TyLkO AzS KKJG pisze:
Dziekujemy za postawione Browary bo troche kasy na nas wydaliscie![]()
ale my sie postaramy zrewanzowac.Oby tak dalej.
y.
Mytek Was częstował nalewką to mu musicie odkupić
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
MirU <pozna> pisze:TyLkO AzS KKJG pisze:
Dziekujemy za postawione Browary bo troche kasy na nas wydaliscie![]()
ale my sie postaramy zrewanzowac.Oby tak dalej.
y.
Mytek Was częstował nalewką to mu musicie odkupić:D:D haha
above_the_rim pisze:ŁKS - jako, ze maja rowniez klub piłkarski bardzo dobrze sie prezentują w hali. Poki sie nie zacznie runda wiosenna lub jesienna sporo kibicow, fajna oprawa...
sienot pisze:AZS Gorzów Wlkp – bardzo udany sezon... szkoda, że nie odwiedzili Pabianic mógłbym coś więcej powiedzieć..z relacj dobry doping
Lisu pisze: Bardzo mi się podoba, że zawiązują się pierwsze przyjaźnie podczas wspólnych meczy a nie przez forum internetowe
pewnie ma mianowicie na myśli to samo co ja chociażby, czyli grupę 11-12-latków napinających sie z drugiej strony trybun w strone kibiców przyjezdnych z hasłami, za które każda ekipa w wieku produkcyjnym zebrałaby po mordach ... (temat był juz wałkowany, radzę poczytac teksty z grudnia zeszłego roku np po meczu Tęcza-ŁKS)Marek1990 pisze:BasketFan pisze:-"krzykliwa" dzieciarnia w Lesznie
a mianowicie co masz na mysli?

Mikey pisze:pewnie ma mianowicie na myśli to samo co ja chociażby, czyli grupę 11-12-latków napinających sie z drugiej strony trybun w strone kibiców przyjezdnych z hasłami, za które każda ekipa w wieku produkcyjnym zebrałaby po mordach ... (temat był juz wałkowany, radzę poczytac teksty z grudnia zeszłego roku np po meczu Tęcza-ŁKS)Marek1990 pisze:BasketFan pisze:-"krzykliwa" dzieciarnia w Lesznie
a mianowicie co masz na mysli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości