Ruszyła ekstraklasa

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 08 sierpnia 2006, 19:41

Mikey pisze:
ziutek_pabianice pisze:
:!: :!: :!: :evil: :evil: W ZESZŁYM ROKU ŁKS 1750 BILETÓW TO ZBOJKOTOWALI I PRZYSZŁO 70 OSÓB. W TYM ROKU PRZYZNALI IM 450 TO PRUJĄ MORDY :!: :!: :!: MIMO WSZYSTKO PREZES PUCHALSKI POWINIEN DAĆ PRZYNAJMNIEJ DWA RAZY WIĘCEJ WEJŚCIÓWEK ŁKSowi :!:
Ziutek jak nie wiesz o co chodzi, nie znasz faktów i nie jesteś kumaty w kwestiach kibicowskich a tym bardziej lodzkich derbów TO NIE PRUJ SAM MORDY, BO ZACZYNASZ MNIE WKUR..Ć!!! Dwa razy więcej? Chlopcze wiesz co wogóle piszesz???? Kiedy bawiles sie w przedszkolu na derby na Widzew chodzilismy w liczbie 1500-3000 tysięcy luda. Więc nie wyjeżdzaj tu do nas z radami ile powinniśmy dostac biletów i kiedy mamy chodzić na derby a kiedy je bojkotować! O tym decyduja osoby ktorych wolalbys u siebie w hali nie spotkać....
A mordy to bedziemy pruc w Pabianicach na derbach ilepiej juz się przygotuj na to traumatyczne przeżycie.
P.S. Coś widzę że po jednym sezonie za bardzo w piórka co niektórzy u was obrośli. Pozdrów kolege Szymona Suchego...

Dobra, dobra. WG mnie ŁKS powinien dostać przynajmniej 1000 biletów :!: :!: :!: . Ale nie mam zamiaru pozdrawiać żadnego suchego i nie wiem o co chodzi z tym "jednym " sezonem.

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 08 sierpnia 2006, 19:51

Trener Michał Probierz dowiedział się, że kibice Widzewa planują na znak protestu zrezygnować z dopingu podczas meczu der-bowego. "Nie mogę w to uwierzyć" - powiedział seriwsowi Widzewiak.pl, trener - "Jeśli rzeczywiście tak się stanie, to mogę powiedzieć tylko jedno. Kibice Widzewa byli zawsze naszym dwunastym zawodnikiem. Szkoda, że w piątek będziemy grali w jedenastu" - dodał.

Szkoleniowiec widzewskiego zespołu podkreślił, że doping jego piłkarzom jest bardzo potrzebny. "Nie mam zamiaru oceniać decyzji kibiców, bo nie wiem jakimi argumentami się kierowali. Wiem na pewno, że doping naszej młodej drużynie bardzo by się przydał. Szczególnie w tak ważnym meczu, jak derby Łodzi" - wyjaśnił.
!AMUNT VALENCIA!

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 08 sierpnia 2006, 20:01

ziutek_pabianice pisze:Dobra, dobra. WG mnie ŁKS powinien dostać przynajmniej 1000 biletów :!: :!: :!: . Ale nie mam zamiaru pozdrawiać żadnego suchego i nie wiem o co chodzi z tym "jednym " sezonem.

Ty chyba w ogóle niewiele wiesz.. :roll:

Wielka szkoda, jedyne prawdziwe derby w Polsce poszły się j.... A wystarczyło się umówić że za zniszczenia odpowiada klub którego kibice wyrządzili szkody.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 sierpnia 2006, 22:55

Celna uwaga Liquidor. Najgorzej jak za ocenianie zabierają się niekumaci. A tak dla nich wlasnie w ramach uzmysłowienia pewnych spraw
Oto czego już dzięki takim tępakom jak Puchalski więcej w Łodzi nie zobaczymy

NIE BEDZIE JUŻ BIALYCH I CZERWONYCH MARSZÓW TAKICH JAK NASZA BIAŁA INWAZJA ROK TEMU

Obrazek

NIE BEDZIE JUŻ TAKICH DELEGACJI FANÓW ŁKSu NA STADIONIE WIDZEWA JAK TA Z 2006 R.

Obrazek

I W ZWIĄZKU Z TYM NIE BEDZIE JUŻ TAKICH DELEGACJI KIBICÓW WIDZEWA NA STADIONIE ŁKS

Obrazek

JEŚLI TO NIE PRZEMAWIA DO WSZYSTKICH ŚMIESZNYCH SZCZEKACZY PRZYKLASKUJACYCH PUCHALSKIEMU TO ZNACZY ŻE DUCH W ŁÓDZKIM ŚRODOWISKU KIBICOWSKIM UPADA I MOŻEMY SIE POŻEGANAC Z TYM ŻE KIEDYŚ ŁÓDZKIE DERBY BYŁY NAJLEPSZE W POLSCE

