Co słychać w ŁKS Łódź?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 08 sierpnia 2006, 16:23

osesek pisze:ŁKS jeszcze pozyska jakąś niezłą środkową to może być nawet 3!!
1: Sylwia 2: Skoriusz 3: Kenig 4: Birbe 5: ta duuża z południa :lol: + druga z południa, Stańczak... hehe juz nie pamiętami kto

tu bym zmienił, bo Kenig jest bardziej 4 niż Birbe, która nie jest stworzona do silnej walki jaką "silna skrzydłowa" ma prowadzic :)

A Stańczak już od dawna nie jest Stańczak, tylko Białogór... przyznam szczerze, że wolałem poprzednie nazwisko :cry:

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 08 sierpnia 2006, 16:24

simon pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

widzę, że tylko Kangur kożysta z darów natury i biega po ślicznej zielonej trawce wspaniałego stadionu ŁKS boso :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 sierpnia 2006, 18:01

jelo pisze: widzę, że tylko Kangur kożysta z darów natury i biega po ślicznej zielonej trawce wspaniałego stadionu ŁKS boso :D

Dziś korzystała Wankiewicz… - a Kangur w butach...

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 08 sierpnia 2006, 18:05

i znalazło się to czego szukałem.

a co do ortografii, to nigdy to moja mocna strona nie była, lecz dużo ćwiczę i są postępy :D
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2006, 18:09 przez jelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 sierpnia 2006, 18:07

"uczył Marcin - Marcina..." :lol: :lol: :lol: moje megabyki gdzieniegdzie mogą przejść do historii :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 sierpnia 2006, 19:05

Koszykarki ŁKS już trenująjw08-08-2006, ostatnia aktualizacja 08-

08-2006 18:22

Trener Mirosław Trześniewski na pierwszych zajęciach miał do dyspozycji 12 zawodniczek.
Jeszcze kilka dni temu łódzki szkoleniowiec nie był pewny, czy uda mu się zbudować drużynę. Tymczasem na pierwszych po wakacjach zajęciach pojawiło się sześć nowych zawodniczek. Najbardziej doświadczoną w tym gronie jest Sylwia Wlaźlak, która w poprzednim sezonie występowała w Polfie Pabianice. Nowymi twarzami w tym gronie sa także Dorota Piątkowska (AZS Chełm), Katarzyna Salska (CCC Polkowice), Agnieszka Wilk, Magdalena Skorek (obie Wisła Kraków) i Radana Pechaczkova (SK Sigma Ołomuniec). Oprócz nich trenują także Katarzyna Kenig, Birute Dominauskaite, Milena Owczarek, Monika Stańczak, Katarzyna Michalak, Agata Wankiewicz i Paulina Jędrzejewska.

W porównaniu do poprzedniego sezonu nie ma trzech zawodniczek: Eleny Czernji, Katariny Hriczkovej i Magdaleny Włodarskiej. Rosjanka przeszła do niemieckiego BBV Leipzig Eagles, Hriczkova jest na zgrupowaniu reprezentacji Słowacji, a Włodarska nie wróciła jeszcze z Anglii.

Trener Trześniewski zapowiada, że wkrótce mogą pojawić się nowe koszykarki.

W poprzednim sezonie ŁKS uratował się przed spadkiem z ekstraklasy dopiero po barażach z AZS Jelenia Góra. - Nasza sportowa ambicja została podrażniona, dlatego w tym sezonie będziemy chcieli się zrehabilitować i powalczymy o czołowe miejsca w tabeli - deklaruje Trześniewski.

Siedem najbliższych dni łodzianki będą trenować na własnym obiekcie przy al. Unii, a 15 sierpnia pojadą na zgrupowanie do Sarbinowa.

http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3537092.html

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 sierpnia 2006, 19:54

- Nasza sportowa ambicja została podrażniona, dlatego w tym sezonie będziemy chcieli się zrehabilitować i powalczymy o czołowe miejsca w tabeli - deklaruje Trześniewski.

Nie kompromituj się człowieku! Kibice ŁKSu mają dość już tego typu przedsezonowych tekstów i kolejnych lat walki o utrzymanie. Mniej p... Panie Trenerze więcej grania!

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 08 sierpnia 2006, 19:55

Czy Aga Wilk trenuje już z ŁKS-em? bo coś jej na fotkach nie było
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 sierpnia 2006, 19:57

Liquidor pisze:Czy Aga Wilk trenuje już z ŁKS-em? bo coś jej na fotkach nie było

bo dziś nie było aparatu na treningu :wink:
ale trenuje co przeczytałam w którymś temacie na tym forum .
i już nawet koledzy wspomnieli o jej pozasportowych walorach i wrodzonej nieśmiałości :wink:

edit. a dokłądniej tak to brzmiało:
Nie wziąłem dziś niestety aparatu - ale muszę przyznać że zawodniczka Wilk ma sporo "pozasportowych" atutów (choć jakby była lekko zawstydzona - onieśmielona? nie wiem - może Tomek Hajto tak na nią podziałał - bo robił "kółka" wraz z koszykarkami ) - a i sportowych nie wykluczam oczywiście - także z chęcią przyklaskuję jej pozostaniu w ŁKS.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 08 sierpnia 2006, 20:05

Walory pozasportowe to dziewczyna ma napewno, ale nieśmiałość? Eee nie wydaje mi się :wink:

Nie rozmywam już i czekam na fotki Agi w nowych barwach.

A działaczom i prezesom Wisły sedeczny ch. w d.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 08 sierpnia 2006, 23:14

hehe Aga i nieśmiałość?!
Hmmm kłóciłabym się :)

Mam nadzieję, że w ŁKSie pójdzie jej jak najlepiej, chociaż wolałabym ją w Wiśle.

Jeśli tylko zrobicie jej jakieś zdjęcia, to proszę o umieszczenie ich na forum :P

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 sierpnia 2006, 23:19

ech... powiedzmy, (żeby dać spokój tej nieśmiałości) iż sprawiała wrażenie dość... zmieszanej? zdenerwowanej? nepewnej? - coś tak mniej/więcej..

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 sierpnia 2006, 23:20

simon pisze:ech... powiedzmy, (żeby dać spokój tej nieśmiałości) iż sprawiała wrażenie dość... zmieszanej? zdenerwowanej? nepewnej? - coś tak mniej/więcej..
Jak dziewczę zobaczyło że ją tak obcinasz to się zmieszało :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 08 sierpnia 2006, 23:24

:lol: :lol: :lol: nie bardzo obcinałem - bo nie wiedziałem która to ona..., myślałem że to jakaś nasza juniorka której nie znam (bo miały mieć trening także) - a jak się już dowiedziałem, to... faktycznie nadal była zmieszana...
Nawet nie jestem pewien, czy (na początku) w jej obecności nie dociekałem czegoś z chłopakami na jej temat... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 sierpnia 2006, 23:27

No tak... jeszcze coś pewnie uslyszala od takich chuliganów o sobie i nie ma co sie dziwić że się przestraszyła... 8)
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”