a co cie tak irytuje w wypowiedzi Marco?Daniello pisze:Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!
skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Daniello pisze:Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!
skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
Lata mi gdzies twoja opinia i twoja prowokacja
Niezly mam ubaw z Was i nie tylko ja pewnie
hehe znalazl sie inteligent , przyszlosc Polski w twoich rekach
Gdzie reszta pokemonow tobie podobna?? stancie zewrzyjcie szeregi i ratujcie POlskie od chamstwa i prostactwa

WislaLive.pl
Mytek pisze:PS: dobrze ze tan zadufany lotos nie gra teraz z nami bo jak by sie nasz "kolega" z bojówki kolejarza o tym dowiedzial i dorwalby te czarnuche to chyba mielibysmy zbrodnie.....
no i co pobił by ją pomyśl ulżyło by Ci
Jeśli tak to ok twoja sprawa
a tak przy okazji lotosu
wiem , że żadni kibice nie będa szanowali lotosu i ok rozumeim ich
ale jednego nie zrozumeim czy naprawde trzeba zespół tak
gnębić za wybryk jednej zawodniczki ??
Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim
Zresztą Ewelina jest z Wisły z tego co wiem <ale nie jestem tego pewien na 100%>
a tak przy okazji wasze wyzwiska jeśli takie będę to tylko polskie zawodniczki zrozumieją z jednej i z drugiej drużyny zresztą
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Mytek pisze:PS: dobrze ze tan zadufany lotos nie gra teraz z nami bo jak by sie nasz "kolega" z bojówki kolejarza o tym dowiedzial i dorwalby te czarnuche to chyba mielibysmy zbrodnie.....
no i co pobił by ją pomyśl ulżyło by Ci![]()
Jeśli tak to ok twoja sprawa![]()
![]()
a tak przy okazji lotosu
Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim
Zresztą Ewelina jest z Wisły z tego co wiem <ale nie jestem tego pewien na 100%>
a tak przy okazji wasze wyzwiska jeśli takie będę to tylko polskie zawodniczki zrozumieją z jednej i z drugiej drużyny zresztą
Przypomnij sobie jak gnebiliscie WISŁE za wyjazd do Brna

WislaLive.pl
Marco TS pisze:Przypomnij sobie jak gnebiliscie WISŁE za wyjazd do Brna![]()
Jak bezpodstawnie oskarazaliscie chłopaków z Wisły i caly klub
nie znam sprawy nie interesują mnie mecze wyjazdowe
bo na żadnym nie byłem więc mnie to nie interesuje
ja nikogo osobiście nie obrażałem więc się nie wypowiadam
ale inne kluby szanuje chodzi o koszykarki bo kibiców nie znam jak już pisiałem nie byłem na żadnym meczu wyjazdowym ale już mogę się domyślić jacy nie którzy są .
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Zyzia pisze:Hersi pisze:Myslałem, że jesteśmy już w Europie, ale czytając niektóre wpisy to nie wiem czy na azjatyckie stepy się łapiemy
Właśnie miałem napisać,że poziom niektórych wypowiedzi niestety żenujący ,przykro czytać.Poprostu jak napisał wyżej gość DNO
pozdro.
Odbij piłke może wróci do ciebie
Na ilu meczach już byłem ale takich rzeczy nie widziałem
Jeszcze zrozumiał bym to jak by to męska koszykówka była, ale kobieta kobiete
Sprawa może trafić także do Prokuratury, a tam się już nie ugną

-
Don Igłata
- Młodzik
majoneez pisze:Ano niestety ten sprawdzian okazał sie zbyt trudny dla wielu forumowiczów, i sporo słomy z sapogów się wysypało
Ano Majezon wytłumaczcie może miastowym, co to są te sapogi?
W trzytomowym "Słowniku Języka Polskiego" nie ma. W "Słowniku Wyrazów Obcych" też. Może na forum znajdzie się ktoś z zacięciem etnograficznym i tą wiadomość wzorem Oskara Kolberga lub Bronisława Malinowskiego ( to ten od - "Życie seksualne dzikich" ) uwieczni na kartach folklorystyki ( pojętej szeroko ).
Don Igłata pisze:majoneez pisze:Ano niestety ten sprawdzian okazał sie zbyt trudny dla wielu forumowiczów, i sporo słomy z sapogów się wysypało
Ano Majezon wytłumaczcie może miastowym, co to są te sapogi?
W trzytomowym "Słowniku Języka Polskiego" nie ma. W "Słowniku Wyrazów Obcych" też. Może na forum znajdzie się ktoś z zacięciem etnograficznym i tą wiadomość wzorem Oskara Kolberga lub Bronisława Malinowskiego ( to ten od - "Życie seksualne dzikich" ) uwieczni na kartach folklorystyki ( pojętej szeroko ).![]()
![]()
sapogi /rosyjski/- BUTY
KIBIC pisze: (...) a tak przy okazji lotosu
Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim (...)
Ja jakoś nie wyczytałem, żeby inne zawodniczki miały być wyzywane
Waldi pisze:Ja jakoś nie wyczytałem, żeby inne zawodniczki miały być wyzywanegdzie to wyczytałeś? ..
W kilku wypowiedziach było napisane , że przywitamy lotos a lotos to chyba cała drużyna
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.