Przygotowania kadry do ME 2009
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
-
koszykarz
Co to ma w ogole być- 63 i 59 pkt, przy takim potencjalne ofensywnym koszykarek, dlaczego trener po raz kolejny nie potrafi wykorzystać umiejętności Międzik i Mielocha?
Rąk brakuje, abstrahując od rozgrywających, czy te dziewczyny nie umieją zdobywać pkt?
Jesli im podstawowa rzecz w koszykówce, czyli zdobywanie pkt idzie jak męki tantalskie, to za przeproszeniem niech spierd..... i rozwiążmy tą repę, przynajmniej nie będziemy się denerwować.
A co do rozgrywających- szybko naturalizujmy jakąś Amerykankę, bo to naprawdę tragedia.
A co sie dzieje z paszportem dla MAslovski?? Moze KRawczyk albo Ludwiczuk skomentowaliby w końcu łaskawie co się dzieje w tej sprawie??
Dalej _ Kozioł won- teraz chciałbym albo Hejkovą, ale na pierwszym miejscu Coudraya, albo kogoś z Francji.
I na koniec - zdecydowanei przestało mnie już bawić patrzenie na baty na wyjazdach -albo się jest zespołem z "przysłowiowymi jajami" ( wiadomo kobiety, nie o to chodzi ale...
) albo zbieraniną cieniar, które jadą na wyjazd do byle europejskiego średniaka Turcji czy Chorwacji i tma rozwalają sie niczym żałosne cieniary.
Nasze koszykarki same muszą sobie odpowiedzieć na to pytanie
Ech i por az kolejny zostałem zmuszony do wylania kubła pomyj na nasze koszykarki - zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni - przynajmniej mi ulżyło

Jesli im podstawowa rzecz w koszykówce, czyli zdobywanie pkt idzie jak męki tantalskie, to za przeproszeniem niech spierd..... i rozwiążmy tą repę, przynajmniej nie będziemy się denerwować.
A co do rozgrywających- szybko naturalizujmy jakąś Amerykankę, bo to naprawdę tragedia.
A co sie dzieje z paszportem dla MAslovski?? Moze KRawczyk albo Ludwiczuk skomentowaliby w końcu łaskawie co się dzieje w tej sprawie??
Dalej _ Kozioł won- teraz chciałbym albo Hejkovą, ale na pierwszym miejscu Coudraya, albo kogoś z Francji.
I na koniec - zdecydowanei przestało mnie już bawić patrzenie na baty na wyjazdach -albo się jest zespołem z "przysłowiowymi jajami" ( wiadomo kobiety, nie o to chodzi ale...
Ech i por az kolejny zostałem zmuszony do wylania kubła pomyj na nasze koszykarki - zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni - przynajmniej mi ulżyło
-
koszykarz
Saletra pisze:Co to ma w ogole być- 63 i 59 pkt, przy takim potencjalne ofensywnym koszykarek, dlaczego trener po raz kolejny nie potrafi wykorzystać umiejętności Międzik i Mielocha?
![]()
![]()
Rąk brakuje, abstrahując od rozgrywających, czy te dziewczyny nie umieją zdobywać pkt?
Dalej _ Kozioł won- teraz chciałbym
albo Hejkovą, ale na pierwszym miejscu Coudraya, albo kogoś z Francji.
I na koniec - zdecydowanei przestało mnie już bawić patrzenie na baty na wyjazdach -albo się jest zespołem z "przysłowiowymi jajami" ( wiadomo kobiety, nie o to chodzi ale...) albo zbieraniną cieniar, które jadą na wyjazd do byle europejskiego średniaka Turcji czy Chorwacji i tma rozwalają sie niczym żałosne cieniary.
Ech i por az kolejny zostałem zmuszony do wylania kubła pomyj na nasze koszykarki - zapewne nie pierwszy raz i nie ostatni - przynajmniej mi ulżyło![]()
![]()
Masz całkowitą racje : trener musi być z zagranicy bo te środowisko trenerskie w POLSCE jest ch...a warte....
W pierwszej kolejności to naturalizować ROZGRYWAJKE !!! A nie jakieś MASŁOWSKIE i inne...
Chociaż jak sie patrzy na grę Leciejewskiej , Mieloszyńskiej ........ GDZIE SĄ ŻUROWSKA i PAŁKA ????
Moim zdaniem za Pawlak i Krysiewicz w kadrze powinny być SIBORA i WALIGÓRSKA !!!
Bardzo słabe rozegranie - dawno tak ,,cieniutko '' nie było .
Chyba w najbliższym czasie nie doczekamy się następczyń Wlaźlak , Predehl i Szymańskiej Lary...
saletra uspokój sie Mieloch odrazu ci mecyz nie bedzie wygrywac w Lesznie byla gwiazda i moze ją byc ale pewnego pozimu nie przeskoczy narazie...
co do kandydatury Sibory no comment a jesli chodzi o wielce utalentowana Waligorska no chyba jakos nie potrafi sie znalezc od czsu przejścia do Lotosa
p.s. a na pytanie gdzie jest Palka no gdzie konczy sie gdzies w krakowskiej wiselce ale to tylko moje zdanie
co do kandydatury Sibory no comment a jesli chodzi o wielce utalentowana Waligorska no chyba jakos nie potrafi sie znalezc od czsu przejścia do Lotosa
p.s. a na pytanie gdzie jest Palka no gdzie konczy sie gdzies w krakowskiej wiselce ale to tylko moje zdanie
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
koszykarz
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
swatch pisze:hellraiser pisze:Turcja-Polska 75-59. Ostatni gasi światło.
Za chwile pojedynek Gorzowsko-Gdyński czyli Niemcy-Izrael
No i Gorzow go wyrgal...
A.Breitreiner 31pkt , 4/8 (za 3)
J. Fleischer 8pkt
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”