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 09 sierpnia 2006, 07:02

Mikey nie przejmuj się to jest właśnie ta negatywna strona internetu. Olej gościa. Kiedyś nie było internetu i taki dzieciak jakby próbował z czymś takim wyskoczyć w swojej ekipie dostałby w łeb od starszych i nauczyłby się raz dwa. Teraz ma internet i takich jak On "internetowych kibiców" jest całe mnóstwo. Boli ich to że nie znaczą nic w swoich ekipach że mogą się tylko wszystkiemu przyglądać z boku więc odreagowują na internetowych forach, tutaj mogą być „przekumaci”. :lol:

A odnośnie derbów to kibice Widzewa chcieli dobrze ale im nie wyszło i niestety teraz ośmieszą się przed całą Polską. A co do nas to robimy (Stowarzyszenie Kibiców) piknik z telebimem na ŁKS i większość "kumatych" zostaje właśnie na naszym stadionie - tutaj atmosfera będzie bardziej derbowa niż na samych derbach ale to już zasługa Pana Puchalskiego
:shock: :oops:

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 09 sierpnia 2006, 15:01

Zapowiadają się smutne derby - Prezesie, co pan narobił?

Wszystko wskazuje na to, że piątkowych derbów Łodzi Widzew - ŁKS nie obejrzy tylu kibiców, jak to bywało w przeszłości. Protestują fani, a wszystko przez prezesa Władysława Puchalskiego.

Szef klubu z al. Piłsudskiego, powołując się na uchwałę zarządu stowarzyszenia, podjął decyzję, że tylko 450 kibiców ŁKS będzie mogło obejrzeć pierwsze po sześciu latach przerwy pierwszoligowe derby Łodzi. Nie spodobało się to fanom obydwu klubów. Okazuje się, że kibice Widzewa i ŁKS mogą być solidarni.

Ełkaesiacy początkowo zamierzali bojkotować mecz, ale ostatecznie zdecydowali, że skromna grupa zamelduje się na stadionie przy al. Piłsudskiego.
Decyzję o proteście podjęli natomiast sympatycy Widzewa, którzy chcieliby widzieć na trybunach znacznie liczniejszą grupę sympatyków przeciwnej drużyny.

Widzewscy fani zamierzają zrezygnować z dopingowania własnej drużyny i podczas spotkania nie wywieszą flag. Dodatkowo w trakcie pierwszej części meczu pusty ma pozostać sektor pod zegarem, który zajmują zawsze najwierniejsi fani widzewskiego zespołu.

Prezesie Puchalski, co pan narobił? Zamiast wielkiego futbolowego święta Łodzi będziemy mieli szare i smutne widowisko o ligowe punkty. Pewnie szef Widzewa nie wie, że podczas takich spotkań rywalizują nie tylko piłkarze. Nie mniej wysiłku i zaangażowania w mecze wkładają kibice. Podczas derbów Łodzi fani mogą zaprezentować doskonały doping, wspaniałą oprawę oraz pokazać, że są najlepsi w kraju. Prezes Puchalski odebrał im taką możliwość. Wypada zatem przypomnieć mu kolejny raz, że futbol może istnieć dzięki kibicom. To dla nich walczą piłkarze. Bez wiernych widzów piłkarskie spektakle są nic niewarte.

I pomyśleć, że smutne obrazki ze stadionu Widzewa zobaczy cała Polska ponieważ mecz będzie transmitowany przez stację Canal+. Ponoć w komercyjnej telewizji już się zastanawiają, co począć z dźwiękiem z tego meczu, skoro na trybunach przynajmniej przez jakiś czas panować będzie ponure milczenie.

Express Ilustrowany

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 09 sierpnia 2006, 22:31

Kanadyjski piłkarz z polskim paszportem Andrew Konopelsky rozpocznie w czwartek treningi z beniaminkiem Orange Ekstraklasy, Łódzkim Klubem Sportowym.

Konopelsky ma 19 lat i gra w reprezentacji prowadzonej przez Michała Globisza. Brał udział w mistrzostwach Europy U-19, które ostatnio odbywały się na boiskach Wielkopolski.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 sierpnia 2006, 15:41

"oświadczenie

W związku z podjęciem przez Zarząd klubu rozmów na tematy szczególnie ważne i drażliwe dla nas, kibiców, jak równiez apelami piłkarzy i trenera forma protestu ulega zmianie, zostaje złagodzona: wchodzimy na stadion i dopingujemy Widzew od pierwszej minuty. W czasie rozmowy jaka miała miejsce, klub zobowiązał się w przyszłosci dołozyć starań, aby w poszczególnych przypadkach kibice przyjezdni mogli zajmowac więcej, niż 5% pojemności stadionu, pod warunkiem, że ich kluby odpowiednio wczesniej na drodze oficjalnej - pisemnej bedą się o to ubiegać, zaś propozycja ta uzyska akceptację władz masta.
Chcemy,aby na naszym stadionie pojawiali się kibice przyjezdni we włąsciwych sobie liczbach, bowiem sami również chcemy kibicowac na wyjazdach bez przeszkód i niezrozumiałych ograniczeń liczebnych.

