TRANSFERY PLKK
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
jelo pisze:![]()
dobre... żałować odejścia Kasprzak...
![]()
widziałem jak ona gra, bo była przecież w ŁKS. To była jedna wielka pomyłka...
chyba zapomniałeś jelo w jakich okolicznściach przyrodty był budowany zespół kiedy Agata pzrzychodziła do nas. ZERO KASY A KUKU ZERO KASY. Zatem wybór nie był zbyt wielki. Niemniej kiedy Kaprzk złapała nagle kontuzję, okazało się jak bardzo brakuje nam wysokiego gracza pod dziurą. To po pierwsze primo po dugie primo. Bak wygrał pierwsze cztery mecze sezonu, co jak się okazalo zapewniło nam pobyt w ekstraklasie.
pzdr dla kumatych
majoneez pisze:pzdr dla kumatych
Nie jesteś na czasie teraz pisze się PDK i zapomniałeś dodac KMWTW
A swoją drogą pamiętam jak Kasprzak nie miała w czym grać bo rozwaliły jej się buty a w klubie bida i na szybko jako SK załatwiliśmy jej nowe buty a kilka dni później złapała kontuzje
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:Nie jesteś na czasie teraz pisze się PDK i zapomniałeś dodac KMWTW![]()
![]()
ok - mój błąd - zamiast wieloznacznego "kumaci" powinienem użyć jednoznacznego "czający dowcip" lub znający klimat o jaki mi biega czy też do czego piję... - poprawię się...
Ps. Ale i tak najważniejsze to by wiedzieć, że nie wolno "rwać" w czasie suszenia...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”