Koszykarka miesiąca?
Moderator: Moderatorzy
Koszykarka miesiąca?
Mam propozycję, nie wiem czy to było już praktykowane, czy ktoś to już proponował. Skończyła się fajna zabawa w wybory miss, może moglibyśmy wybierać nasza forumową koszykarke miesiąca. Rozgrywki wprawdzie rozpoczęły się w październiku, ale teraz szybko można by było wybrać listopadową (a może też i zaległą październikową). Każdy z zalogowanych forumowiczów wybrałby jedną lub tak jak w miss trzy (3,2,1 pkt.). Jeżeli jesteście za, to odpiszcie szybko, bo trzeba by było to szybko zacząć.
Re: Koszykarka miesiąca?
qiero pisze:Mam propozycję, nie wiem czy to było już praktykowane, czy ktoś to już proponował. Skończyła się fajna zabawa w wybory miss, może moglibyśmy wybierać nasza forumową koszykarke miesiąca. Rozgrywki wprawdzie rozpoczęły się w październiku, ale teraz szybko można by było wybrać listopadową (a może też i zaległą październikową). Każdy z zalogowanych forumowiczów wybrałby jedną lub tak jak w miss trzy (3,2,1 pkt.). Jeżeli jesteście za, to odpiszcie szybko, bo trzeba by było to szybko zacząć.
jestem za - a na koniec stworzylibyśmy Kalendarz (Pirrelli) 2005 roku (zaliczając miesiące tego roku) i każda koszykarka mogłaby być kojarzona z danym miesiącem - oczywiście żart choć fajnie by było. Ale co do pomysłu Qiera jestem za.
PS. Qiero fajny obrazek - zaskakujesz mnie
..you got to lose, to know how to win..
Z czasem nie powinno być problemu. Regulamin rzeczywiście będzie prosty, moze wyglądać np. tak:
1. Glosować mogą zarejestrowani uczestnicy kkforum.pl
2. Głosujemy na 3 zawodniczki w kolejności i punktacji
1 – 3 punkty
2 – 2 punkty
3 – 1 punkt
oraz na jednego trenera i jedno „odkrycie”, tu przyznajemy po jednym punkcie.
Do każdego nazwiska należy podać krótkie uzasadnienie.
3. Każdy uczestnik może głosować tylko raz w miesiącu. Głosowanie będzie się odbywać w wątku „Wyróżnienia miesiąca - głosowanie”.
4. Wszelkie dyskusje odbywają się w wątku „Wyróżnienia miesiąca – dyskusje”
5. Głosowanie będzie się rozpoczynać dzień po zakończeniu ostatniej kolejki danego miesiąca i będzie trwało przez 10 dni. (wyjątek nastąpi teraz, na listopadowe wyróżnienia będziemy głosować od 9 do 18 grudnia).
Jeżeli o czymś zapomniałem, to piszcie. A może są jakieś inne propozycje?
1. Glosować mogą zarejestrowani uczestnicy kkforum.pl
2. Głosujemy na 3 zawodniczki w kolejności i punktacji
1 – 3 punkty
2 – 2 punkty
3 – 1 punkt
oraz na jednego trenera i jedno „odkrycie”, tu przyznajemy po jednym punkcie.
Do każdego nazwiska należy podać krótkie uzasadnienie.
3. Każdy uczestnik może głosować tylko raz w miesiącu. Głosowanie będzie się odbywać w wątku „Wyróżnienia miesiąca - głosowanie”.
4. Wszelkie dyskusje odbywają się w wątku „Wyróżnienia miesiąca – dyskusje”
5. Głosowanie będzie się rozpoczynać dzień po zakończeniu ostatniej kolejki danego miesiąca i będzie trwało przez 10 dni. (wyjątek nastąpi teraz, na listopadowe wyróżnienia będziemy głosować od 9 do 18 grudnia).
Jeżeli o czymś zapomniałem, to piszcie. A może są jakieś inne propozycje?
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”