CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 65:53

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 13 marca 2005, 09:35

Zyzia pisze:
Wojtek pisze:Właśnie wróciłem z meczu:) Na początek pare słów o spotkaniu. Odra zagrała słaby mecz, zwłaszcza jeśli chodzi o rzuty - głównie osobiste!! Gospodynie od początku osiągneły przewage, której do końca spotkania nie oddały:( Co tu dużo pisać jutro kolejny - oby zwycięski!!

Teraz apel do wszystkich kibiców CCC macie znami dożywotnią kose i radze nie przyjeżdzajcie do nas jeśli życie wam miłe!! Tak jak nas potraktowaliście dzisiaj to poprostu skandal!!
Przyjeżdzamy odrazu butelek plastikowych z wodą nie można wnieść!! Rozdzielili nam grupe kibiców jedni na trybunach a inni przy parkiecie!! Ponad to policja wasza "rozdawała" naszym kibicom 50 zł mandaty - za to że są i przyjechali!! na meczu cały czas nas spiker zagłuszał i nie pozwlił nic zaśpiewać i podkręcał głos! Ponad to sędziowie gwizdali tak, że płakać sie chciało!! Okrzyki w ich strone spowodowały, że jeden z naszych kibiców został wyrzucony!! Mecz sie zakończył podchodzimy pod autobus i lecą w nas kulki ze śniegu i do bicia startowali jacys kolesie!! jesteście beznadziejni i niestety nic tego nie zmieni!!!
Pozdrawiam i do jutra!!!!!!!!!

Wojtek,współczuję wam,my przekonaliśmy się o WIELKOŚCI polkowickiego klubu w poprzednim sezonie.Te ich kombinacje z wysokością koszy ,laserowe powitania tylko dla swoich zawodniczek,itd..poprostu brak słów.Widocznie wyznają zasadę "po trupach do celu".

Odra,jesteśmy z Wami!!!Dacie radę!!!Powodzenia!!!

Rozumiem wasze rozgoryczenie po przegranym meczu pamiętajcie czas goi rany.Tylko nie mieszajcie kibiców z Policją i ochroną są nadgorliwi i zauważcie ,że na halę nikt nie wnosi czy z Polkowic czy z przyjezdnych napoji i innych "suwenirów".Wy wkładacie działaczy,Policję,ochronę i kibiców do jednego worka i (robisz MAFIE)nie mów mi wy posadziliści wy pozabieraliśćie to zrobili działacz a to zrobiła Policja a to zrobili kibice będzie obiektywnie
P.S. Rozgranicz też Klub Kibica a kibic z" ulicy", za członków klubu a jest nas grupka zgranych ludzi, ręcze głową za nich!!! na jakiś baranów z ulicy nie mam wpływu i myślę że tak jest wszędzie i uwas też nas wyzywali.
P.S. Kibice z Brzegu bądźcie obiektywni wasze zachowanie było lekko prowokujące kibiców z "ulicy" i w całym zamieszaniu jest jest też wasza wina.A bywają u nas kibice z całej STBL i jak chcą tworzyć widowisko sportowe to zawsze razem się bawimy spytajcie waszych znajomych ze ŚLĘZY a przy okazji pozdro dla Rafała i jego kompanów.(Zapraszam was na mecz i może coś napiszecie)
A na marginesie to cała ta sprawa się powtarza co rok tak żę ja już się do tego przyzwyczajam jak drużyna przegrywa to CCC jest bee i kibice z drużyny przeciwnej protestują w nie sportowy sposób ale najpierw żądajcie od swoich działaczy aby stworzyli wam skład waszych marzeń i stabilność finansową a nie rozbudzali gadaniem że jest DOBRZE ambicji kibiców.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 09:46

Anonymous pisze:
Zyzia pisze:
Wojtek pisze:Właśnie wróciłem z meczu:) Na początek pare słów o spotkaniu. Odra zagrała słaby mecz, zwłaszcza jeśli chodzi o rzuty - głównie osobiste!! Gospodynie od początku osiągneły przewage, której do końca spotkania nie oddały:( Co tu dużo pisać jutro kolejny - oby zwycięski!!

Teraz apel do wszystkich kibiców CCC macie znami dożywotnią kose i radze nie przyjeżdzajcie do nas jeśli życie wam miłe!! Tak jak nas potraktowaliście dzisiaj to poprostu skandal!!
Przyjeżdzamy odrazu butelek plastikowych z wodą nie można wnieść!! Rozdzielili nam grupe kibiców jedni na trybunach a inni przy parkiecie!! Ponad to policja wasza "rozdawała" naszym kibicom 50 zł mandaty - za to że są i przyjechali!! na meczu cały czas nas spiker zagłuszał i nie pozwlił nic zaśpiewać i podkręcał głos! Ponad to sędziowie gwizdali tak, że płakać sie chciało!! Okrzyki w ich strone spowodowały, że jeden z naszych kibiców został wyrzucony!! Mecz sie zakończył podchodzimy pod autobus i lecą w nas kulki ze śniegu i do bicia startowali jacys kolesie!! jesteście beznadziejni i niestety nic tego nie zmieni!!!

