SPONSOR
Moderator: Moderatorzy
SPONSOR
Wszyscy narzekamy, że nie ma sponsorów, a co za tym idzie klub nie ma pieniędzy. Szydzimy i wyśmiewamy działaczy, krytykujemy koszykarki, że nie chcą grać za darmo.
A powiedzcie mi co sądzicie o takim pomyśle:
Stwozyć list zachęcający do sponsorowania naszej drużyny, zaakcptowany i po konsultacji z zarządem (w liście powinny si znależć sukcesu klubu, krótka historia, itp), a następni niech każdy z nas codziennie wieczorem roześle około 10 - 20 emaili z takim listem przypadkowych firm znalezionych w interncie. Może akuat znajdzie się jakaś firma, szukająca reklamy przez sport.
I co Wy na to?
A swoją drogą to wiem że takie pismo istniało w klubie , bo jak pracowałem w KB i załatwiałem z Dyrektorem sfinansowanie jednego z Turniejów "Zawsze z istrzem" to Zbyszek dawał mi coś takiego.
A powiedzcie mi co sądzicie o takim pomyśle:
Stwozyć list zachęcający do sponsorowania naszej drużyny, zaakcptowany i po konsultacji z zarządem (w liście powinny si znależć sukcesu klubu, krótka historia, itp), a następni niech każdy z nas codziennie wieczorem roześle około 10 - 20 emaili z takim listem przypadkowych firm znalezionych w interncie. Może akuat znajdzie się jakaś firma, szukająca reklamy przez sport.
I co Wy na to?
A swoją drogą to wiem że takie pismo istniało w klubie , bo jak pracowałem w KB i załatwiałem z Dyrektorem sfinansowanie jednego z Turniejów "Zawsze z istrzem" to Zbyszek dawał mi coś takiego.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
- Belfer
- Żak
Nie wiem czy to nie jest zbyt fantastyczny pomysł, ale może dałoby radę stworzyć taki "Klub....", i wpłacać nawet drobne kwoty. przecież większość z Nas pracuje, to nie muszą być duże kwoty 30 zł miesięcznie. W przerwie meczu konkursy rzutów, i z tej kasy jakieś nagrody (koszulki z podpisami zawodniczek, odtwarzacze mp3) Gdyby coś się działo, to może zwróciłoby to uwagę sponsorów.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Też tak mi się kojarzy.
To może faktycznie wziąść to z klubu, dopasować do potrzeb jeśli by była taka konieczność i poprostu zacząć działać.
Niech chociaż z 1000 maili zgłosi się 1 to uważam, że już warto podjąć taką próbę. Przecież właściwie poza czasem i włożonym w to sercem to nic nie tracimy. Czekam na jakiś odzew z Waszej strony.
Belfer, zrzuty mogą nie wypalić (nie pamiętasz różnych zbiórek sprzed lat), a tak nie wydajemy nawet złotówki, a wystarczy trochę poświęcenia, jakieś 15 - 20 minut codziennie.
Młodzi, to głównie do Was kieruję ten apel. Zdaję sobie sprawę, że z kasą to cięzko, ale trochę czasu możecie poświęcić temu klubowi
To może faktycznie wziąść to z klubu, dopasować do potrzeb jeśli by była taka konieczność i poprostu zacząć działać.
Niech chociaż z 1000 maili zgłosi się 1 to uważam, że już warto podjąć taką próbę. Przecież właściwie poza czasem i włożonym w to sercem to nic nie tracimy. Czekam na jakiś odzew z Waszej strony.
Belfer, zrzuty mogą nie wypalić (nie pamiętasz różnych zbiórek sprzed lat), a tak nie wydajemy nawet złotówki, a wystarczy trochę poświęcenia, jakieś 15 - 20 minut codziennie.
Młodzi, to głównie do Was kieruję ten apel. Zdaję sobie sprawę, że z kasą to cięzko, ale trochę czasu możecie poświęcić temu klubowi
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
Sądzę, że poprzez taką akcję będzie można się przekonać któremu działączowi naprawdę zależy na klubie, a który poprostu jest. A poza tym uważam, że jeśli zgłosiby się jakiś chętny to przy rozmowach poinien uczestniczyć jeden z nas. Wystarczy notować z jaką firmą był kontakt. Stworzyć nawet na forum swoistą bazę danych, chociażby po to, żeby nie powtarzać się z wysyłaniem.
