przepraszam za błąd - ale takie informacje (o koncu kariery) nabiegały zewsząd już od dawna i takową (z początkiem 'prawdopodobnie') otrzymałem w klubie, wiec tak napisałem.
Turniej w Polkowicach
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ginda pisze:ja jestem ciekawy oco nasz zespol powalczy w nadchadzacym sezonie, jak'wydusimy' 5miejsce to bede zadowolony
uważam, ze 5 meijsce jest minimum, jaki powinnismy osiągnąć w nadchodzącym sezonie(zakładając, ze nikt nie przeprowadzi już zadnych transferów). Wiadomo, ze Wisła z Gdynia poza zasięgiem. Gorzów i Pabianice - także mocne składy, ale co potem? własnie my
Simon - dzięki
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
DO 1SIERPNIA KOSZYKARKI Z POLKOWIC MAJĄ WOLNE
CCC BEZ CENTRA
Do zamknięcia kadry na nadchodzący sezon trenerowi Andrzejowi Nowakowskiemu brakuje juz tylko dwóch środkowych. Poszukiwania prowadzone są za granicą.-Mamy obecnie dwie kandydatki na tę pozycje z USA, ale nie są one rewelacyjnemówi Wojciech Spisacki, drugi trener zespołu. Wiele wskazuzuje, że nie uda się znaleźć centerek do czasu rozpoczęcia przygotowań do sezonu, czyli do 1sierpnia-Tego dnia w Polkowicach wstawią się wszystkie koszykarki, poza Anną Pietrzak i Martą Gajewską-mowi Krzysztof Korsak, prezes klubu. Te dwie zawodniczki występowały niedawno w młodzieżowych mistrzostwach Europy w węgierskim Sopronie i dostały w klubie trochę więcej wolnego-Dołaczą do nad 7sierpnia- dodaje szef CCC. Nową twarzą w zespole będzie dotychczasowa juniorka Osy Zgorzelec, Elżbieta Paździerska, występująca na pozycji rozgrywającej. –Takiego talentu nie mogliśmy przeoczyć- mówi z uznaniem o jej umiejętnościach Korsak. Zawodniczka będzie występować w CCC przez najbliższych 5sezonów. Wraz z nią ze Zgorzelca do Polkowic przenosi się trener Arkadiusz Rusin, który ma pomóc w szkoleniu grup młodzieżowych oraz będzie pełnił funkcję kierownika klubu.
SŁOWOSPORTOWE
CCC BEZ CENTRA
Do zamknięcia kadry na nadchodzący sezon trenerowi Andrzejowi Nowakowskiemu brakuje juz tylko dwóch środkowych. Poszukiwania prowadzone są za granicą.-Mamy obecnie dwie kandydatki na tę pozycje z USA, ale nie są one rewelacyjnemówi Wojciech Spisacki, drugi trener zespołu. Wiele wskazuzuje, że nie uda się znaleźć centerek do czasu rozpoczęcia przygotowań do sezonu, czyli do 1sierpnia-Tego dnia w Polkowicach wstawią się wszystkie koszykarki, poza Anną Pietrzak i Martą Gajewską-mowi Krzysztof Korsak, prezes klubu. Te dwie zawodniczki występowały niedawno w młodzieżowych mistrzostwach Europy w węgierskim Sopronie i dostały w klubie trochę więcej wolnego-Dołaczą do nad 7sierpnia- dodaje szef CCC. Nową twarzą w zespole będzie dotychczasowa juniorka Osy Zgorzelec, Elżbieta Paździerska, występująca na pozycji rozgrywającej. –Takiego talentu nie mogliśmy przeoczyć- mówi z uznaniem o jej umiejętnościach Korsak. Zawodniczka będzie występować w CCC przez najbliższych 5sezonów. Wraz z nią ze Zgorzelca do Polkowic przenosi się trener Arkadiusz Rusin, który ma pomóc w szkoleniu grup młodzieżowych oraz będzie pełnił funkcję kierownika klubu.
SŁOWOSPORTOWE
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, 09:33 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nową twarzą w zespole będzie dotychczasowa juniorka Osy Zgorzelec, Elżbieta Paździerska, występująca na pozycji rozgrywającej. –Takiego talentu nie mogliśmy przeoczyć- mówi z uznaniem o jej umiejętnościach Korsak. Zawodniczka będzie występować w CCC przez najbliższych 5sezonów. Wraz z nią ze Zgorzelca do Polkowic przenosi się trener Arkadiusz Rusin, który ma pomóc w szkoleniu grup młodzieżowych oraz będzie pełnił funkcję kierownika klubu.
nie no takie wypowiedzi to wypada tylko na kolana uklęknąć i czuć respekt
Powodzonka! gratki Paździoch dobrego kontraktu raz jeszcze
pozdrowienia również dla trenera Arka
Kuba pisze:ginda pisze:ja jestem ciekawy oco nasz zespol powalczy w nadchadzacym sezonie, jak'wydusimy' 5miejsce to bede zadowolony
uważam, ze 5 meijsce jest minimum, jaki powinnismy osiągnąć w nadchodzącym sezonie(zakładając, ze nikt nie przeprowadzi już zadnych transferów). Wiadomo, ze Wisła z Gdynia poza zasięgiem. Gorzów i Pabianice - także mocne składy, ale co potem? własnie my![]()
![]()
nie lekceważyłabym ŁKS-u.
"Nowe"Skorek, Koryzna, Piątkowska do tego Kenig ,Włodarska,Owczarek
wydaje mi się,że ta ekipa może coś w tym sezonie zdziałać.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Zupełnie nie rozumiem Ann dlaczego w tym "doborowym" gronie nie wymieniłać "Hricko"... - "Birbe" zresztą też... - a i tak myślę, że za największe wzmocnienie pewnie możnaby uznać to, co jeszcze nie jest "na zielono".
Ps.A do innych, "niektórych" - i proszę się nie czepiać, że brak Kasi mnie akurat w pierwszym rzędzie "przeszkadza"...

Ps.A do innych, "niektórych" - i proszę się nie czepiać, że brak Kasi mnie akurat w pierwszym rzędzie "przeszkadza"...
rzeczywiście wtopa z mojej strony, że zapomniałach o tych dwóch koszykarkach
ale wracając do tematu to nowemu nabytkowi Polkowic- Paździochowi życzę powodzenia i rozwijania umiejętności pod okiem trenera Nowakowskiego
ale wracając do tematu to nowemu nabytkowi Polkowic- Paździochowi życzę powodzenia i rozwijania umiejętności pod okiem trenera Nowakowskiego
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
droga ann - interesuje mnie tylko to, że zapomniałaś o jednej...
Jeśli chodzi o Paździoszka zaś (nawet jej nie życzę jakoś specjalnie mocno - udanych występów w PLKK bo o takowe jestem najzupełniej spokojny) to jest niestety dla nas (forumowicze) jeden, ale jakże negatywny aspekt jej sportowego awansu - także pokonania tych "niedogodności" jej winszuje - i to szybko!
Jeśli chodzi o Paździoszka zaś (nawet jej nie życzę jakoś specjalnie mocno - udanych występów w PLKK bo o takowe jestem najzupełniej spokojny) to jest niestety dla nas (forumowicze) jeden, ale jakże negatywny aspekt jej sportowego awansu - także pokonania tych "niedogodności" jej winszuje - i to szybko!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”