ps. Seba masz szczęście , że nie ja kompletuje drużyne Lotosu bo gdyby to ode mnie zależało to bym wam zabrał jeszcze kilka zawodniczek i chyba nie chcesz wiedzieć które
;-)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Przecież ładne kobiety to obojętnie co by miały na sobie to zawsze ładnie wyglądają
ps. Seba masz szczęście , że nie ja kompletuje drużyne Lotosu bo gdyby to ode mnie zależało to bym wam zabrał jeszcze kilka zawodniczek i chyba nie chcesz wiedzieć które
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Kibic... looozik... najpierw zapłaćcie za te, które z Olimpii chcecie pozyskać w tym sezonie
Bo póki co, to Twój zespół bardzo chce, ale najlepiej tak, jak Jabłoński... ZA DARMO... ale gdzieś mam nadzieję te "prawo silniejszego" w Polsce się kończy
A co do Olimpijek... ja wiem, jaki mamy zespół .... hihih.. mam oczy
Wszystkie są śliczne i strasznie sympatyczne, i mogę się założyć, że z chęcią kompletując swój, zabrałbyś nam wszystkie... no ale Szymon ma 100% racji! To jest OLIMPIA... ten zespół ma swój charakter, duszę... historię i jeszcze sporo zostało tym dziewczynom do zapisania kart w tej długoletniej historii, którą kiedyś zapisywały między innymi Ksenia Szwajbowicz, Ilona Mądra i inne legendy. A Wy sobie tam nad morzem budujcie swoją....

A co do Olimpijek... ja wiem, jaki mamy zespół .... hihih.. mam oczy

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
Seba pisze:Kibic... looozik... najpierw zapłaćcie za te, które z Olimpii chcecie pozyskać w tym sezonieBo póki co, to Twój zespół bardzo chce, ale najlepiej tak, jak Jabłoński... ZA DARMO... ale gdzieś mam nadzieję te "prawo silniejszego" w Polsce się kończy
![]()
A co do Olimpijek... ja wiem, jaki mamy zespół .... hihih.. mam oczyWszystkie są śliczne i strasznie sympatyczne, i mogę się założyć, że z chęcią kompletując swój, zabrałbyś nam wszystkie... no ale Szymon ma 100% racji! To jest OLIMPIA... ten zespół ma swój charakter, duszę... historię i jeszcze sporo zostało tym dziewczynom do zapisania kart w tej długoletniej historii, którą kiedyś zapisywały między innymi Ksenia Szwajbowicz, Ilona Mądra i inne legendy. A Wy sobie tam nad morzem budujcie swoją....
Czesc Seba nie podpisuje sie ale ty wiesz kto ja jestem wierz mi ze lotos zaplaci bo jako jedyny klub w polsce placi. wiec nie martw sie. pozdrawiam i zycze powodzenia w nadchodzacym sezonie
Też myślę, że Lotos zapłaci, w końcu obie nasze znakomite zawodniczki warte są o wiele więcej niż te marne dla czołowego w Europie zespołu grosze. Jestem tylko w lekkim szoku, gdy po czytaniu w każdym miejscu przez ostatnie dwa miesiące o nowych zawodniczkach Lotosu, okazuje się, że to nie do końca tak... bo stan faktyczny jest taki, że póki co obie pozostają Olimpijkami. Taki też przydział klubowy powinien być między innymi podawany na stronach związkowych i przy okazji zdobycia srebra na ME
Co do tego, że "zapłaci, bo jako jedyny w Polsce płaci"... nie mnie oceniać... nie wiem tego po prostu, czy jako jedyny... wiem tylko, że póki co nie zapłacił. Mam nadzieję, dla dobra obu klubów i samych zawodniczek, że uczyni to w najbliższym czasie, bo to, co jest groszami dla klubu skali Lotosu, dla tych, co szkolą tak dobre zawodniczki, stanowić będzie pewnie około 1/3 budżetu na przyszły sezon
Z tymi pieniędzmi z pewnością łatwiej będzie naszej kadrze trenerskiej wyszkolić godne następczynie odchodzących "w świat" Olimpijek.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
-
Gość
Seba pisze:Też myślę, że Lotos zapłaci, w końcu obie nasze znakomite zawodniczki warte są o wiele więcej niż te marne dla czołowego w Europie zespołu grosze. Jestem tylko w lekkim szoku, gdy po czytaniu w każdym miejscu przez ostatnie dwa miesiące o nowych zawodniczkach Lotosu, okazuje się, że to nie do końca tak... bo stan faktyczny jest taki, że póki co obie pozostają Olimpijkami. Taki też przydział klubowy powinien być między innymi podawany na stronach związkowych i przy okazji zdobycia srebra na MECo do tego, że "zapłaci, bo jako jedyny w Polsce płaci"... nie mnie oceniać... nie wiem tego po prostu, czy jako jedyny... wiem tylko, że póki co nie zapłacił. Mam nadzieję, dla dobra obu klubów i samych zawodniczek, że uczyni to w najbliższym czasie, bo to, co jest groszami dla klubu skali Lotosu, dla tych, co szkolą tak dobre zawodniczki, stanowić będzie pewnie około 1/3 budżetu na przyszły sezon
Z tymi pieniędzmi z pewnością łatwiej będzie naszej kadrze trenerskiej wyszkolić godne następczynie odchodzących "w świat" Olimpijek.
Pozdrowionka
Seba to niezły macie budżet w nadchodzącym sezonie. Z tego co mi wiadomo to za obie wasz klub winien dostać ok 40000 zł (1/3 tzn ze was budzet 120 000-nieźle), z czego 12000 jest dla trenera Cudaka. Pozdrawiam.
Pozdrowionka
18 powinna grać w Lotosie
ps Odczep się od "mojej" koszykarki
i nie chodzi mi o 18
bo z tego co wiem to pierwsza od prawej to już "moja" koszykarka

