W sobote (dzisiaj) Stilon gra z Lechia Zielona Dziura a Stal w niedziele podejmuje ZKŻ Zielona Dziura
wszystkie mecze odbeda sie o godzinie 17 !!!!!!!!
liczymy ze ten weekend bedzie zwysieski dla obu gorzowskich klubów!!!!
Wszystkich serdecznie zapraszam!!!!!!
ZDECH PIES FALUBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DERBY W GORZOWIE!!!!!!
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Re: DERBY W GORZOWIE!!!!!!
KuBa_AZS pisze:ZDECH PIES FALUBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konkret! Za ten tekst 10 punktów w lidze hools
Wez o stilonie nie ma co pisać,ale w niedziele KSSG 1947 i nie ma mocnych
kolejna okazja do udowodnienia ze pod wzgledem kibicowskim i sportowym stoimy duuużo wyżej niż falubaz!!!
...:::Było ich 6,potem 12 i założyli klub pederastów, klub sie rozwijał, klub sie
rozrastał - każdy falubaz to pederasta, moja historia jest bardzo krótka falubaz k... i prostytutka! falubaz k***a,k***e bić trzeba, kto bije k***e pójdzie do nieba
...:::Było ich 6,potem 12 i założyli klub pederastów, klub sie rozwijał, klub sie
rozrastał - każdy falubaz to pederasta, moja historia jest bardzo krótka falubaz k... i prostytutka! falubaz k***a,k***e bić trzeba, kto bije k***e pójdzie do nieba
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
ananas pisze:Wez o stilonie nie ma co pisać,ale w niedziele KSSG 1947 i nie ma mocnychkolejna okazja do udowodnienia ze pod wzgledem kibicowskim i sportowym stoimy duuużo wyżej niż falubaz!!!
Szacunek za podjęcie walki!
-
KuBa_AZS
-
KuBa_AZS
Re: DERBY W GORZOWIE!!!!!!
Lisu pisze:![]()
![]()
![]()
Konkret! Za ten tekst 10 punktów w lidze hools
Lisu pisze:Szacunek za podjęcie walki!
![]()
![]()
![]()
Ale o co Ci konkretnie chodzi?
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Kolego Kys, smieszą mnie teksty pisane na forum jak te poniżej:
Jestem ciekaw czy ich autorzy mieliby na tyle odwagi aby powiedzieć to prosto w oczy kibcom przeciwnej drużyny? Takie napinki są żałosne a za razem śmieszne. Przed monitorem w ciepły i bezpiecznym domu to każdy małolat zgrywa odważnego.
KuBa_AZS pisze:ZDECH PIES FALUBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ananas pisze:Było ich 6,potem 12 i założyli klub pederastów, klub sie rozwijał, klub sie rozrastał - każdy falubaz to pederasta, moja historia jest bardzo krótka falubaz k... i prostytutka! falubaz k***a,k***e bić trzeba, kto bije k***e pójdzie do nieba
KuBa_AZS pisze:ZDECHŁ PIES FALUBAZ !!!!!!!!!!
STOLICA POLSKI GORZÓW WIELKOPOLSKI ZIELONA GORA NAJWIEKSZA DZIURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem ciekaw czy ich autorzy mieliby na tyle odwagi aby powiedzieć to prosto w oczy kibcom przeciwnej drużyny? Takie napinki są żałosne a za razem śmieszne. Przed monitorem w ciepły i bezpiecznym domu to każdy małolat zgrywa odważnego.
-
KuBa_AZS
Lisu pisze:Kolego Kys, smieszą mnie teksty pisane na forum jak te poniżej:KuBa_AZS pisze:ZDECH PIES FALUBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ananas pisze:Było ich 6,potem 12 i założyli klub pederastów, klub sie rozwijał, klub sie rozrastał - każdy falubaz to pederasta, moja historia jest bardzo krótka falubaz k... i prostytutka! falubaz k***a,k***e bić trzeba, kto bije k***e pójdzie do niebaKuBa_AZS pisze:ZDECHŁ PIES FALUBAZ !!!!!!!!!!
STOLICA POLSKI GORZÓW WIELKOPOLSKI ZIELONA GORA NAJWIEKSZA DZIURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pffff <lol2>
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”