Wojtek,współczuję wam,my przekonaliśmy się o WIELKOŚCI polkowickiego klubu w poprzednim sezonie.Te ich kombinacje z wysokością koszy ,laserowe powitania tylko dla swoich zawodniczek,itd..poprostu brak słów.Widocznie wyznają zasadę "po trupach do celu".

Rozumiem wasze rozgoryczenie po przegranym meczu pamiętajcie czas goi rany.Tylko nie mieszajcie kibiców z Policją i ochroną są nadgorliwi i zauważcie ,że na halę nikt nie wnosi czy z Polkowic czy z przyjezdnych napoji i innych "suwenirów".Wy wkładacie działaczy,Policję,ochronę i kibiców do jednego worka i (robisz MAFIE)nie mów mi wy posadziliści wy pozabieraliśćie to zrobili działacz a to zrobiła Policja a to zrobili kibice będzie obiektywnie
P.S. Rozgranicz też Klub Kibica a kibic z" ulicy", za członków klubu a jest nas grupka zgranych ludzi, ręcze głową za nich!!! na jakiś baranów z ulicy nie mam wpływu i myślę że tak jest wszędzie i uwas też nas wyzywali.
P.S. Kibice z Brzegu bądźcie obiektywni wasze zachowanie było lekko prowokujące kibiców z "ulicy" i w całym zamieszaniu jest jest też wasza wina.A bywają u nas kibice z całej STBL i jak chcą tworzyć widowisko sportowe to zawsze razem się bawimy spytajcie waszych znajomych ze ŚLĘZY a przy okazji pozdro dla Rafała i jego kompanów.(Zapraszam was na mecz i może coś napiszecie)
A na marginesie to cała ta sprawa się powtarza co rok tak żę ja już się do tego przyzwyczajam jak drużyna przegrywa to CCC jest bee i kibice z drużyny przeciwnej protestują w nie sportowy sposób ale najpierw żądajcie od swoich działaczy aby stworzyli wam skład waszych marzeń i stabilność finansową a nie rozbudzali gadaniem że jest DOBRZE ambicji kibiców.

Jesteście beznadziejni i nic tego nie zmieni!! Poprostu jak patrze na was to mi się nie dobrze robi!! U was wszystko jest sztuczne i nie ma w tym inwencji twróczej! Robicie to pewnie bo was o to poproszono! Cały was doping i atmosfera na sali jest żenująca!! Plastikowa drużyna!!

Faraon

Postautor: Faraon » 13 marca 2005, 10:28

Wojtek pisze:
Anonymous pisze:
Zyzia pisze:

U was wszystko jest sztuczne i nie ma w tym inwencji twróczej! Robicie to pewnie bo was o to poproszono!

Poproszono o co ?rozwiń się a jak chcesz to porozmawiamy na meczu tylko mam prośbą nie strasz mnie bo już nie jedno przeżyłem

glang nzl

Postautor: glang nzl » 13 marca 2005, 11:00

to ja się dołączę do dyskusju. byłem w Polkowicach już na 3 czy 4 meczach i ZAWSZE zwracaliśmy uwagę na spikera że przekracza regulamin. nikt tego nie słuchał a tu proszę inne kluby mają ten sam problem. ostanio nawet spiker powiedział na prezentacji że CCC gra z Meblotapek który JESZCZE jest w ekstraklasie i CCC przegrało. taka mała zemsta losu :))
co do wnoszenia napojów to mi też kazano zostawić Pysia ale w szkle natomiast plastki można było wnosić.
i jeszcze jedno. niech ktoś w końcu określi jasno i wyraźnie za co można wyrzucić kibica z hali. bo moim zdaniem za trąbienie trąbką w stronę sędziego czy odwrócenie się plecami do niego czy krzyczenie czegoś tam sobie to TOTALNA bzdura. oprócz widzimisię różnych pajacyków którzy każą wyprowadzać kibiców są jeszcze przepisy
a może załozymy o tym nowy wątek??
pzdr
Grzegorz L.

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 13 marca 2005, 11:14

Tak sobie siedzialem w nocy przy piwku i wymysłiłem wspaniala piesn dla kibicow polkowic. Piosenka ma 10 zwrotek i 9 refrenow a zatytulowałem ja "CCC"

1
CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC

REF.
CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC CCC

2

REF.

3

REF.

4

REF.

5

REF

6

REF.

7

REF.

8

REF.

9

REF.

