Postautor: Mytek » 22 lutego 2006, 23:29
punkty po meczu z Jelenia podliczone.
chcialbym w tym miejscu poruszyc pewnien drażniący temat - mianowicie dotyczący spadającego zainteresowania NASZYM plebiscytem wsód NAS - kibicow AZSu Poznan.
Jeszcze grubo przed sezoniem pytałem sie Was kiedy i w jakiej formie chcecie rozpoczac zabawę - chcieliscie glosowac po wszystkich meczach i to o drazu po rozpoczeciu sezonu - spoko, tak sie stalo. Z poczatku takze nie musialem szczegolnie "reklamowac" zabawy - takze wsrod nas, poniewaz glosow bylo naprawe duzo, z czasem jednak liczylem sie z tym ze bede musial w jakies sposob przypominac ludziom o poszczegolnych glosowaniach. I robie to przez to forum, przez smsy, gg i co tylko mogę.
Po pierwsze musiecie wiedziec ze nie glosujecie dla mnie, tylko dla nas, dla tego zebysmy dobrze sie bawili, a przy okazji wybrali swoja najlepsza zawodnczke i mieli okazje ja nagordzić na koniec sezonu.
Po drugie ja Was nie zmuszam do glosowania - nie moge tego robic i tego nie robię. Ja tylko zachecam!
Jednak za przeproszeniem szlag mnie trafia jak jak na moje smsy, rozmowy itd.. slysze odpowiedz "nie mam czasu, później" - szczególnie ze 60% z Was ma teraz ferie i siedzi z (takze za przeproszeniem) tyłkiem w chacie - ponadto przytłaczająca wiekszosc tych osob ma stale łącze z internetem. Nie chce dalej rozwłaczac sie nad tym tematem - ale zastanówmy sie, czego dalej chcemy/chciecie? bo jesli ja mam sie co 4 dni bawic w podliczanie 4 głosow, to szkoda tylko czasu mojego, jak i czasu tych osob ktore glosowały. Pomyslcie nad tym - najpierw chcieliście te zabawe od samego poczatku, a teraz olew.
CZEKAM NA JAKIES KONSTRUKTYWNE WYPOWIEDZI - jak ktos ma napisac cos glupiego, lub bez sensu to niech sobie po prostu daruje.
reloaded :]