Lotos Gdynia - Cukierki ODRA Brzeg

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 12 marca 2006, 11:53

Dzisiejszy mecz bedzie ciężki ale sądze że dziewczyny rozdrażnione troche tą porazka pokażą na co je stac i pchna Lotos na obczyźnie...Mają napewno świadomość że moga powalczyc i pokusic sie o zwycięstwo...dlatego też dzisiaj bedzie mecz dla Odry i nic tego nie zmieni :wink:

DO BOJU DO BOJU DO BOJU ODRA BRZEG :!: :!: :!: :!: :!
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 12 marca 2006, 13:00

hmmmmmm teraz pewnie koszykarki się nudza czekając na mecz... wiem to z własnego doświadczenia... więc dzisiaj znowu porażka :) szkoda, ze mnie tam nie ma :( a w Brzegu nudaaa :(
...w.w.j.d.?...

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 12 marca 2006, 13:03

Ja tez mam nadzieje że dzisiaj CUKIERECZKI powalczą o zwycięstwo 8) a tak w ogóle to bedzie ktos pisał co sie dzieje na sali u Śledzi :?: :?: :?: Pozdrowienia dla wszystkich PRETORIAN :D :D :D

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 12 marca 2006, 13:06

witam witam no chwilke o meczyku...na poczatku szlo dosyc dosyc odra trzymala do 2 pkt a nawet prowadzilismy !!!! potem w koncowce 2 kwarty cos zaczelo sie psuc brakowalo wykonczenia akcji ale mysle ze to bylo spowodowane zmeczeniem!!! aha jeszcze musze to uwzglednic (szopi normalnie szacuuuun za rzuc z ok 9m) i te straty :? ale mysle ze dzis bedzie dobrze !!!! a co do kibicowania hmmmm mozna by duzo napisac a raczej niccc -ubogooooo praktycznie tylko jedna osoba krzyczy (smiech na sali)a frekwencja hmm stawiam na okolo 150 osob moze dzisiaj kibice dopisza !!!!!!!!! co jak co ja sie bawie siwietnie w Gdyni morzee zmimneee uhuhuhuu ale czego sie spodziewac w zimie 8) piwkoo mmmmmm pycha a jedzonko w geancie wypas hehehe aha zapomnial bym o andrewie ktory o malo co "zamoczyl" sie w slonej wodzie sledziowej.......Pozdro dla ziomali bez ktorych ta impreza:) nie byla by taka jaką jest była i bedzie yooo ziooom
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 12 marca 2006, 13:09

Mlody pisze: zapomnial bym o andrewie ktory o malo co "zamoczyl" sie w slonej wodzie sledziowej.......

co zamoczyl to jego nie wnikajmy w to........ 8)
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 12 marca 2006, 13:18

hehe :lol:

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 12 marca 2006, 13:21

GURU pisze:
Mlody pisze: zapomnial bym o andrewie ktory o malo co "zamoczyl" sie w slonej wodzie sledziowej.......

co zamoczyl to jego nie wnikajmy w to........ 8)

NOOOOOOOO ale czy Andrew nie wyglada jak Syrena która ciągnie do wody :D :D :D pamietam te skoki na babim lochu :p
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 12 marca 2006, 13:51

no jutro wczasowicze wracają z wyczasu ( pamiątki mi jakieś chociaż przywiżcie, może być to zwyciestwo dzisiejsze ). Pozdrawiam i DO BOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 12 marca 2006, 13:57

YorkieBoy pisze:no jutro wczasowicze wracają z wyczasu ( pamiątki mi jakieś chociaż przywiżcie, może być to zwyciestwo dzisiejsze ). Pozdrawiam i DO BOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

ja tam wole jakąś materialną rzecz :D !! :D
...w.w.j.d.?...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 12 marca 2006, 14:22

Gdyby Cukierki nie grały z Lotosem to nawet by mi było przykro , że przegrały :wink: bo nie wiem czemu ale tą drużyne lubie co prawda nie tak jak dziewczyny z LotosuGdynia ale... ;) :D

Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra Biby :? Małgosia Morka zmieniła kolor włosów :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Gość

Postautor: Gość » 12 marca 2006, 14:27

KIBIC pisze:Gdyby Cukierki nie grały z Lotosem to nawet by mi było przykro , że przegrały :wink: bo nie wiem czemu ale tą drużyne lubie co prawda nie tak jak dziewczyny z LotosuGdynia ale... ;) :D

Mecz początek był zacięty potem przewaga Lotosu i tak samo może wyglądać dzisiejszy mecz w sumie to nie do końca bo martwi mnie tylko gra Biby :? Małgosia Morka zmieniła kolor włosów :?

twoja doglebna analiza powala z nóg

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 12 marca 2006, 14:33

Po pierwsze.
Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nóg :!: Podpisz się cwaniaczku i dopiero zabieraj głos.
Po drugie.
W tym wypadku stanę w obronie Kibica, gdyż wreszcie zaczyna pisać coś o meczu i nie ogranicza się jedynie do napisania "Gdynia będzie mistrzem".
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów :? :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 12 marca 2006, 14:39

Szymon pisze:Po pierwsze.
Twoja odwaga "gościu" jeszcze bardziej zwala z nóg :!: Podpisz się cwaniaczku i dopiero zabieraj głos.
Po drugie.
W tym wypadku stanę w obronie Kibica, gdyż wreszcie zaczyna pisać coś o meczu i nie ogranicza się jedynie do napisania "Gdynia będzie mistrzem".
Kto wie, może już niedługo Kibic zacznie nas "zarzucać" długimi poeamatami na temat meczów :? :?:

Zgadzam sie co do odwagi szanownego Gościa :lol: pozdro dla ziomków z Pabianic 8) 8)

Awatar użytkownika
zwierzak200
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: zwierzak200 » 12 marca 2006, 16:00

ej jak tam cukierki ?? ma ktos jakies info ??
Odra to jest potęga,
Odra najlepsza jest,
Odre trzeba szanowac,
Odra to nasz KS !!

Awatar użytkownika
zwierzak200
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: zwierzak200 » 12 marca 2006, 16:02

ale gafa... mecz jest o 18,30 :oops:
Odra to jest potęga,

Odra najlepsza jest,