AZS Poznań vs Odra Brzeg 68:49

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 28 lutego 2006, 18:11

Seba pisze:Mario - dwie sprawy... jaka "obawa"? Pokaż mi przykład zachowania, które w jakikolwiek sposób Was na tej imprezie dyskryminowało! Pisałeś o szatni... ciągle się nie mogę doczekać słów wyjaśnienia! :shock:

Nie pamiętam jak to się stało, że Brzeg znalazł się w jednej szatni, a pozostałe drużyny w drugiej.. wyglądało to wówczas dość komicznie i dziwnie - dziś już wiem dlaczego..

Napisałem WYRAZNIE... cieszyłem się jedynie, że Wy macie swoje plany - NIKT Was nie wyganiał, obojętnie, jak byś to teraz próbował przedstawiać...

Trudno - mieliśmy swój plan zwiedzenia Malty, nigdzie nie wspomniałem, że nas wyganaliście. Nasza drużyna chciała w ciszy i spokoju przygotować się do turnieju, traktowaliśmy go poważnie :lol:

Co do imprezy w sobotę... :shock: :shock: :shock: jak to nie wiedziałeś??? Że ma być? BEZ JAJ!!!!! Na forum przecież mówiono o tym WYRAZNIE!!! Wszyscy uczestnicy mieli być w sobotę, więc po meczach spadamy gdzieś spędzić wspólnie czas... poszukać Ci o tym na forum... ehhhh.. przecież to było LOGICZNE!

To, że akurat umawialiście się na forum na impreze wcześniej nie jest dla mnie ostateczne. Jak wiadomo w takich sytuacjach plany wychodzą już na miejscu, "w praniu"..

I jeszcze jedno... nie stawiam nikomu żadnych zarzutów! Mówię tak, jak wyglądała sytuacja, jakie słowa padły, jak zostały odebrane

Niestety wciąż nie mogę przypomnieć sobie tych słów Młodego..

My, jako gospodarze, jak już mówiłem całą imprezę staralismy się zorganizować jak najbardziej profesjonalnie (wyszło jak wyszło), pilnując przede wszystkim, by NIC się nikomu nie stało

..i chwała Wam za to! jak dla mnie impreza od strony organizacyjnej w skali od 1 do 10 wypadła na 11, bo doskonale wiem, że nie łatwo zorganizować tego typu mistrzostwa, a zawody doskonale zorganizowaliście.

Zarzucasz mi "uczulenie" - proponuję byś sam się zabrał za taką imprezę i w pierwszych słowach po przyjezdzie obcych kibiców u siebie w domu usłyszał, że jeden przywiózł ze sobą nóż...

Gdybym usłyszał u mnie w domu, że jeden z fanów Olimpii przywiózł nóż, wziąłbym Ciebie na bok na rozmowę.. tak bym postąpił, no chyba, że te słowa wypowiedziane byłyby przez Ciebie..

Tak na marginesie - cała dyskusja o tym nozu teraz wyglada, jak by to był najwazniejszy aspekt całych MPK

Faktycznie, nie zaburzyło to na szczęście imprezy, ale teraz żal pozostał..

I chciałbym się w końcu dowiedzieć Mario, jakie zarzuty masz w stosunku do nas - organizatorów???? Szatnie? Wygnanie? :shock:

Nie mam zarzutów, ale chyba wystarczyło jednak porozmawiać z Qierem lub ze mną o incydencie..

To, że masz do mnie żal masz rację

i tyle w temacie z mojej strony.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2006, 18:23 przez MARIO, łącznie zmieniany 1 raz.
..you got to lose, to know how to win..

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 18:12

Brodacz - przez pół roku nie padło na ten temat ani słowo... Mario pisze "smrodek" - przez ten czas nie padło ani słowo w sensie negatywnym o udziale Brzegu w MPK! Choć słyszałem z pewnych zródeł o pretensjach za to Brzegu do mnie...

