Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje
Moderator: Moderatorzy
To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.
Moim skromnym zdaniem spotkanie w centrum dużego (ani małego) miasta nie jest dobrym pomysłem...
Moim skromnym zdaniem spotkanie w centrum dużego (ani małego) miasta nie jest dobrym pomysłem...
Zgadzam się z Adamem. Od zawsze ideałem takiego zlotu według mnie było jeziorko i piękne okoliczności przyrody
Nikt chyba nie będzie ze mną polemizował, że w Łodzi ich zdecydowanie brakuje (bez obrazy... po prostu znam to miasto i ma swoje zalety.. po za pięknem i przyrodą). Siedzenie w tym upale w jakimkolwiek mieście mija się z celem. Domki nad jeziorem są według mnie najlepszym pomysłem. A koniec sierpnia albo początek września jako termin chyba dobrym rozwiązaniem. Ja mogę zapewnić, że kilka osób z Poznania chętnie by się w miarę możliwości wybrało.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
pietroc pisze:ale to w miescie MIESCIE mozesz dla przykladu pograc w kosza i zrobic male rozgrywki wsrod kibicow
Większość ośrodków wypoczynkowych (jeśli nie wszystkie) takie bajery, jak boisko do kosza ma w standardzie
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Adam pisze:To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.
No tak ale każdy z nas jest z jakiegos miasta małego bądx dużego więc ... Ja jednak widziałbym plusy spotkania w mieście. tak jak powiedział pietroc, jesteśmy w stanie wynająć halę ŁKS na jakiś meczyk, a wieczorkiem mamy do wyboru około 100 pubów. paza tym do samej ŁOdzi każdy trafi pociągiem, autobusem bądź samochodem, nie ma kłopotów z umówieniem sie w konkretnym miejscu, spotkanie poza miastem, gdzies tam nad jeziorkiem moze sprawić kłopoty z dojazdem

Mikey pisze:Adam pisze:To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.
No tak ale każdy z nas jest z jakiegos miasta małego bądx dużego więc ... Ja jednak widziałbym plusy spotkania w mieście. tak jak powiedział pietroc, jesteśmy w stanie wynająć halę ŁKS na jakiś meczyk, a wieczorkiem mamy do wyboru około 100 pubów. paza tym do samej ŁOdzi każdy trafi pociągiem, autobusem bądź samochodem, nie ma kłopotów z umówieniem sie w konkretnym miejscu, spotkanie poza miastem, gdzies tam nad jeziorkiem moze sprawić kłopoty z dojazdemPoza tym wynajęcie domku czyczegos w tym stylu to dodatkowe koszty chyba... no nie wiem
Mikey - to najlepiej spotkajmy się na czacie. Każdy sobie w domu wypije browarka, a później pogramy w NBA 2004 po sieci...
Takie domki i jeziora najczęściej są blisko dużych miast - np. 3 lata temu byłem w takowym nieopodal Poznania i nie było problemu dojechać tam z centrum PKSem. Ewentualnie pociągowcy mogą się więc spotkać w mieście i stamtąd pojechać do ewentualnego domku nad ewentualnym jeziorem ewentualnym PKSem
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
ja tam uwazam ze lepiej spotkac sie w miescie. Mozemy zorganizowac hale i pare innych rzeczy. Latwo trafic, z dworca wystarczy przejsc przez ulice i jestes na ŁKSie. Po grze sa dziesiatki pubow na Pietrynie, badz tez Pierot lub pokoj sedziow
jesli ktos wolalby zostac na miejscu
Poza tym mysle ze wiecej ludzi wpadnie do Łodzi niz "nad jeziorko", ale to tylko moje zdanie.
A propo spotkania/zlotu - miasto jest ok, za miastem też jest ok. Rok temu mieliśmy wspólnie z fanami Ślęzy taki zlocik we Wrocławiu ...za miastem
Nie daleko rzeki, z dala od centrum i cywilizacji, były piwka, grilek, muzyka, dyskusje i co najwazniejsze gierka w ...nogę
Było całkiem przyjemnie, miło i wesoło. Adam zapewne pamiętasz, fotki też mamy. 
Adam pisze:Mario nie zapominaj o naszej pięcie achillesowej - ping-pongubaty były
ale fakt - nie zamienił bym tego na centrum miasta i jakiś pub.
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”