PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: ginda » 25 października 2009, 13:15

No to porcja fot.:)
Obrazek

Obrazek

LIDER:
Obrazek

Obrazek
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

tomisback
Amator

Postautor: tomisback » 25 października 2009, 13:24

hermes46 pisze:Ann mały problem w Toruniu nie ma miejsc numerowanych i ...siadasz gdzie Ci wygodnie.

chłopie weź nie pier**** bo sam nie raz byłem w Toruniu na meczu jako kibic gości. I jakoś bardzo skrupulatnie ochrona egzekwowała gdzie mam usiąść.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 października 2009, 13:31

a więc po kolei

Nie wiem dlaczego sie czepiasz sie kibiców Lidera? Sa to mili troszke zakreceni ludzie.

nie wątpię :)
Mam dziwne wrazenie ze ci "kibice" beda jezdzic po całej Polsce i szargac dobra opinie chłopaków z Polkowic.

problem do rozwiązania dla kibiców Orla. Oczywiste jest dla kibiców Wisly, że teraz w Polkowicach jest rozłam i są nieporozumienia. CO nie znaczy, że jak zawita do nas jedna czy druga ekipa napiszemy, gosci 0. Różnica będzie polegać na tym, która ekipa przyjechała, Kibice CCC czy Kibice Orła

Sam podobno nalezysz do "ekipy wyjazdowej" tylko mały zonk jakos w Toruniu Was jeszcze nie widziałem.

podobno :lol: zmień informatora albo dilera :lol:

mnie nie było w Toruniu bo bylem na meczu siatkarek Wisly, a jeszcze chciałem zdążyć na koszykarzy :) w przeciwieństwie do ciebie mam większe pole wyboru :)

Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP :lol: :D. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!!

ale uszczypliwość nie ma co, pomijajac fakt ze zawsze zakladają koszulki przed meczem, z moich wyjazdów do Gdynii Polkowic czy też Leszna potwierdzają się te słowa ann

z niecierpliwościa czekam na 14.11.2009

Sumujac panie Marco daj Pan sobie siana, nie podobaja Ci sie opisy kibiców Lidera nie czytaj, nie komentuj.

hmmm to czemu sluzyć ma forum? :mrgreen:
A jeszcze jedno miałes moze mozliwośc rozmowy z nimi? Obstawiam ze ...nie.

a co to ma do tematu? ja sie nie wypowiadam na temat osób z Pruszkowa ich osobowości jakimi ludźmi są. Więc pomylileś chyba to forum z NK albo FB :mrgreen:

Ann mały problem w Toruniu nie ma miejsc numerowanych i ...siadasz gdzie Ci wygodnie.

chłopie weź nie pier**** bo sam nie raz byłem w Toruniu na meczu jako kibic gości. I jakoś bardzo skrupulatnie ochrona egzekwowała gdzie mam usiąść.

:mrgreen: i komu tu wierzyć
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 25 października 2009, 13:36

hermes46 pisze:Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP :lol: :D. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!! Na PO z ta mała różnica ze siedziały za ławka rezerwowych w liczbie 1 dziewczyny!!!

Dla Twojej informacji kibice Wisły siedzieli na superpucharze na normalnej trybunie. Były pojedyncze osoby, które siedziały za ławką ze względu na koligacje rodzinne ze sztabem szkoleniowym. Na PO były 4 osoby. Siedziały za swoją rezerwowych ławką na miejscach na których najczęściej u Was siedzą kibice gości. Jeszcze w dodatku musieliśmy się prosić ochrony o możliwość siedzenia na tych miejscach. Nie wiem jak kibice innych drużyn przyjezdnych to załatwiają, ale my mamy w Toruniu z tym stały problem.
Nie rozumiesz pewnych kwestii to nie się nie wypowiadaj. Jakbyś nie wiedział to Wisła w przeciwieństwie do Twojej drużyny jest nazwą dość rozpoznawalną jeśli chodzi o ruch kibicowski i w kilku miejscach w Polsce :wink: niezbyt mile widzianą. Zresztą niestety mieliśmy już z tym pewne problemy, o których nie pora przypominać. Z tej prostej przyczyny koszulki zakładamy na hali przed rozpoczęciem meczu, a nie na po wyjściu z dworca w danym mieście. W dodatku najczęściej jesteśmy w niewielkiej grupce, tym bardziej przejście przez miasto w barwach czy paradowanie w nich przed halą nie byłoby do końca rozsądne.
Jeśli jesteś taki mądry to przejdź po obcym mieście w grupie 3 czy 4 osób w barwach drużyny równie rozpoznawanej jak Wisła. Zobaczymy jak to się skończy. Dokonasz tego i wtedy komentuj sobie nasze zachowanie, a do tego czasu nie komentuj sytuacji o których nie masz pojęcia.
I ja również przepraszam za zaśmiecanie tematu o kibicach Lidera.
Ostatnio zmieniony 25 października 2009, 14:29 przez BARTOLINO, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 25 października 2009, 13:59

A ja przypominam że jest to temat o Liderze Pruszków - nie o tym czy Wisła siedziała w koszulkach czy nie a jak tak to kiedy je założyli...
Marco - jestes podobno adminem działu kibice - wiec jak chcecie sobie dyskutowac w taki sposób - załóżcie sobie nowy temat...

Tak samo jak przy rozkmince czy my to Znicz czy Lider i o co tu chodzi.... - macie pw - wymieńcie sie poglądami - ja napisałem swoje i koniec - jak sie komus nie podoba jego sprawa - ale nie rozmywajcie tematu - bo zobacz ze na 8 stron tematu jedynie 2 - może 2 i pół są o tym o czym miały być :!:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 25 października 2009, 14:43

Ja jeszcze wróce poraz ostatni do tematu sektora w Toruniu.
Otóż chyba jest jasne że kibice gości gdy przyjadą na obcą hale to chcieliby zająć miejsce za ławką swojego zespołu( tam gdzie sie da oczywiście). A w Toruniu jakiś bardzo "mądry" postanowił umiejscowić za ławką przyjezdnych sektor VIP :lol: :lol: Już naprawde nie bylo innego miejsca na hali. Siedzą potem jakieś nieliczne łebki w tym sektorze a goście gdzie mają zająć miejsce, najlepiej wśród miejscowych na głównej trybunie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 25 października 2009, 15:53

Po pierwsze:
Przyjmujemy że gości z Polkowic 0, bo jedyną ekipą udzielającą się tam oficjalnie w środowisku kibicowskim są kibice Orła.

Po drugie:
Mieliśmy już wyjazd do Torunia, weszliśmy normalnie - tak jak kibice Katarzynek. Ustawiliśmy się w kolejce po bilety i wtedy ktoś z kibiców gości podszedł do nas z kimś z zarządu i powiedział że wchodzimy za free. Dostaliśmy bilety i powiedzieli nam gdzie mamy sobie usiąść. Może gdyby kibice Wisły nie zakładali barw już na hali tylko trochę wcześniej to też ktoś by się nimi zainteresował.

Po trzecie:
Zaczyna się tu robić ładny OT. A miało być tylko o tym co dzieje się na meczach Liderek....
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 25 października 2009, 18:21

Wiekszosc tych ludzi na zdjeciu widze pierwszy raz na oczy bo nawet wczesniej ich nie widzialem na meczu u nas... ale moglem przeoczyc ... ale "troche" juz na mecze chodze .... Na jednym ze zdjec widac slawnego pana Miłka... i mniemam, ze Ci ludzie ze zdjecia sa chyba jego ludzmi... Znajomi itp. Moze pracownicy CCC (a po dokladniejszym obejzeniu zdjec widze tam nawet dwoch, ktorych kojarze, ze pracuja tam na 100%) :lol: wiec zrobili sobie chyba wycieczke zakladowa :lol:

Wg. mnie powinno sie zaznaczyc jednak, ze kibicow gosci 15... bo jakby niepatrzec kibicowali zespolowi gosci... Ale smialo mozna tez uwzglednic, ze to byli kibice CCC (reklamy), a nie kibice Orła...

Ciekaw jestem co na to pan Miłek, ktory sam byl w epicentrum chamskiego zachowania swoich ludzi... a moze sam tego "megafoniarza" podjudzal.... :roll: I jeszcze do tego pan Korsak, ktory tak przeciez chcial tych jakze "kulturalnych" kibicow...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 października 2009, 20:14

Mały pisze:Wiekszosc tych ludzi na zdjeciu widze pierwszy raz na oczy bo nawet wczesniej ich nie widzialem na meczu u nas... ale moglem przeoczyc ...

A ja bedac pare razy w Polkowicach poznaje tych panow ;D Naczelni krzykacze rozpoczynajacy ciagle "Ce-Ce-Ce" :mrgreen:

Staszek_LIDER pisze:Po pierwsze:
Przyjmujemy że gości z Polkowic 0, bo jedyną ekipą udzielającą się tam oficjalnie w środowisku kibicowskim są kibice Orła.

Nie rozumiem co znaczy oficjalnie w srodowisku kibicowskim ? Czyli co udzielaja sie na tym forum ?? czy jak ?? :roll:

Podejrzewam a jestem pewny ze za czasów kiedy Kibice Orła krzyczeli "Ce-Ce-Ce" to Ci panowie tez w tamtych czasach kibicowali.

PS nie dziwie sie ze Korsak tak walczy i tempi kibiców Orła... jak tutaj taka zajebista ekipe ma :D... ktora w dodatku jego firme na kazdym kroku reklamuje :lol: :lol: :lol:

...a co do kibiców gosci w Toruniu to nie siadaja gdzie chca ;]... kiedys kibice gorzowscy siedzieli za ławka koszykarek... pozniej na przeciwko... (bo beben komisarzowi przeszkadzal :mrgreen: )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 października 2009, 20:39

Staszek_LIDER pisze:Po pierwsze:

..

To ja przyjmuje ze Ci ubrani na pomarańczowo to kibice Lidera.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 25 października 2009, 20:47

To ja przyjme ze kibiców z Polkowic na meczu 43 osoby - siedzą za ławką gości - dopinguje jedynie niewielka grupa - około 15 - reszta chuligani - czekają na atrakcje - nie ujawniają sie.... :roll:

Tylkoe jeszcze jedno pytanie - co ten temat tak strasznie obchodzi kibiców WISŁY KRAKÓW - najaktywniejsi w temacie Lider Pruszków - kibice Białej Gwiazdy :roll:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 października 2009, 20:58

Dajcie jeszcze zakazy na wypowiedzi innych będzie smieszniej. :lol:

Napisałem swoje zdanie na temat tego, że skoro jeden napisal ze gosci 15,a drugi że oficjalnie 0 to nalezy ustalić jedną wersję "wydarzeń" tyle.

Tylkoe jeszcze jedno pytanie - co ten temat tak strasznie obchodzi kibiców WISŁY KRAKÓW - najaktywniejsi w temacie Lider Pruszków - kibice Białej Gwiazdy

to w takim razie po co ten temat? zeby inni mogli go sobie poczytać? a wypowiadac tylko Lider i ich bieżacy rywal?

PS: roli hermesa z Torunia nikt nie zauwaza :roll: :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 25 października 2009, 21:06

A nie odnosisz wrażenia że jedynymi osobami które zgłaszają jakies CIĄGŁE problemy dotyczące naszego podwórka to kibice Wisły?
Przed sezonem pórbowałeś udowodnić że jesteśmy kibicami z dupy - jezeli pisze ze kibiców z Polkowic 0 - tzn ze MY uznajemy 0 - gdzies mam to co mysli ktoś inni - i w posezonowym podsumowaniu bedzie - 0.
Uznajemy kibiców Orła a nie jakąś śmieszną ekipe CCC

Tyle koniec jakiejkolwiek dyskusji ze strony Lidera - bede wpisywał jedynie relacje bo jakoś nie mam chęci dyskutowac o tym co tu sie dzieje....

A ile było gości jak to taki problem niech sobie dopowie kazdy sam - tyle z mojej strony......

PS. jak jest jakiś problem to go zamknij - bedziesz miał święty spokój....
Ostatnio zmieniony 25 października 2009, 21:12 przez Łukasz_UFB, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 października 2009, 21:11

a ja powiem inaczej - pare twarzy jest znajomych i nie mam wątpliwości, co to za "ekipa" :lol: szkoda, że kibicom Orzełka nie udalo sie wyjechać na ten mecz, bo od paru tygodni trwały przygotowania na Pruszków. i powiem szczerze, że szkoda, że nie pokazaliście "kibicom", że nie mozna wyzywać kobiet itd. i co dzieje się z "chojrakami" ktorzy uważają inaczej... sam pamiętam, jaka awantura była u nas, jak swego czasu kibice jednej z wielkopolskich druzyn krzyczeli na meczu 'jechac z k**" itp., a tymczasem "oficjalna grupa kibicow CCC Polkowice" nie jest wiele lepsza :|

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 października 2009, 21:20

Łukasz (L) pisze:A nie odnosisz wrażenia że jedynymi osobami które zgłaszają jakies CIĄGŁE problemy dotyczące naszego podwórka to kibice Wisły?

to widocznie macie problem skoro jedni piszą że 15 dopingowało a drugi że bylo
Przed sezonem pórbowałeś udowodnić że jesteśmy kibicami z dupy

ze macie problemy z tożsamościa ale skoro sam tak interpretujesz to widocznie coś w tym może jest
- jezeli pisze ze kibiców z Polkowic 0 - tzn ze MY uznajemy 0 - gdzies mam to co mysli ktoś inni - i w posezonowym podsumowaniu bedzie - 0.

napisałem ze problem w tym że jeden napisał 15 a drugi 0 więc ustalcie czy goście byli czy nie. Sprawa czy Orzeł czy CCC tutaj nie ma znaczenia bo dla wszystkich jest jasne, że kibiców Orła tam nie było.
Uznajemy kibiców Orła a nie jakąś śmieszną ekipe CCC

szacunek , cała Polska będzie teraz pod wielkim wrażeniem :lol:

Tyle koniec jakiejkolwiek dyskusji ze strony Lidera - bede wpisywał jedynie relacje bo jakoś nie mam chęci dyskutowac o tym co tu sie dzieje....

uffff :)

A ile było gości jak to taki problem niech sobie dopowie kazdy sam - tyle z mojej strony......

uffff :)

PS. jak jest jakiś problem to go zamknij - bedziesz miał święty spokój....

nie zamierzam być sędzią we wlasnej sprawie

PS: własnie widać jak masz gdzieś co myśla inni :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Kibice”