dojezdzam w piątek PKS-em ( juz mam przed oczami ta 2 godzinna podroz), pewna sytuacja zmusiła mnie do tego by zostac w domu,wole nie na forum:( dojezdzam do dziewczyn tylko na kilka dni ale bede na pewno ostro trenować (tzn. postaram sie).
pozdrawiam...
Walentynki
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Gość
Tej Szymas, ale panikę siejesz,- PALANTUNIO-
może kartkę wysłał Twój najbliższy kumpel a Ty tu swoje żale na forum. Sprawdź lepiej jego notes albo komórkę-- pewnie dawno już wynajął kwaterę w Wielichowie i tam spędza ferie
. Może i jesteś duży a co tam, Twoje olbrzymie rogi porysowały sufit na Promienistej hihihi nie gniewaj się ale robić problem z Walentynki to tylko nieliczni potrafią
STRUS pisze:dojezdzam w piątek PKS-em ( juz mam przed oczami ta 2 godzinna podroz), pewna sytuacja zmusiła mnie do tego by zostac w domu,wole nie na forum:( dojezdzam do dziewczyn tylko na kilka dni ale bede na pewno ostro trenować (tzn. postaram sie).
pozdrawiam...
Uuuuu.. to faktycznie ciężki weekend Ci się szykuje - trzeba nadrobić tam te kilka dni... no ale myślę, że warto "powalczyć", bo naszym, kibicowskim zdaniem po meczu ze Szczecinem powinnaś dostawać więcej szans... z powodów o których szeroko w innym wątku... (koncentracja, chęć wykorzystania szansy itp)
Uważaj podróżując i POWODZENIA na obozie!!! No i miłego śledztwa "walentynkowego"
Pozdrowionka
-
werka
-
Żołnierz1
werka pisze:ja sobie wypraszam moj chlopak nie jest tak poj.... zeby pisac takie cos na forum...wiec Zolnierz nie przesadzaj nie tylko ja mam boya w druzynie...a i jeszcze jedno moj facet nie ma na imie szymon tylko Bartek
Szymas to jego nick. Czyli wiemy kto dostał. Wera.
szymas0 pisze:(...) A na marginesie nie posiadam tyle czasu wolnego co wy bo rowniez trenuje(...)
A czy ktoś tu mówił że my mamy czas wolny? człowieku, większość z nas pracuje, ale prawie zawsze jakoś potrafimy sobie wygospodarować tak czas, żeby znaleść się na meczu...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
-
werka