Co słychać w Gorzowie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 11 listopada 2008, 14:20

desix pisze: Ja bym dodał do tego jeszcze porażkę w Pabianicach i kilka innych.Tym sposobem może nie weszlibyśmy do fazy PO :D :D :D

tego niestety już się chyba nie da osiągnąć z waszym dotychczasowym bilansem ;-) 8)

Pozdro!

PiwoMojePaliwo
Nowy na forum

Postautor: PiwoMojePaliwo » 13 listopada 2008, 00:50

Kuba pisze:
desix pisze: Ja bym dodał do tego jeszcze porażkę w Pabianicach i kilka innych.Tym sposobem może nie weszlibyśmy do fazy PO :D :D :D

tego niestety już się chyba nie da osiągnąć z waszym dotychczasowym bilansem ;-) 8)

Pozdro!
No co za pech! Nie wiem jak to przeżyjemy...
Otrzymałem dziś piękny dar,
Nowy dzień do życia mego się wdarł,
Ty także doceń to obficie,
I życie swe kochaj...ponad życie!

(Pamiętny kibic z Polkowic to ja:P)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 listopada 2008, 13:02

Michu23 pisze:czlowieku a ty znowu swoje : przecież to było na początku ligi !!! lotos gral w NIEPEŁNYM składzie a Wisła również w ostatniej - zjechaly zawodniczki ze swoich kadr..
a w GORZOWIE skład mieliście dużo wcześniej.....

Kolejny raz sie niezle ubawiłem ;)
Moze na mysli masz Anne Breitreiner która przyjechała w Piątek a mecz z Lotosem odbył sie w Niedziele ? Czy moze o LG która przyjechała w Poniedziałek??
A moze masz na mysli zgranie Aśki Zalesiak która faktycznie troszke wczesniej przyjechala ? :D :D :D
Michu23 pisze:Teraz w optymalnych składach - Gorzów nie ma żadnych szans z Wisłą i Lotosem - wiec troche ZEJDZCIE z tymi głowami w chmurach....

PS . Szacunek wam sie należy - ale nie bujajcie w obłokach !!!

Chciałbym zeby prawdopodobienstwo spełnienia moich wszystkich marzeń było niemniejsze niż zwycięstwo z Wisła u siebie :D :D :D
Michu23 pisze:jeśli wygracie z Lotosem czy Wisła w rewanżach - to OK - ale raczej nie zanosi się na to byście wygrali... ale pomarzyć mozna przecież..
wiec marzymy dalej :D :D
Michu23 pisze:a co do interpretacji TABELI - Endrju :: jeszcze nie dawno w Gorzowie mówili żeby nie patrzeć na tabelę - ale jak oni są na pierwszym to od razu trzeba ta tabele interpretowac :lol: :lol: :lol:

Kiedy mowilismy zeby nie patrzec na tabele ? :D Jak zajmowalismy 3 miejsce w tamtym sezonie ? :D :D :D
Daj przykład prosze... chyba ze to puste słowa.

a i na koniec...
Kuba pisze:Podajesz wyniki Wisły np. z Łodzi - co chcesz zyskać takim zestawieniem? Porównujesz swój AZS do ŁKSu? Kpisz, czy drwisz? Z całą sympatią do eŁKSy i niechęcią do Was ale na troszeczkę innych pułapach rozgrywacie mecze. ŁKS marzy o play-off, a wy - hoho - o czym to wy nie marzycie , ale jeśli porównywanie się do najsłabszych naszej ligi Cię dowartościowuje to proszę bardzo.

Nie wiem kto drwi... ale AZS-owi jeszcze się Łodzi nie udało zdobyc ;)
Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

friel
Kadet

Postautor: friel » 17 listopada 2008, 18:14

kiedy mówiliśmy by nie patrzeć w tabele chodziło o przerwy jakie powodowały puchary odpadniecie zespołu w trakcie gdzie zrobiła się luka w kalendarzu i była różna liczba meczy .
cóż 11:0 Endrju nie przejmuj się to bez sensu poczekajmy cierpliwie jak Wisła przyjedzie do nas wszystko się wyjaśni na razie to oni tam szpital mają wiec wielka niewiadoma

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 listopada 2008, 18:53

friel pisze:kiedy mówiliśmy by nie patrzeć w tabele chodziło o przerwy jakie powodowały puchary odpadniecie zespołu w trakcie gdzie zrobiła się luka w kalendarzu i była różna liczba meczy .
cóż 11:0 Endrju nie przejmuj się to bez sensu poczekajmy cierpliwie jak Wisła przyjedzie do nas wszystko się wyjaśni na razie to oni tam szpital mają wiec wielka niewiadoma

Dokladnie... niech wszyscy wstrzymaja sie do... mikołajek ;)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 listopada 2008, 18:56

Endrju pisze:Dokladnie... niech wszyscy wstrzymaja sie do... mikołajek ;)

a jak nie daj Boże przegramy z CCC, Lotosem i Wisłą to Endrju publicznie wszystko odszczeka :lol: :lol: i przeprosi Kube i innych forumowiczów którym wciskał że wygramy ze wszystkimi :lol: :lol:

a później pójdzie do Częstochowy na kolanach z mocnym postanowieniem poprawy... "nie będe się więcej napinał na forum" :lol: :lol: :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 listopada 2008, 19:11

tomaszek pisze:
Endrju pisze:Dokladnie... niech wszyscy wstrzymaja sie do... mikołajek ;)

a jak nie daj Boże przegramy z CCC, Lotosem i Wisłą to Endrju publicznie wszystko odszczeka :lol: :lol: i przeprosi Kube i innych forumowiczów którym wciskał że wygramy ze wszystkimi :lol: :lol:

a później pójdzie do Częstochowy na kolanach z mocnym postanowieniem poprawy... "nie będe się więcej napinał na forum" :lol: :lol: :lol:

Po pierwsze nigdzie nie napisalem ze wygramy(tym bardziej komulowiek to wciskał) z Wisła czy CCC ale...
ze szanse w meczu z Wisla w Gorzowie uwazam na 50/50 (troszke bym poszukal to bym znalazl ten post) podobnie w Polkowicach... W Lotosie zakładajac porażke...
Jednak mozemy po tych 3 meczach zachowac 1 miejsce w tabeli i nie oddac je do konca.

Wiec tomaszek albo udowodnisz gdzie napisalem ze na pewno wygramy z tymi druzynami (prosze o cytat) ALBO Sam to ODSZCZEKASZ...
w przeciwnym wypadku "za pomowienie moze posypać się ostrzezenie" ;)
Czekam i pozdrawiam 8)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 listopada 2008, 19:19

hehe... kolego zanim odpowiem możesz mi przytoczyć który punkt regulaminu forum złamałem i który punkt mówi o zasadach karania :lol: :lol: . o ile takowy regulamin istnieje bo nie widzę nigdzie :lol: :lol:

a wracając do meritum sprawy to wal kolego śmiało ostrzeżenia bo nie chce mi się szukać :lol: :lol: :lol: (tylko podaj podstawę prawną :lol: :lol: :lol: )

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 listopada 2008, 19:42

tomaszek pisze:hehe... kolego zanim odpowiem możesz mi przytoczyć który punkt regulaminu forum złamałem i który punkt mówi o zasadach karania :lol: :lol: . o ile takowy regulamin istnieje bo nie widzę nigdzie :lol: :lol:

a wracając do meritum sprawy to wal kolego śmiało ostrzeżenia bo nie chce mi się szukać :lol: :lol: :lol: (tylko podaj podstawę prawną :lol: :lol: :lol: )

No faktycznie czasu by ci nie starczyło na szukanie :lol: :lol: :lol:
Mówisz masz ;)
PS (Kiedys na wlasnej skurze sie przekonałem ze za pomowienie (ktore moze nie do konca mi udowodnili) sedziego ... dostałem nie 1 ale z 3 ostrzezenia ;)). Był (jeszcze jest) pewien moze troszku kontrowersyjny admin z Łodzi który jednak mi pewne rzeczy wytłumaczył.
Zrozumiałem...
(Podstawy prawne :lol: :lol: :lol: - podaj mnie do sadu moze :D).
Moze nastepnym razem zanim kogos pomowisz 2 razy zastanowisz sie.

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 17 listopada 2008, 20:26

Wiadomo o której i czy w sobotę czy w niedzielę jest mecz Wisły w Gorzowie? Dajcie znać.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 17 listopada 2008, 21:30

Endrju pisze:No faktycznie czasu by ci nie starczyło na szukanie :lol: :lol: :lol:
Mówisz masz ;)
PS (Kiedys na wlasnej skurze sie przekonałem ze za pomowienie (ktore moze nie do konca mi udowodnili) sedziego ... dostałem nie 1 ale z 3 ostrzezenia ;)). Był (jeszcze jest) pewien moze troszku kontrowersyjny admin z Łodzi który jednak mi pewne rzeczy wytłumaczył.
Zrozumiałem...
(Podstawy prawne :lol: :lol: :lol: - podaj mnie do sadu moze :D).
Moze nastepnym razem zanim kogos pomowisz 2 razy zastanowisz sie.

tylko nie płacz z tego powodu, że Cie pomówiłem :lol: :lol: hehe

A gwoli ścisłości czy czasem pewien admin nie wytłumaczył Ci jak to "władza" nadużywa przywilejów :D Dobra koniec tematu. Fajnie było :lol: Pozdrawiam tych pomówionych bardziej i tych mniej :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 18 listopada 2008, 15:01

Temat "Co słychać w Gorzowie" uważam wobec lektóry powyższego za całkowicie wyczerpany. Do dalszej ewentualnej dyskusji zapraszam na odpowiednie podforum.

Jednocześnie informuje, że nadszedł czas szczelniejszego weryfikowania tematyczności postów.

Od dziś każdy wpis nietematyczny będzie związany z ostrzeżeniem - a rzecz dotyczy głównie osób, które... same dobrze wiedzą, że o nie właśnie chodzi.

dziękuję za uwagę

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 kwietnia 2009, 21:51

ma nadzieję, że temat wróci teraz do sedna...

feri
Młodzik

Postautor: feri » 29 kwietnia 2009, 23:54

simon pisze:ma nadzieję, że temat wróci teraz do sedna...

Co słychac w Gorzowie? Cisza... Pałacyk przy ul. Kazimierza Wielkiego świeci pustkami... Wszystkie dziewczyny się porozjeżdżały... Wszystie informacje na temat transferów to na razie tylko plotki.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2009, 08:49

Zawsze wiedziałem, że Edzia to nie tylko wielki gracz, ale i wielki człowiek:

http://www.youtube.com/watch?v=2GlFtm4cMng

Prosiłbym Gorzowiaków o monitorowanie tej licytacji (można ją gdzieś podglądać? allegro?)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”