ENERGA-KATARZYNKI Toruń

Moderator: Moderatorzy

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 grudnia 2008, 21:04

rzymi pisze:
matrix pisze:a swoją drogą czy to dziwny zbieg okoliczności,że Ewelina została odwieszona akurat na mecz z Gorzowem? Wybaczcie,ale podtekst sam się nasuwa i to nie jest już śmieszne... :roll:

Ale to Tobie się nasuwa ten podtekst, a ja Cię po prostu rozgryzłem :wink: :wink:
A ja mam nadzieję, że nie tylko najgorsze ale cała ta sprawa jest już za nami. :wink:

na to ostatnie zdanie liczę najbardziej!!!! i to takie moje skromne życzenie odnośnie 2009 roku... :o
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 grudnia 2008, 21:11

No to co, życzę spełnienia tego życzenia. I wielu wygranych ;) (poza meczami z Lotosem) :P
ObrazekObrazek

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 30 grudnia 2008, 16:45

najważniejsze ze Ewelina jest juz z nami, i wydatnie pomogla w odniesieniu zwycięstwa nad Gorzowem.

A z okazji nowego roku zyczę naszym dziewczynom duuuużooo zwycięstw i zero kontuzji :D :D

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 30 grudnia 2008, 19:46

rodgers-kibic z torunia pisze:najważniejsze ze Ewelina jest juz z nami, i wydatnie pomogla w odniesieniu zwycięstwa nad Gorzowem.

A z okazji nowego roku zyczę naszym dziewczynom duuuużooo zwycięstw i zero kontuzji :D :D

To ostatnie zdanie jest najważniejsze!!!! Zdrowia przede wszystkim,bo o formę jestem jakoś dziwnie spokojny... :lol: :lol: :lol:

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 04 stycznia 2009, 20:08

Dlaczego Patrycji Bajerskiej nie zglosiliscie do wyborow miss basketu?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 04 stycznia 2009, 20:10

rodgers-kibic z torunia pisze:
Adolfini pisze:rodgers ja nei wiem dlaczego wystawiliscie Gale .... przyjrzyj sie Bajerskiej widzialem jej zdjecia chyba jakies profesjonalne foto modelka czy cos ...i mi szczena opadla :) Cud i miod

[

no wlaśnie miała być Bajerska, ale jakies zle moce podpowiedzialy mi Ewelinę :D :D :D :D
ale jak teraz Gala wygra to za rok wystawie Bajerska :D :D :D :D

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=8935&start=105

tu masz odpowiedź. :wink:
ObrazekObrazek

Gruby_
Żak

Postautor: Gruby_ » 04 stycznia 2009, 20:11

dzieki rzymi ;)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 stycznia 2009, 21:07

Gala
Wilk
Szott
Jackie
Q
Sheena
Szpila
Jańcia
Gulak
Krawiec
Waligóra
Pcheła
a co z resztą?

koszykarz

Postautor: koszykarz » 05 stycznia 2009, 23:19

małe kontrakty , wypożyczenia itp . itd..

ta ,,12'' nam wystarczy...

koszykarz

Postautor: koszykarz » 19 stycznia 2009, 11:20

Energa Toruń czeka na Serbkę

Marta Żyłczyńska pożegnała się już z toruńską Energą, ma ją zastąpić środkowa z Serbii. Kluby z Ford Germaz Ekstraklasy dokonują ostatnich korekt w składach przed decydującymi meczami rundy zasadniczej.

Żyłczyńska kontrakt w Toruniu podpisała na dwa lata. Sama koszykarka liczyła, że po powrocie z ligi belgijskiej będzie regularnie występować na parkietach FGE, klub liczył natomiast, że zyskał solidnego gracza pod koszem. Żadne z tych życzeń się nie sprawdziło.

Żyłczyńska w ciągu pół roku zaliczyła praktycznie jeden dobry występ: w meczu Pucharu Polski przeciwko MUKS Poznań. W lidze występowała sporadycznie, często nie mieściła się nawet w meczowej dwunastce. W sumie zagrała w dziewięciu spotkaniach "Katarzynek", średnio spędzała na parkiecie 9 minut (1,7 pkt. i 0,8 zb.).

Trudno się dziwić, że torunianie bez większych zastrzeżeń zgodzili się na jej wypożyczenie. Żyłczyńska podpisała już kontrakt do końca sezonu z Cukierkami Brzeg, gdzie zapewne będzie miała więcej okazji do gry. Wczoraj miała się stawić po raz pierwszy na treningu brzeskiej drużyny.

Energa ma już zastępstwo. Po nieudanych negocjacjach z Agnieszką Szot, która ostatecznie wyjechała do ligi szwajcarskiej, torunianie skupili się na poszukiwaniach w południowej Europie. Uzgodnili już warunki kontraktu ze środkową z Serbii, którą dobrze zna trener Elmedin Omanić.

- Nazwisko podam, jak dojedzie w poniedziałek lub wtorek. Mogę jedynie powiedzieć, że ma ponad 190 cm wzrostu i wybrał ją trener Omanić - przyznaje prezes Maciej Krystek. Jeśli Serbka dojedzie na czas i przejdzie pomyślnie testy w Toruniu, to może zagrać już w środę w meczu z ŁKS Łódź.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2009, 20:49

4 Maria Requena
5 Roselis Silva
6 Yosimar Corrales
7 Maria Cabrices
8 Ivaney Marquez
9 Jofranny Guerra
10 Kiancy Barragan
11 Jessy Castillo
12 Cleider Blanco
13 Endrina Bolivar
15 Veronica Hernandez
nie, nie to nie aktorki wenezuelskiego serialu tylko dziewczyny grające w koszykówkę....Czy,któraś z nich zasili toruńską Energę?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 29 stycznia 2009, 22:16

czyli Varda out?
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 30 stycznia 2009, 17:12

VARDY już nie ma. Natomiast nową koszykarka będzie nie Wenezuelka ale Dominikanka...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 06 lutego 2009, 17:09

i całe szczeście

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 07 lutego 2009, 11:47

na oficjalny debiut bedziemy musieli jeszcze troche poczekac... a wogołe to juz dotarła do Torunia?

Wróć do „Energa Katarzynki Toruń”