Uważam że firma chętna powinna skontaktować się albo z jednym z działaczy (chociażby Zbyszek Grzanka) albo wytypować jednego, bądź dwóch z nas i do nich udostępnić kontakt.
Wydaje mi się, Szymon, że poprostu trzeba chcieć i to jest najważniejsze, a nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie to nikt nam nie zarzuci, ż mądrzy jesteśmy tylko w "gębie". A swoją drogą ciekawy jestem jak to wygląda w innych klubach, bo może oprzemy się na doświadczeniach innych.
Uważam że firma chętna powinna skontaktować się albo z jednym z działaczy (chociażby Zbyszek Grzanka) albo wytypować jednego, bądź dwóch z nas i do nich udostępnić kontakt.
Wydaje mi się, Szymon, że poprostu trzeba chcieć i to jest najważniejsze, a nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie to nikt nam nie zarzuci, ż mądrzy jesteśmy tylko w "gębie". A swoją drogą ciekawy jestem jak to wygląda w innych klubach, bo może oprzemy się na doświadczeniach innych.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Hmm..... o tym by w przypadku znalezienia nowego sponsora ktoś z nas był obecny przy rozmowach to raczej możemy zapomniec
A resztę spraw "organizacyjnych" myślę że spokojnie dogadamy
Reasumując.
Piłka jest teraz po stronie działaczy
Jeśli zapalą dla nas "zielone światło" to jestem gotów przystąpić do działania 
A resztę spraw "organizacyjnych" myślę że spokojnie dogadamy
Reasumując.
Piłka jest teraz po stronie działaczy
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon, a może czas przestać trakować niektórych z nas jak gnojków, któzy umieją ganiać tylko z kijami i chlać tanie wina. Jesteśmy parę lat starsi, myślę że nie jeden z nas ma większe doświadczenie w prowadzeniu rozmów handlowych niż wszyscy działacz razem wzięci. Pamiętasz, ile lat mógł mieć Grzanka jak ratował własną kasą ten klub? Może ze35. I dlatego wato to zrobić. W końcu do cholery, poświęciliśmy temu klubowi kupę chwil naszego życia, a w zamian otrzymaliśmy wiele emocji i wspaniałych momentów radości i nikt nam tego nie zabierze, więc nie pozwólmy żeby stało się z nami to co z Olimpią (bez obrazy chłopaki).
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Heh..... to że chlaliśmy tanie wina to akurat uważam za nasz atut
Tak sobie czaszkuję, że jeśli działacze nie będa mieli nic przeciwko naszej akcji, to trza by było się spotkać, pogadać i uzgodnić konkrety.
Hmm.... tylko czy Ewa dałaby Ci wolne
Czy Belfer dałby radę odwiedzić w końcu Pabianice
Czy byłoby więcej osób chetnych do działania
P.S. Jakby co to w tą sobotę mam wolny lokal i można by było powspominać stare dobre czasy
i obgadać sprawy związane z przyszłością

Tak sobie czaszkuję, że jeśli działacze nie będa mieli nic przeciwko naszej akcji, to trza by było się spotkać, pogadać i uzgodnić konkrety.
Hmm.... tylko czy Ewa dałaby Ci wolne
Czy Belfer dałby radę odwiedzić w końcu Pabianice
Czy byłoby więcej osób chetnych do działania
P.S. Jakby co to w tą sobotę mam wolny lokal i można by było powspominać stare dobre czasy
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Właśnie jestem w trakcie uświadamiania mojej żony o potrzebie spotkania się w sobotę i coś mi się wydaje, że zakończy się ono sukcesem. A jak tam Belferek?
W razie coś to ja wezmę "pewne atuty" za ZDROWIE mojego syna
W razie coś to ja wezmę "pewne atuty" za ZDROWIE mojego syna
- Belfer
- Żak
Przekonałeś mnie Marek, zarezerwuje bilet na tanich liniach autobusowych D, i pojawię się w Pabianicach. Tylko bedę najwcześniej w środę na meczu.
Mam też pewien pomysł ale to nie na forum. HEJ.
Mam też pewien pomysł ale to nie na forum. HEJ.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska