Po finale MPJ

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Po finale MPJ

Postautor: Seba » 21 czerwca 2004, 22:26

Co prawda od finałów mistrzostw Polski juniorek minęło już trochę czasu, ale warto wrócić do tej imprezy raz jeszcze. Pozwolę sobie zacytować dzisiejszy wpis, który pojawił się na podforum Olimpii "drugiego" KKForum. Myślę, że jest on niezwykle ciekawy i najbardziej oddaje to, co wydarzyło się w Gdyni.

Nie zmieniłem ani słowa... Oto on:

"Witam wszytkich!!!
Dosc dlugo tu nie zagladalam,no i widze swoje braki. Z drugiej strony dlugo sie zastanawialam czy wogole cokolwiek tu napisac......wiem ze juz w sumie sporo czasu minelo od tegorocznych MPJ, jedak ten temat nadal budzi we mnie watpliwosci....oraz oczywiscie pewnien niedosyt.....z jakim spotkaly sie badz, zaprezentowaly dziewczyny z OLimpii. Nie wiem czy powinnam im pogratulowac tego V miejsca, czy poprostu napisac......ze "daly ciala". Na ile znam ta druzyne wydaje mi sie ......ze dziewczyny mogly smialo siegnac po medal, jednak tak sie nie stalo.To prawda caly ciezar gry nie moge udzwignac tylko 2-3 zawodniczki....powinien grac przeciez caly zespol.Nie wiem czy zabraklo temu zespolowi charakteru, ale wiem ze zespol nie byl soba.A to Nas obserwujacych boli.......Wiem ze to dla niektorych zawodniczek juz ostatni sezon w barwach Olimpii, ale na tym to chyba polegala zeby do samego konca wytrwac razem i pokazac innym ze jest sie najlepszym.Kazdy zespol mam jakies ambicje, a mi sie wydje ze Olimpii poprostu tego zabraklo.Szkoda tak dlugoleptniej pracy,poswiecenia.Napewno wszyscy czuja duzy niedosyt.Niestety niektorym zawodnczkom to nie przeszkadza.Na MPJ pojechaly jak na wycieczke.....czesc z nich uwazala sie juz za profesjonalne gwiazdy, juz byla marzeniemi w nowych klubach......i co z tego ze zajelyscie tylko V miejsce, zagralyscie "kasze" (na prawde nie chce nikogo obrazac).....w dzisiejszych czasach licza sie tylko Mistrzowie.....zamiast zgarnac Mistrza i wybierac teraz w ofertach.....zostalo prawdopodobnie nic.Sorki za ro co napislam, ale tak jest prawda. Nie chce nikomu ublizac czy cos z tych rzeczy....wrecz przeciewnie 3mam za Was wszystkie kciuki....i mam nadzieje ze mimo to iz tak slabo sie zaprezentowalyscie ,jednak cos dalej w tym kierunku bedzie dzilac.Druga sprawa.....nie weim co sie stalo z organizacja tzn.glownie chodzi mi o Fanclub Olimpii...o kibicow. Wydaje mi sie ze to tez wplynelo w jakis sposob na wynik jaki osiagnely dziewczyny.No trudno....szkoda ze to co wszytko przez tak dlugi okres bylo budowane....tak szybko sie rozpadlo;( Jak widac.....wystarczy jeden ruch,czy nawet gest,slowo osoby ktora jest m.in przyczyna tego co sie stalo.Mysle ze ta osoba zdaje sobie z tego sprawe...i jest jej rowniez przykro,tak jak paru innym osobom.To tyle jak na dzisiaj.Pozdrawiam wszytkich bardzo serdecznie!!!3majcie sie!!!

koszykarka 86'

p.s.Pozdrowienia dla dziewczyn: Gucia,Najtola,Domino,Alicji,Strusia,Anki U.,Aniolka,Moni,Baski,Alicji B.,Anki M(wracaj szybko do zdrowa),Ewy oraz dla reprezentantek Warszawy Marty i Leci (rozniez wracaj szybko do formy) i dla tych ktorzy tu powinni byc wypisani a zapomnialam o nich...."

http://forumkk.board.dk3.com/2/viewtopi ... 9&start=15
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 czerwca 2004, 23:31

Te z Warszawy to jakie mają nazwiska???????
Ta Madzia jakie ma nazwisko???????? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 czerwca 2004, 23:41

MARAS pisze:Te z Warszawy to jakie mają nazwiska?
Ta Madzia jakie ma nazwisko :?

Tutaj masz calutki skład Olimpii z tegorocznego sezonu:
http://www.republika.pl/olimpiapoznan/3.htm

Zawodniczki SMSu to Magdalena Leciejewska i Marta Urbaniak.

Zapraszam też na http://www.olimpia-poznan.prv.pl/

Obrazek
Na zdjęciu stoją - od lewej: trener Ryszard Cudak, Marta Urbaniak, Małgorzata Puc, Ewa Rafałowicz, Barbara Iwanowska, Magdalena Ignasiak.
Klęczą - od lewej:Agata Rafałowicz, Alicja Boguła, Katarzyna Najtkowska, Anna Modrzejewska i Natalia Borak
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Po finale MPJ

Postautor: MARIO » 23 czerwca 2004, 06:26

Seba pisze:"Witam wszytkich!!!
Dosc dlugo tu nie zagladalam,no i widze swoje braki. Z drugiej strony dlugo sie zastanawialam czy wogole cokolwiek tu napisac.... (...)

Jakoś znany mi styl pisania - czuję, że wiem kto jest autorem tego wpisu (ta osoba też wie, że ja wiem) :wink: Nie ulega wątpliwości - Olimpia na Finałach MPJ nie pokazała nic... Dziewczyny zagrały zbyt czytelnie, akcje były zbyt schematyczne i jednostajne. Co dalej z trenerem Ryszardem C. ?? Jak dalej potoczą się losy zawodniczek z rocznika '86 ??

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 czerwca 2004, 13:02

Życzymy dziewczynom jak najlepiej. Jeszcze będzie z nich pociecha. :P
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Inne kluby”