Kibice Widzewa"

hahhaha to sie k... ośmieszyły. Wielkie zapowiedzi i ch...! Cała kibicowska Polska zobaczy w końcu jacy sa "twardzi" i "nieustepliwi' Żenada, obciach, kompomitacja!!! :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 10 sierpnia 2006, 22:01

O co Ci chodzi z tym ośmieszeniem się ?
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 sierpnia 2006, 22:11

El Guaje pisze:O co Ci chodzi z tym ośmieszeniem się ?

Przeczytaj sobie wszystko dokładnie, przemyśl, zastanów się i powinieneś już wiedzieć :!:
A jesli nadal nie będziesz wiedział co Mikey miał na myśli, to bedzie to oznaczać ni mniej, ni więcej że jesteś NIEKUMATYM DEBILEM, który powinien siedzieć cicho i nie zabierać głosu w dyskusjach na tematy o których nie ma zielonego pojęcia :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 10 sierpnia 2006, 22:17

Przeczytałem wszystko jeszcze raz i nie wiem o co Mu chodziło. Kibice Widzewa porozmawiali z prezesem i wszystko sobie wyjaśnili. ŁKS nie złożył oficjalnego pisma (co jest wymagane) aby otrzymać dodatkową pule biletów na mecz derbowy.
Więc czym się ośmieszyli :?:
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 10 sierpnia 2006, 23:41

El Guaje pisze:Przeczytałem wszystko jeszcze raz i nie wiem o co Mu chodziło. Kibice Widzewa porozmawiali z prezesem i wszystko sobie wyjaśnili. ŁKS nie złożył oficjalnego pisma (co jest wymagane) aby otrzymać dodatkową pule biletów na mecz derbowy.

Ty przestań lepiej się ośmieszać.

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 11 sierpnia 2006, 01:00

El Guaje pisze:Przeczytałem wszystko jeszcze raz i nie wiem o co Mu chodziło. Kibice Widzewa porozmawiali z prezesem i wszystko sobie wyjaśnili. ŁKS nie złożył oficjalnego pisma (co jest wymagane) aby otrzymać dodatkową pule biletów na mecz derbowy.
]

:roll: więc jeśli nie wiesz o co chodzi, to po co zabierasz głos?

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 11 sierpnia 2006, 21:31

W meczu otwierającym 3. kolejkę Orange Ekstraklasy Widzew wygrał na własnym stadionie w 55. derbach Łodzi z ŁKS-em 2-1 (2-1). Pierwszą bramkę w tym meczu zdobył dla gospodarzy już w 9. minucie Andrzej Tychowski. Na 2-0 podwyższył Saša Bogunović w 30. minucie po akcji prawą stroną Adriana Budki. ŁKS przed przerwą zdołał zdobyć kontaktowego gola, w 45. minucie Fabiniaka pokonał Łukasz Madej. W drugiej odsłonie przewagę posiadał ŁKS, jednak rezultat nie uległ już zmianie.

11 sierpnia 2006, 20:00 - Łódź
Widzew Łódź 2-1 Łódzki KS
Andrzej Tychowski 9, Saša Bogunović 30 - Łukasz Madej 45

Widzew: 21. Bartosz Fabiniak - 14. Marcin Nowak, 15. Andrzej Tychowski, 19. Piotr Stawarczyk, 5. Robert Kłos (79, 4. Bartłomiej Konieczny) - 16. Adrian Budka, 10. Jakub Rzeźniczak, 8. Bartosz Iwan, 17. Nenad Zečević - 13. Krzysztof Sokalski (69, 25. Piotr Kuklis), 24. Saša Bogunović (77, 18. Bartłomiej Grzelak).

ŁKS: 30. Bogusław Wyparło - 3. Sebastian Przybyszewski, 7. Tomasz Hajto, 28. Zdzisław Leszczyński (82, 21. Adrian Świątek), 4. Mariusz Magiera (46, 6. Arkadiusz Mysona) - 10. Łukasz Madej, 24. Mamia Dżikia, 9. Rafał Niżnik, 11. Robert Kolendowicz - 16. Ensar Arifović, 31. Grzegorz Kmiecik (71, 15. Sebastian Kęska).

żółte kartki: Stawarczyk, Rzeźniczak, Tychowski - Arifović, Hajto.

sędziował: Tomasz Mikulski (Lublin).
widzów: 9500.
!AMUNT VALENCIA!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 sierpnia 2006, 10:22

Tak bawiliśmy się ... przed telebimem, na naszym stadionie. Narodu ok 2500-3000 - korba maksymalna, zawiedli znowu kopacze, ale to już nie od nas zależalo. Liczne posiłki z Tychów..;)
Pozdrawiam kierujacego ruchem Lisa, simona i ...dystrybutor wody mineralnej PDK-KMWTW :)

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”