Sedziowie sprzedawczykowie

Moderator: patrese

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 stycznia 2007, 11:12

sluchaj ann ja nie twierdze ze mecz byl sprzedany kazdy w lesznie wiedzial i liczyl sie z przegrana nawet 20 punktami .. i nie chodiz o wygrana czy przegrana chodzi jednak o zachowanie sedziow naprawde gwizdali tak aby lotosowi sie krzywda nie stala , zreszta zobaczcie ile przewinien mialy zawodniczki z lotosu graly hamsko i ostro Kobryn juz po 2 kwarcie powinna zejsc ...a jednak tak sie nie stalo ...byl ze mna kumpel ktory 1 raz poszedl na kosza i obserwowal tylko spotkanie neutralnie ocenial zachowania sedziow bo byl tylko na meczu z ciekawosci i sam stwierdzil ze to co sie dzialo to porazka sedziow ktorzy byli stronniczy! ja bym sie pogodszil nawet z przegrana 50 pkt nawet tak jak ŁKS przegral tylko zeby sedziowanie bylo jednakowe dla wszystkich .. i widze ze wiekszosc ludzi tego jednak tutaj nie rozumie dla was czarne jest czarne i tyle dla was liczy sie fakt przegrania lub wygrania meczu i takie slowa ze i tak byscie przegrali itp dla mnie to jest smieszne; bo kazdy wiedzial ze przegramy ale chodzi tu tylko o postawe sedziow! powinni reagowac a nie pozwolic zeby dochodzilo prawie do rekoczynow
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 28 stycznia 2007, 11:24

ok, to piszcie,ze sędziowanie bylo skandaliczne, a nie że mecz zostal sprzedany.
bo to jest jednak róznica...

tak z ciekawości sprawdzilam kto Wam sędziowal...Waclaw W. i wszystko jasne :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 stycznia 2007, 11:36

ann pisze:..

tak z ciekawości sprawdzilam kto Wam sędziowal...Waclaw W. i wszystko jasne :wink:

heh to moze nam przyblizysz sylwetke tego sedziego, pare razy w w tv widzialem ale to nie to samo co wyprawial wczoraj na zywo..

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 28 stycznia 2007, 11:39

ann pisze:gdybyści przegrali 2 czy 3 pkt, to wtedy można by mówić o wydrukowaniu meczu, ale 17 pkt...bez przesady

i proszę o spokój w temacie!

po pierwszej kwarcie przegrywalismy 4 jak bys nie chcial/a widziec
a po tem jak by piorun strzelil nie chce mi sie o tym gadac

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 28 stycznia 2007, 11:40

Ann - miło, że nas zaszczyciłaś tutaj swoją obecnością.
Nie ma to jak Twoje fachowe spojrzenie na tematy koszykarskie.
Pozdrowionka dla Ciebie. :)
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 28 stycznia 2007, 11:45

TyLkO AzS KKJG pisze:Jak grozisz im to grozisz i nam..:) 8)
Pozdrowienia dla KK z Leszna..
Wy szanujecie nasze zawodniczki(Nati) my was szanujemy..:)

A tak w ogóle to widzę jeden pozytywny aspekt tej dyskusji.
Widzę, że szykuje się ocieplenie stosunków na linii Leszno - Jelenia Góra.
Bardzo się cieszę, bo to po Tęczy moja druga ulubiona drużyna i zawsze dobrze im życzę. Mają ciekawy zespół no i Natalię, którą lubię najbardziej. :) Uważam, że jest jedną z najbardziej ambitnie grających zawodniczek FGE. Jej widowiskowa gra robi wrażenie. Pozdrawiamy całą Jelenią Górę.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 28 stycznia 2007, 11:57

Ja osobiści do p.Natalii nic nie mam... TYlko troche zdenerwowalo mnie zachowanie jej podczas gdy wchodzila na zmiane... na tym meczu siedzialem akurat za komentatorem i jak widzialem to zachowanie to mi sie normalnie gotowalo... Wchodzila na boisko jak modelka a mine miala taka jakby czula sie lepsza od wszystkich i ten ironiczny usmiech... tylko to mi sie nie podobalo... A gra jej jest dobra i dosc efektowna... Duza skutecznosc...
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 stycznia 2007, 19:53

Co do pana "sedziego" Wacława W. to wystarczy poczytać wpisy na forum z co niektórych meczów. Nie ma wtedy potrzeby rozmowy o tym
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 stycznia 2007, 19:56

bartas pisze:
ann pisze:..

heh to moze nam przyblizysz sylwetke tego sedziego, pare razy w w tv widzialem ale to nie to samo co wyprawial wczoraj na zywo..

Ann jako specjalistka potem się wypowie ;) a ja już teraz Wam napisze Wacuś wszystkie mecze , które sędziuje potrafi popsuć.

elen pisze:Co do pana "sedziego" Wacława W. to wystarczy poczytać wpisy na forum z co niektórych meczów. Nie ma wtedy potrzeby rozmowy o tym

Masz w 100% rację :wink: :D 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Tęcza Leszno”