ps Odczep się od "mojej" koszykarki
bo z tego co wiem to pierwsza od prawej to już "moja" koszykarka
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, 10:01 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
MARIO pisze:(...) dziewczyny z Olimpii Poznań są najfajniejsze (...)
No popatrz, popatrz.... czyli juz nie SMS, ani dziewczyny z wielu innych klubów, o których pisałeś podobnie, tylko akurat z Olimpii
Ps. Kibic - Ty może zmień klub, bo ten Twój .... hmmm, skoro wszystkie nasze koszykarki chciałbyś mieć u siebie. Chcesz im dopingować - nic prostszego... ale o Lotosie możesz zapomnieć
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mati pisze:Nie zabrać ale zaproponować lepsze warunki kontraktutylko ona przewidzała ze z Herktem czekają ją ciężkie czasy...
z mojego punktu widzenia byla to (kolejna) "proba kradziezy"(zwroccie uwage na cudzyslow). Najpierw dzialacze z Pabianic skusili Gabi i Panti, w tym sezonie do Włókniarza przeszla Krupa...., duzo naszych juz tam poszlo...dobrze ze Mrozik zostala w Poznaniu
co do Herkta to tez racja....za jego kadencji nas Natalia nie pograa sobie zbyt duzo....a treraz w Polfie nie byloby lepiej...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Zaczynasz przesadzać. Jakiej "kradzieży"??? Prawa rynku. Trzeba było tym koszykarkom więcej zaoferować kasy to by zostały w Poznaniu.
A już totalnie rozśmiesza mnie zdanie że Toma to Wasza zawodniczka!
No sorry bardzo, ale to działacze z Pabianic ją do Polski sprowadzili, wyleczyli i wypromowali. U Was grała raptem rok i teksty w stylu "nasza Toma" rozwalają mnie konkretnie!
Sytuacja Pantelejewej jest jeszcze bardziej wymowna. Boże, gdzie ona nie grała.
A już totalnie rozśmiesza mnie zdanie że Toma to Wasza zawodniczka!
No sorry bardzo, ale to działacze z Pabianic ją do Polski sprowadzili, wyleczyli i wypromowali. U Was grała raptem rok i teksty w stylu "nasza Toma" rozwalają mnie konkretnie!
Sytuacja Pantelejewej jest jeszcze bardziej wymowna. Boże, gdzie ona nie grała.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Seba pisze: No popatrz, popatrz.... czyli juz nie SMS, ani dziewczyny z wielu innych klubów, o których pisałeś podobnie, tylko akurat z OlimpiiMam nadzieję, że nawrócenie na jedyną słuszną wiarę, przy której my trwamy od 15 lat, będzie trwało dłużej niż w tamtych przypadkach...
No więc w SMS nadal pozostają fajne dziewczyny, w innych klubach też.
..you got to lose, to know how to win..