Jak już pisałem (i można sprawdzić) sprawa ta wyszła przypadkiem trochę... w kontekście zacytowanych wtedy słów... zarzuty rozmaitego rodzaju w stosunku do mojej osoby spowodowały opowiedzenie całosci wydarzeń niejako krok po kroku... jak już pisałem, może dobrze, może nie... stało się... Pewnie wystarczyło by zakończyć sprawę stwierdzeniem, że "jeśli coś takiego powiedziałem, to na pewno w żartach - zupełnie zresztą nieudanych, a nic takiego nie pamiętam" ... i tyle... zarzucanie mi kłamstwa itp spowodowało niepotrzebne rozdmuchanie sprawy... niepotrzebne głównie dla Was, bo ja sobie w tym przypadku, jak już mówiłem, mam niewiele do zarzucenia... nic nie zmyślam, nie ubarwiam... zaśmiecam jedynie wątek poświecony czemuś innemu :(

Chciałbym się jednak na koniec dowiedzieć, jakie to zarzuty Mario ma w stosunku do organizatorów MPK?

Pozdrowionka!

edit: Napisałem to, nie czytając wcześniejszego postu Mario... hmmm... sytuację z szatniami opisałem - kazdy wchodził tam gdzie chciał... nikt ich nikomu nie rozdzielał.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 lutego 2006, 18:27

proponuje ustawke na neutralnym terenie np w Ostrowie po 40 typa i bedziemy miec wszyscy noze i bedzie impreza, czas jatki jakies 5 minut, szczesliwi ktorzy przezyja maja ode mnie darmowe piwo no i zagramy jakis meczyk moze od razu, ciekawe czy uzbieraja sie dwie piatki heh... pisze to bo smieszne jest to wszystko, a przede wszystkim wypominanie po ilus tam miesiacach wszystkiego tego czego doswiadczyli bedacy wowczas w Poznaniu brzescy kibice. Zauwazam ze stosunki na linii Brzeg - Poznan sa juz w bardzo trudnej i niejako poglebiajacej sie coraz bardziej sytuacji. Pozdrawiam wszystkich i tych z nozami i bez. :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 18:34

MuFa pisze:proponuje ustawke na neutralnym terenie np w Ostrowie po 40 typa(...)

:lol: Ostrów neutralny? ;) Mati z nami!!! :lol: :lol: ;)

Pozdrowionka!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 lutego 2006, 18:36

hmm to wezmiemy paru kolegow z zaprzyjaznionego Wrocławia heh :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 18:38

O nie... to my oddajemy Matiego :lol: :lol: :lol: ;)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 lutego 2006, 18:39

Seba pisze:O nie... to my oddajemy Matiego :lol: :lol: :lol: ;)

ale nasi koledzy z Wrocka juz zostaja hehehehe :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 28 lutego 2006, 18:43

A ja powiem, ze jak czytałem temat o MPK po zakończeniu imprezy żadny uczestnik czy z Poznania lub innej miejscowości nie pozdrowił nikogo z Brzegu, ani nie było zmianki o Brzegu... jak dla mnie to jest dowód tego, że coś macie do tych chłopaków!! Były pozdrowienia dla różnych osób, ale dla Brzegu nic!! I cała ta sytuacja jest beznadziejna, a została zapoczątkowa przez WAS (chodzi mi szczególnie o Poznań) co dla mnie jesteście dziwni i bez honoru :/
...w.w.j.d.?...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 18:46

:lol: :lol: :lol:

Steve zaczynasz coś o czym nie masz pojęcia.... :lol:

Z tego co pamiętam WYRAZNIE wszyscy pozdrawiali WSZYSTKICH uczestników MPK... starasz się na siłę wymyślać teraz jakieś teorie i tyle... i Ty mówisz o honorze... smiech na sali! :lol: Dyskusje za to po MPK prowadzone były na forum w gronie osób, które uczestniczyły w danych wydarzeniach... naprawdę nie wina nikogo "z Poznania", że Brzeg postanowił nie uczestniczyć praktycznie w niczym, oprócz meczy sobotnich :?

Tyle w temacie kolejnej bezsensownej prowokacji osoby, która nawet nie była na MPK!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 lutego 2006, 18:52

hehehehe dwa ostatnie wpisy sa glupie :lol: oczywiscie bez mojego :D

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 28 lutego 2006, 19:04

Seba pisze::lol: :lol: :lol:

Steve zaczynasz coś o czym nie masz pojęcia.... :lol:

Z tego co pamiętam WYRAZNIE wszyscy pozdrawiali WSZYSTKICH uczestników MPK... starasz się na siłę wymyślać teraz jakieś teorie i tyle... i Ty mówisz o honorze... smiech na sali! :lol: Dyskusje za to po MPK prowadzone były na forum w gronie osób, które uczestniczyły w danych wydarzeniach... naprawdę nie wina nikogo "z Poznania", że Brzeg postanowił nie uczestniczyć praktycznie w niczym, oprócz meczy sobotnich :?

Tyle w temacie kolejnej bezsensownej prowokacji osoby, która nawet nie była na MPK!

dobrze wiem kurde o czym pisze i o czym mam pojęcie... a Ty się naprawde już nie wymądrzaj Sebciu !! Bo wkurzasz wszystkich pokolei... a sam kurde zaczołeś to wszystko, a teraz "śmiech na sali" weż stary ile Ty masz lat :/ słuchaj Maria a może dojdziesz do czegoś!!
...w.w.j.d.?...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 19:07

MuFa pisze:hehehehe dwa ostatnie wpisy sa glupie :lol: oczywiscie bez mojego :D

Masz 1000% racji.... temat został zakończony umówieniem się na ustawkę w składzie ogólnopolskim i myślę, że to powinno zostać jako podsumowanie dyskusji ;) hihi... a swoją drogą akurat Ciebie MuFa żałuję, ze nie poznałem osobiscie :(

... i jeszcze taka malutka dygresyjka... na temat imprezy sobotniej... wiecie gdzie była zaplanowana i gdzie się odbyła?:) 100 metrow od domków, w ktorych przewidziany był nocleg Brzegu.. tak, żeby wszyscy mieli wygodnie.... no prawie, bo reszta ucestników jechała w sobotę przez cały Poznań taksówkami:))))) No ale plan taki był i miejsca nie było co zmieniać... no i było śmiesznie... nie zapomnę zwłaszcza bratania się Trojana z kibicami AZSu... jak ojciec z synami .. hihihi :lol: :lol: :lol:

edit:... jechała taksówkami lub.... ROWERAMI... hihihihi... przypomniały mi się teraz te rącze rumaki i ich jadący szlaczkiem wracając z impry dzokeje ;) :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2006, 19:30 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 19:08

steve_bramkarz pisze:[(...)słuchaj Maria a może dojdziesz do czegoś!!

:lol: :lol: :lol: Tekst STULECIA:))))))

... co do reszty... szkoda tylko, ze ZUPEŁNIE nie na temat.. i w żadnym miejscu nie ustosunkowałeś się do tego, co napisałem, a znowu zaczynasz typowe gierki... gratulacje... widzę, że już DOSZEDŁEŚ :lol:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 28 lutego 2006, 19:40

Mikey pisze:Czytam i czytam i jednak się właczę. Nie było mnie u Trojana akurat ale dokładnie pamiętam ze na samym początku jak przyjechałem Seba wspomniał że ktoś z Brzegu przyjechał z nożem. Nie wiem czy faktycznie go ten ktoś miał czy nie, faktem jest że owszem taka informacja poszła i wiedziałem od niej zaraz po przyjeździe. Jak było naprawde nie wiem. Pisze jedynie ze news o nożu nie został wymyślony dzisiaj na potzreby awantury na kkf i ze zarówno ja jak i brzydki z Polkowic taką informacje uzyskaliśmy.

ja nie tyle uzyskalem ta informacje, co bylem obecny przy calej sytuacji! tekst o nozu padl z ust Mlodego i co do tego nie mam zadnych watpliwosci. cos mi sie wydaje, ze i Buli byl wowczas obecny...

pisze to dopiero teraz bo gdyby nie wiadomosc na privie to nigdy bym nie przypuszczal, ze takie ciekawe rzeczy sa tu wypisywane :shock:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2006, 19:43

brzydki pisze:[(...)cos mi sie wydaje, ze i Buli byl wowczas obecny...
(...)

Buli nie... z powodu zajęć w swojej szkole miał dotrzeć wieczorkiem - odbieraliśmy go potem (po treningu koszykarskim... hehe) z dworca:)

Czekam na kolejne wpisy zarzucające mi kłamanie, wymyślanie, brak honoru... hihi... fajna zabawa :lol:

Pozdrowionka!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”