Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
eWeLiNka#11
WIESZ CO NIE WIEM WCZORAJ CHCIALAM MINAC I MI SIE TROCHE WYGgielo kolano ale na poczatq nic nie bolalo ale z zczasem sie cos odczuwalo;/;/ noi teraz jest lipa...bo nie moge grac...siedze na tej lawce wiedzac ze im nie pomoge i to jest tragedia ale i tak wierze ze dadza rade..jutro o 9 mam lekarza i zobzczymy...;/;/
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Kurdę !! Szkoda... i przegranej, i straty Ciebie, Ewelina.
Ale, ale !! !! !! Gracie dalej !! !! !! Pamiętajcie, jesteście drużyną i wszystkie stanowicie o jej obliczu !! !! ! Wszystkie przegrywacie, ale i wszystkie wygrywacie. Dziś malutka wtopa, ale jedynie po to, by jutro bardziej zmobilizowane i zdeterminowane - wygrać !! !! !!
Powodzenia dziewczyny !! !! !! Dajcie z siebie wszystko, a bez względu na wynik będziemy z Was DUMNI !! !! !!
Medal jest nasz
.
Ale, ale !! !! !! Gracie dalej !! !! !! Pamiętajcie, jesteście drużyną i wszystkie stanowicie o jej obliczu !! !! ! Wszystkie przegrywacie, ale i wszystkie wygrywacie. Dziś malutka wtopa, ale jedynie po to, by jutro bardziej zmobilizowane i zdeterminowane - wygrać !! !! !!
Powodzenia dziewczyny !! !! !! Dajcie z siebie wszystko, a bez względu na wynik będziemy z Was DUMNI !! !! !!
Medal jest nasz
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
EwEliNka#11
noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!
-
eWelInka #11
nasi kibice sa poprostu totalnymi matolami przyjechali sobie kibicowac olimpi..najlepiej nie wracajcie do pabianic ale zostancie tutaj i calujcie dalej olimpie ktora nas nazywa cwokami!! ogarnicjcie sie bo zal na was patrzec..przyjechali sobie qr** do poznania z plecaczkami<hahaha>zdejmijcie maski bo karnawal sie skonczyl!!caly 6team juniorek noi trenerzy.nara
-
Pabiks #14
-
zawodniczka
- Żak
EwEliNka#11 pisze:noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!
heh fajni kibice
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
EwEliNka#11 pisze:noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!
A jutro będzie lepiej
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Gwynbleidd pisze:gosia goofy#18 pisze:oj były były. szkoda że ich nie słyszałes
Nie no pewnie sam krzyczałem
Myślę, że takie fochowanie po ścianach nic nie da.
Przecież Gosia nie napisała, że to Ty.
Ani że to ktoś, kto stał obok Ciebie.
A podobno hala była pełna. Czy zatem poświadczysz za całą halę?
"Oto jest miłość.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Edzia pisze:Gwynbleidd pisze:gosia goofy#18 pisze:oj były były. szkoda że ich nie słyszałes
Nie no pewnie sam krzyczałem
Myślę, że takie fochowanie po ścianach nic nie da.
Przecież Gosia nie napisała, że to Ty.
Ani że to ktoś, kto stał obok Ciebie.
A podobno hala była pełna. Czy zatem poświadczysz za całą halę?
Bo i tak wszystko zwalane jest na nas.
-
SzymonSuchy
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ja tam z adamem michałem i darkiem w Poznaniu byłem ale się nie fochuje ani o to zę przgrały ani o to że trochę straciłem u jednej z was tylko jedna jedyna rzecz mi się nie podobała że dziewczyny nam pokazały środkowe palce chociaż nie wszystkie( dziewczyny ) teraz to naprawdę skończmy to p... i choćmy się napić albo zgrać mecz kibice vs. zawodniczki. Ewelinka dzięki za miłe słowa jeżli były one rzeczywiście do mnie( ja jestem ten młodszy szymon) bardzo dziękuje ale niestety narazie moja noga na waszym treningu nie postanie(nie to żebym się bał waszego trenera) ale poprostu po Poznaniu doszedłem do wniosku że i my trochę daliśmy dupy i trochę wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani