Doping AZS-u - dyskusja

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 09:10

trzeba tez koniecznie pomyslec o jakiejs naszej oficjalnej fladze, ktora moglaby byc rozmiarow mniej-wiecej "pyrlandii"(tak zeby pasowala do przywieszenia w Arenie ewentualnie) z duzym napisaem "AZS POZNAŃ"(tzn: do gory, na sordku "AZS", a ponizej "POZNAŃ", ewentualnie do gory po obydwu stronach napisu "AZS" mozna jeszcze wszyc z jednej strony godlo poznania a po drugiej stronie godlo AZS-u, tylko ze to juz bedzie trudniejsze do wykonania....
co myslicie na ten temat? mi wydaje sie ze taka "oficjalna" flaga jest nam potrzebna :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 20 maja 2005, 11:00

jak najbardzej jest nam potrzebna ale miom zdaniem powinna byc to flag na kiju! Duza ale na kiju!! Druga strona medalu jest tak gdzie bede rozgrywane mecze w przyszlym sezonie bo jesli na chwialce to nie sadze zeby byl sens robienia flagi :roll: :!:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 maja 2005, 11:40

W zyciu zadna na kiju :twisted: :twisted: Chyba ze ty przez caly mecz bedziesz ja machal :lol: :lol:

Wiszaca fane trzeba zrobic z napisami bez zadnych godel bo to slabo wyjdzie. A wielkosciowo moze byc taka jak pyrlandia! :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 12:07

dokladnie, zadnych kijów!!
jesli juz to faktycznie bez godla poznania iazsu bo to by bylo ciezko zrobic, ona musi byc tego formatu jak pyrlandia, wtedy bedzie idealnie pasowac pod zegarem w arenie oraz "na materacach" na przy chwialkowskiego.

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 20 maja 2005, 12:09

myslałem o takiej duzej jaka byla ta lecha za czasow Starego Browaru - ktoś pamieta?

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 12:12

MAJOREK pisze:myslałem o takiej duzej jaka byla ta lecha za czasow Starego Browaru - ktoś pamieta?

a gdzie powiesisz taka "landare"? najwazniejsze zeby ta flaga pasowala rozmiarem pod zegar w arenie oraz na materace na chwialce :D
i zadnych spray'ów tylko trzeba kupc jakis ladny material i wyciąć z niego literki :D i potem przyszyc na jakies biale płótno, ktore tez trzebaby kupic:]
wlasnie, orientuje sie ktos moze w cenach takich wlasnie materialow??

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 20 maja 2005, 12:20

no moze jak tak uwazasz to wporzo ale co do materiałó to chyba znam taka hurtownie to w przyszlym tygododniu sie zorientuje

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 12:29

MAJOREK pisze:no moze jak tak uwazasz to wporzo ale co do materiałó to chyba znam taka hurtownie to w przyszlym tygododniu sie zorientuje

trzeba sie spytac jeszcze lukasza, gdzieon kupowal material na pyrlandie, no chba ze on tego materialu nie kupowal, bo sam ju zodbrze nie pamietam :?

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 20 maja 2005, 13:06

w sumie dobrze by bylo jakby byla taka z napisem azs poznan, z tym ze dobrze by bylo gdyby byla dwu kolorowa, tzn. na bialym napis AZS a na niebieskim POZNAŃ :)

Jarek Muskaczyński

Postautor: Jarek Muskaczyński » 21 maja 2005, 19:14

Dlaczego temat o meczu z koszykarkami został zamknięty??? Chciałem sie cos wiecej dowiedzieć

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 maja 2005, 19:42

Jarek Muskaczyński pisze:Dlaczego temat o meczu z koszykarkami został zamknięty??? Chciałem sie cos wiecej dowiedzieć

temat zostal tymczsowo zamkniety z dwoch powodow:
1) do konca maja naszego meczu nie bedzie( tylko dwie akademiczki z tego co mi wiadomo sa teraz w poznaniu)
2)w tamtym temacie mialy miejsce klotnie miedzy forumowiczami, czesto niecenzuralne, oraz takie ktore obrazaly niektorych ludzi wchodzacych na to forum, tak wiec postanowilem zamknac ten temat po wczesniejszych rozmowach(osobistych, nie przez net)z Burym oraz Łukaszem o tymczasowym zamknieciu tematu.

o wiecej szczegolow prosze pytac na priw :) :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 maja 2005, 14:22

Dobre Majorek dobre :lol:
Tylko co to jest to slowo na koncu?? :?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 23 maja 2005, 15:00

Właśnie nie wiedzialem co tam wstawić moze być KLUB lub TEAM no nie wiem!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 maja 2005, 17:27

MAJOREK pisze:Właśnie nie wiedzialem co tam wstawić moze być KLUB lub TEAM no nie wiem!

ja tam bym wolał "najlepszy klub" :D

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 23 maja 2005, 17:39

moze być myśle że nawet bardziej pasuje!!! :lol:

Wróć do „AZS Poznań”