2.rzeczywiście znalezienie informacji o swojej zawodniczce zajmuje całe dnie.
3. tylko po co zmieniać regulamin który prawie wszystkim odpowiada?
a tak odnośnie gry moich zawodniczek to: odwróc tabele Wiodące będą na czele...
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
P.OLD pisze:5. do 1 pktu wyp G. : reg. jest po to aby go też łamaći czasem zmieniać...
P.OLD pisze:1. ale mi chodzi o takie kontuzje tuż przed samym meczem ....
2. co do listy zawodniczek .... proponuje jej aktualizacje co drugą niedziele o godzinie 20. - chyba wiekszosc osób jest wtedy w domu.
4. nie wiem jak wy ale moją pasja nie jest siedzenie przed kompem i szukanie informacji o moich zawodniczkach tak nałogowo jak niektórzy tu pisza ... gram bo mam chwile wolnego....
P.OLD pisze:1. ale mi chodzi o takie kontuzje tuż przed samym meczem ....
ann pisze:ale jak się dowiesz nawet minutę przed rozpoczeciem meczu, to spokojnie możesz ją wycofać jeszcze
Ałgaja pisze:ann pisze:ale jak się dowiesz nawet minutę przed rozpoczeciem meczu, to spokojnie możesz ją wycofać jeszcze
prawietzn. jak wiemy tylko teoretycznie mecze zaczynają się o podawanych godzinach...tak naprawdę w większości przypadków wtedy rusza dopiero transmisja i studio. Niemniej jeśli mecz ma się zacząć o 22 to to jest godzina rozpoczęcia meczu. Mimo, że faktycznie panie zaczynają biegać za piłką o 22.07. idąc za tym przykładem zawodniczkę można usunąć nie później niż o 21.59;)
2- P.Old-czyli odnośnie tego co proponujesz nie ma sensu czekać w napięciu na to, że będzie na rozgrzewce czy nie, bo jak jej nie będzie, a Ty ją wystawisz to i tak eval nie będzie liczony.
No i dalej może to prowadzi do sytuacji ignorowania kontuzji o którym pisałam powyżej-czyli wystawiania przez 2 tyg. kontuzjowanej pani, bo może w każdej chwili wrócić do gry (jak wiadomo w usa kontuje przebiegają w innym rytmie- patrz Margo Dydek).
P.OLD pisze:ale mi nie chodzi o taka zawodniczke która była kontuzjowana przez jakiś czas. tylko o taka sytuacje, że zdrowa złapie kontuzje przed meczem i w nim nie zagra. i ty nie bedziesz miała juz mozliwości usunięcia jej z listy wystawionych.
1- ja mam takie wrażenie, że gra polega nie tylko na doborze odpowiedniego składu i wystawiania dobrych zawodniczek, ale także na reaserchu...w sporej części przypadków można się dowiedzieć o kontuzjach (chyba, że są nagłe-czyli np. dzień przed meczem), a także o terminie powrotu...trzeba szukać. Zresztą mam wrażenie, że na tym polega gra- że jest jakiś element nieprzewidywalności, zaskoczenia.
2- co do listy transferów- moje zdanie w tym temacie jest wiadome...ale masz jakiś pomysł na rozsądne dodanie do listy transferowej zawodniczek nowo przybyłych? rozsądne tzn. sprawiedliwe- taki, w którym każdy będzie miał równe szanse, jak to miało miejsce przy drafcie. Bo pomysł typu- kto pierwszy zobaczy, że pani x gra mimo, że nie ma jej na liście transferowej ten lepszy nie jest chyba dobrym rozwiązaniem.
betti pisze:Ale przeciez evale kazdej zawodniczki z WNBA są dostepne jak się wejdzie na daną zawodniczkę.
Nie trzeba liczyć sredniego evalu, ponieważ tam są aktualizowane.
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości