POGADUCHY ;)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Siekierka:)
Nowy na forum

siekierka

Postautor: Siekierka:) » 31 lipca 2006, 22:21

jaaaaaa :( nie wiem czy to wazne , ale wlasnie sobie uswiadomilam , ze juz nie bede trenowala z Olka Fasolka i Pazdziochem kretonem ..... bo one sobie pojechaly o i juz :/ ejjj kurde az mi sie jakos tak przykro zrobilo :( przypominam sobie te wszystkie lata razem, raz bylo dobrze raz zle , ale dzisiaj to chyba kazdy juz pamieta tylko o tych przyjemnych chwilach ..... az mi sie oczy spocily :/ ....
Dziewczyny zycze wam wszystkiego naj naj naj , spelnienia sie w tym co robicie i obyscie byly czolowymi zawodniczkami polskiej koszykowki .... do zobaczenia .... moze na parkiecie ?? kto wie....
<<<.....~~ OsA ~~.......>>

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 03 sierpnia 2006, 14:23

:D Siekierap Siekierap Siekierap jeeeeeee :D wielkie dzieki Kamilus :D
Siekierka:) pisze:(...)obyscie byly czolowymi zawodniczkami polskiej koszykowki ....

Da sie zrobic ;)

Pozdrawiam :D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 03 sierpnia 2006, 18:14

mi też zrobiło się smutno! :cry: bylo zajebiście i nigdy tego nie zapomnę!!

ale teraz każdy ma swój własny cel - mam nadzieję,że chociaż wy dwie pokażecie jaka Nasza Drużyna była fajna :)

pozdro z Zielonej Wyspy!!! trzymajcie się!!!!
putinek

siekierka

Postautor: siekierka » 03 sierpnia 2006, 21:55

Aniu ciebie nie ujełam w tym wywodzie , bo z toba to inna sprawa ! ale nie mysl sobie ze mi ciebie nie brakuje.... do bani .... mam nadzieje ze jak sie wszytskie razem gdzies spotkamy to zagramy jakis maly sparing :P powodzenia

Gość

Postautor: Gość » 04 sierpnia 2006, 20:20

nie chdziło mi o to Kamilko że mnie nie ujełaś, tylko tż czasem myślę o Was wszystkich i Naszych przygodach, stwierdzam że to bardzo dołujące ale na pewno każdej z Nas jakoś się ułozy i jak jż się spotkamy na tym sparingu, to wszysce będą szcześliwi . ;)

buźka
put

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 05 sierpnia 2006, 18:28

Siekiera wiadomo cos co w sprawie wystepow Osanek w juniorkach starszych? Hmmm :> i kiedy jedziecie na oboz? Tzn kto jedzie ten jedzie :P ajjj
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

siekierka

Postautor: siekierka » 06 sierpnia 2006, 21:42

bede wiedziala cos 17,08 wtedy jest 1 trening :)

Gość

Postautor: Gość » 07 sierpnia 2006, 19:37

Szczęście dla Putina to BASAKET, a nie jakaś tam Zielona Wyspa!!! Myślę, że gdyby postawiła na koszykówkę, też miałaby otwartą drogę wśród czołowych drużynach żeńskiej e-klasy. Jeszcze nic straconego!!!

Gość

Postautor: Gość » 07 sierpnia 2006, 19:41

Wśród czołowych drużyn :D Oczywiście :oops:

Gość

Postautor: Gość » 07 sierpnia 2006, 20:55

ciekawe kto tak uważa?

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 14 sierpnia 2006, 22:27

No,w koncu spotkalam sie z komputerem :P
Po pierwsze za te Olke fasolke to dostaniesz :P hehe ;)
A tak juz na powaznie no to szkoda,ze to byl ostatni sezon rezem,no ale coz takie zycie , fajnie bylo przez te wszystkie lata :)
Spotkamy sie na parkietach,nie watpie w to ,wiec do zobaczenia (trzeba zorganizowac ten sparing,czekam na propozycje :) )
Pozdrowienia

Gość

Postautor: Gość » 16 sierpnia 2006, 22:43

chciałabym pozdrowić wszystkie moje trenujące Oski
gdziekolwiek się teraz znajdują :)
trzymajcie się cieplutko i dawajcie z siebie wszystko na tych ciężkich treningach,buziaki

putt :P

Wróć do „Inne kluby”