwóch koszykarkach :oops:

ale wracając do tematu to nowemu nabytkowi Polkowic- Paździochowi życzę powodzenia i rozwijania umiejętności pod okiem trenera Nowakowskiego :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 24 lipca 2006, 11:39

w tym sezonie napewno bedzie jakis" czarny kon"tylko to sie okaze w trakcie sezonu, ja tam chce zeby Jelenia byla tym" szchwarz pferdem(jeleniem)"
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 lipca 2006, 11:41

droga ann - interesuje mnie tylko to, że zapomniałaś o jednej... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli chodzi o Paździoszka zaś (nawet jej nie życzę jakoś specjalnie mocno - udanych występów w PLKK bo o takowe jestem najzupełniej spokojny) to jest niestety dla nas (forumowicze) jeden, ale jakże negatywny aspekt jej sportowego awansu - także pokonania tych "niedogodności" jej winszuje - i to szybko!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 24 lipca 2006, 16:46

Hmmm :D NIE dziekuje wszystkim ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 24 lipca 2006, 21:13

a zmieniasz nicka na paździoch-ccc ? :wink:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”