Nowa hala w Brzegu

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 17 sierpnia 2006, 21:37

masz tu kacz...zobaszcysz z kim gramy co kiedy i gdzie..i bez takich prosze Cie...

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 4&start=15
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

Gość

Postautor: Gość » 18 sierpnia 2006, 14:55

[quote="kacz"]ja akurat chcialbym zeby dziewczyny zagraly na nowej sali . tylko najpierw musi budowa sie skonczyc ... mozecie mi powiedziec kiedy zaczyna sie sezon 2006/2007 ??[/quote

Kurna kibic od 7 boleści :twisted: :twisted: :twisted: a co do sali to wiesz z czym sie wiąże zmiana jej na nową dla koszykarek :?: :?: :?: pewnie nie masz pojecia tak jak w ogóle o wszystkim co sie dzieje w Brzeskiej koszykówce :evil: :evil: :evil:

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 18 sierpnia 2006, 14:56

to wyżej to ja pisałem zapomniałem sie zalogować :lol: :lol: :lol:

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 18 sierpnia 2006, 19:01

Anonymous pisze:
kacz pisze:ja akurat chcialbym zeby dziewczyny zagraly na nowej sali . tylko najpierw musi budowa sie skonczyc ... mozecie mi powiedziec kiedy zaczyna sie sezon 2006/2007 ??[/quote

Kurna kibic od 7 boleści :twisted: :twisted: :twisted: a co do sali to wiesz z czym sie wiąże zmiana jej na nową dla koszykarek :?: :?: :?: pewnie nie masz pojecia tak jak w ogóle o wszystkim co sie dzieje w Brzeskiej koszykówce :evil: :evil: :evil:

jezu moja sprawa !! robie sobie co chce a nie jakis Hamulec mi bedzie mowi co trzeba robic .

i zebys widzial ze wiem !!

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 18 sierpnia 2006, 22:46

kacz pisze:
Anonymous pisze:
kacz pisze:ja akurat chcialbym zeby dziewczyny zagraly na nowej sali . tylko najpierw musi budowa sie skonczyc ... mozecie mi powiedziec kiedy zaczyna sie sezon 2006/2007 ??[/quote

jezu moja sprawa !! robie sobie co chce a nie jakis Hamulec mi bedzie mowi co trzeba robic .

co Ty możesz wiedzieć :lol: :lol: :lol: kolejny gówniarz przy kompie 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 19 sierpnia 2006, 10:59

hehe..dzieci neostrady ruuuuuuulezzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!

ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 19 sierpnia 2006, 11:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 21 sierpnia 2006, 00:07

Nie kłucic się :x :x :x :x :x !! ...............................Nie no zart 8) Wolnośc słowa wolnośc.....ble ble ble! Tylko zanim coś napiszecie [młodzi] to poszukajcie sami:) wiecie jaka to frajda :lol:!!! Patrzysz a na Twoje pytanie już z 20 osób odpowiedziało juz jakieś 2 michy temu!:) No ale kto pyta nie błądzi (czy jakos tak), ale kto szuka ten znajdzie(chyba tez jakoś tak:))! AMEN! Nastepne kazanie przy najbliżeszej okazji! :? CO te wakacje zemną zrobiły :shock:
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 21 sierpnia 2006, 13:22

MIREq pisze:Nie kłucic się :x :x :x :x :x !! ...............................Nie no zart 8) Wolnośc słowa wolnośc.....ble ble ble! Tylko zanim coś napiszecie [młodzi] to poszukajcie sami:) wiecie jaka to frajda :lol:!!! Patrzysz a na Twoje pytanie już z 20 osób odpowiedziało juz jakieś 2 michy temu!:) No ale kto pyta nie błądzi (czy jakos tak), ale kto szuka ten znajdzie(chyba tez jakoś tak:))! AMEN! Nastepne kazanie przy najbliżeszej okazji! :? CO te wakacje zemną zrobiły :shock:

JA wiem co sie stało pewnie całe wakacje nad książkami siedziałes i teraz masz za swoje :lol: :lol: :lol: szkoda a taki byłeś fajny :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 21 sierpnia 2006, 16:09

No to ide napije sie spirytusu spale pare blancików i mam nadzieje że wróci wszystko do normy :roll: OBY:)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 21 sierpnia 2006, 16:34

no caly Mireq!!!nareszcie!!!to gdzie kopcimy?? :D

ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 22 sierpnia 2006, 01:58

kacz pisze:
Anonymous pisze:

Zapewne byś zobaczył kto to jest ten jakiś Hamulec to szczeneczka by opadła o 5 cm w dół szkoda słów.Pzdr pretorianie dawno tu nie bylem ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 22 sierpnia 2006, 10:29

[quote="MIREq"]No to ide napije sie spirytusu spale pare blancików i mam nadzieje że wróci wszystko do normy :roll: OBY:)[/quot

OOOO już jest narmalny :lol: :lol: :lol: dziwne :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 03 października 2006, 11:18

A wracając do tematu postu, to doszły mnie słuchy, że sala jest za mała żeby otrzymać autoryzację dla rozgrywek 1-szo a nawet 2-go ligowych. Podobno ogromna klapa i trąbili o tym w TV (chyba na regionalnej). Czy ktoś coś więcej wie na ten temat :?:
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

misiek1313
Nowy na forum

Postautor: misiek1313 » 05 października 2006, 15:35

no tesz o tym słyszałem w telewizji

Wróć do „KS Odra Brzeg”