Odra Brzeg - Ostrovia Ostrów Wlkp. 93-48

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 grudnia 2004, 18:56

Mikey pisze:
qiero pisze:I tym razem tak łatwo Wam nie pójdzie. W sobotę wysokie zwycięstwo z Ostrovią nie było tylko wynikiem ich słabej gry, ale także dobrej gry naszego zespołu i jeżeli podobnie się zaprezentują w meczu z ŁKS-em, to moim zdaniem wygrają, czego bym sobie bardzo zyczył.
a ja bym sobie jednak nie zyczył :D

zdziwiłbym się gdyby było inaczej :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 06 grudnia 2004, 22:33

No co by tu nie mówić to jedziemy do Łodzi walczyć...przyjedziemy z ZiZu a więc mam nadzieję, że chociaż nas przywitacie miło :P O wynik sportowy się obawiam bardzo...może nawet jak zespół ŁKSu nie jest wybitny to nahbardziej obawiam się Was czyli właśnie kibiców...bo prawda jest taka, że większość meczów to wy wygrywacie dla ŁKSu! Pozdrawiam...i my tam postaramy się dojechać do was :lol:

Adam
Żak

Postautor: Adam » 06 grudnia 2004, 23:06

Na pewno nie ma w Brzegu hura-optymizmu po tym meczu, ale dziewczyny trochę bardziej uwierzyły w swoje możliwości. Przecież one wygrywały z CCC przed sezonem a z Lotosem w lidze toczyły równą walkę... Stało się tak, że trochę wpadły w "dół", ale teraz już jest chyba lepiej. Nie zapominajcie, że to nie jest wcale taka słaba drużyna, jedna z niewielu w lidze, która wypłaca regularnie pieniądze, i na pewno miejsce w tabeli nie odzwierciedla jej potencjału. Jedyne co pozakuje to to, że to póki co nie bardzo wychodziło to co powinno.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 grudnia 2004, 23:08

mati pisze:No co by tu nie mówić to jedziemy do Łodzi walczyć...przyjedziemy z ZiZu a więc mam nadzieję, że chociaż nas przywitacie miło :P O wynik sportowy się obawiam bardzo...może nawet jak zespół ŁKSu nie jest wybitny to nahbardziej obawiam się Was czyli właśnie kibiców...bo prawda jest taka, że większość meczów to wy wygrywacie dla ŁKSu! Pozdrawiam...i my tam postaramy się dojechać do was :lol:
Spoko chłopaki, serdecznie zapraszam w imieniu nożowników zza kosza i inych bandytów z "długiej" :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 07 grudnia 2004, 08:18

Adam pisze: Jedyne co pozakuje to to, że to póki co nie bardzo wychodziło to co powinno.

Yyyy - zgadzam się :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Adam
Żak

Postautor: Adam » 07 grudnia 2004, 09:06

MARIO pisze:
Adam pisze: Jedyne co pozakuje to to, że to póki co nie bardzo wychodziło to co powinno.

Yyyy - zgadzam się :wink:

Ale zachachmęciłem :lol: O jedno "to" za dużo :wink:

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 09 grudnia 2004, 15:21

dzieki za pozdriowionka no i ja rowniez pozdrawiam forumowiczow z brzegu :) co do meczu to nie bede sie tu zbytnio rozposywac ...... chwila milczenia to wszystko wyjasnia. no to teraz czekamy na was w ostrowie :) pozdrawiam
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”