Transfery i ruchy kadrowe w AZSie

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 16 sierpnia 2006, 10:37

już nadrabiam :wink:

Monika Ciecierska podpisała kontrakt!

Monika Ciecierska podpisała nowy kontrakt z AZS Poznań. Zawodniczka mająca 33 lata i mierząca 182 cm, grająca jako skrzydłowa zdecydowała się pozostać w klubie na kolejny sezon. Tym samym działaczom AZS udało się utrzymać wszystkie najlepsze koszykarki z zeszłorocznych rozgrywek Ford Germaz Basket Liga.

zrodlo: http://members.lycos.co.uk/azspoznan/

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 17 sierpnia 2006, 20:37

No to w tym sezonie powinno być cos wiecej niz tylko walka o utrzymanie. Sadze, ze stać nas na pierwszą szóstke.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 sierpnia 2006, 11:03

wróciłem - juz zabieram sie uaktualnienia listy z zawodniczkami.

podobno nasi działacze zrezygnowali z próby pozyskania zawodniczki z Wisły? wie ktos moze dlaczego?

czy orientuje sie ktoś, jakie zawodniczki Olimpii Poznań (oprócz Wery) dostaną szanse gry w AZSie? (w ogole zapadły juz jakies decyzje co do tego, czy nie?)
reloaded :]

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 19 sierpnia 2006, 13:35

podobno nasi działacze zrezygnowali z próby pozyskania zawodniczki z Wisły? wie ktos moze dlaczego?

bo zdaje się nasi chcieli za dużo za wypożyczenie, albo Wasi myśleli,ze dostaną Edyte za darmo :wink:
a dodatkowo do końca roku z gry wypadła Magda Radwan i myślę,ze to też w dużym stopniu zadecydowało, że Edzia jednak zostanie przy Reymonta.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 19 sierpnia 2006, 13:50

ann pisze:do końca roku z gry wypadła Magda Radwan

mam takie głupie wrażenie, że jej absencja nie będzie wielkim osłabieniem Białej Gwiazdy... :wink:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 19 sierpnia 2006, 13:59

jelo pisze:
ann pisze:do końca roku z gry wypadła Magda Radwan

mam takie głupie wrażenie, że jej absencja nie będzie wielkim osłabieniem Białej Gwiazdy... :wink:

ależ ja nie napisłam,że będzie to osłabienie.
Edzia po prostu wejdzie do tej podstawowej 12 zawodniczek za Magdę.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 sierpnia 2006, 21:54

dzieki za rozjaśnienie :D chyba jednak wątek "pieniężny" miał swoje znaczenie - o ile wiem toczą sie jeszcze rozmowy z pewną większą firmą - moze gdyby doszlo do jakis ustaleń, to byłby wiekszy budzet i wtedy wieksze szanse na wypozyczenie. a tak nasi zrezygnowali, by czasem nie zrobić sobie "deficytu" :wink:
reloaded :]

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 20 sierpnia 2006, 22:12

Pewnie taki sklad pozostanie już. Narazie jestesmy za biedni na jakiekolwek wzmocnienia. Jakby była taka osoba jak kiedyś Kulczyk to moglibysmy miec w polskiej lidze kazdego. Jak zwykle wszystko ociera się o ten malutki, ale jakże istotny element, czyli o forse....

Wróć do „AZS Poznań”