10

Mam nadzieje ze urozmaicenie Polkowickiego dopingu ta piesnia pomoze w dobrej zabawie na trybunach!!!!!!!!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 marca 2005, 11:24

nie, nie stary to zdecydowanie zbyt pokręcone na mecz. Choć takst ogólnie może się podobać - jest cieawy i nawet momentami frapujący, to te dalekie skojarzenia, skompolikowane zawiązki fazeologiczne, aluzje itd... Poza tym nie widzę związku z pomiędzy 1 i 3 zawrotką, tam jeśli jużpowinna pojawić się jeszcze jakaś zwrotka łącząca treści 1 i 2 np: CCC, CCC, CCC CCC CCC CCC - tak już wygląda dużo lepiej nieprawdaż. Jednakowoż uważam że mecz trzeba czegoś prostszego. :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mlody

Postautor: Mlody » 13 marca 2005, 11:37

jak mogliscie podac piosenke dla CCC jak mogliscie teraz beda zagluszac wszystkich kibicow tak nie wolno pomogliscie wrogowi :(

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2005, 11:37

Tak, jak to już ktoś napisał wcześniej: nie nalezy wsadzać kibiców, ochroniarzy, "blokersów" itd do jednego worka. byłbym w stanie załozyc się, ze śniezki nie byly rzucone przez zadnego z czlonków polkowickiego KK.
Co do butelek, to z tego co się orientuje nie wolno ich kibicom wnosic na mecz. i to nie jest wina kibiców, na ktorych wieszacie wszyscy psy, tylko ochrony, żeby ograniczyc niebezpieczenstwo do minimum. Kiedys w kierunku sędziego poleciał "klaskacz" wiec teraz by uniknąc latających butelek poprostu się ich nie wprowadza, a to, że się to komuś uda to nie moja sprawa.
ode mnie koneic w tym temacie.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 12:37 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 11:41

Kuba pisze:Tak, jak to już ktoś napisał wcześniej: nie nalezy wsadzać kibiców, ochroniarzy, "blokersów" itd do jednego worka. byłbym w stanie załozyc się, ze śniezki nie byly rzucone przez zadnego z czlonków polkowickiego KK.
Co do butelek, to z tego co się orientuje nie wolno ich kibicom wnosic na mecz. i to nie jest wina kibiców, na ktorych wieszacie wszyscy psy, tylko ochrony, żeby ograniczyc niebezpieczenstwo do minimum. Kiedys w kierunku sędziego poleciał "klaskacz" wiec teraz by uniknąc latających butelek poprostu się ich nie wprowadza, a to, że się to komuś ufa to nie moja sprawa.

pozdrawiam

Byłeś na meczu?? NIE!! to po co zabierasz głos!!

Mlody

Postautor: Mlody » 13 marca 2005, 11:45

ty moze i masz racje mowiac nie mieszajcie kibicow z innymi ale wy jako kibice jako klub kibica powinniscie cos z tym zrobic porozmawiac z wladzami klubu ze spikerem ktury przekracza przepisy i zaglusza przeciwnikow ruszcie tylek a nie sie usprawiedliwiajcie ;/;/

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2005, 11:47

Wojtek pisze:
Kuba pisze:Tak, jak to już ktoś napisał wcześniej: nie nalezy wsadzać kibiców, ochroniarzy, "blokersów" itd do jednego worka. byłbym w stanie załozyc się, ze śniezki nie byly rzucone przez zadnego z czlonków polkowickiego KK.
Co do butelek, to z tego co się orientuje nie wolno ich kibicom wnosic na mecz. i to nie jest wina kibiców, na ktorych wieszacie wszyscy psy, tylko ochrony, żeby ograniczyc niebezpieczenstwo do minimum. Kiedys w kierunku sędziego poleciał "klaskacz" wiec teraz by uniknąc latających butelek poprostu się ich nie wprowadza, a to, że się to komuś ufa to nie moja sprawa.

pozdrawiam

ale czy ja wypowiedzialem sie na temat MECZU? NIE! wiec o co ci do cholery chodzi? moglem przeciez wypowiedziec sie odnosnie MECZU patrząc po statystykach, bo mozna z nich trochę wyczytac, ale nie robie tego, tylko komentuje ten cały smród, który tutaj wywołaliście!

Mlody

Postautor: Mlody » 13 marca 2005, 11:50

chlopaki sory za bledy ale jestem dyzortografem:P:P:)

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 11:50

Kuba pisze:
Wojtek pisze:

pozdrawiam

ale czy ja wypowiedzialem sie na temat MECZU? NIE! wiec o co ci do cholery chodzi? moglem przeciez wypowiedziec sie odnosnie MECZU patrząc po statystykach, bo mozna z nich trochę wyczytac, ale nie robie tego, tylko komentuje ten cały smród, który tutaj wywołaliście!

Smród to wy robicie na każdych zawodach. Wiesz ja bym to inaczej nazwał - TRZODA!! Czy ktoś wam coś zrobił jak byliście w Brzegu?? Wyzwał, dał mandat, obrzucał kulkami, groził?? Wątpie!! I prosze Cię nie dodawaj oliwy do ognia!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 marca 2005, 11:55

Wojtek pisze:Smród to wy robicie na każdych zawodach. Wiesz ja bym to inaczej nazwał - TRZODA!! Czy ktoś wam coś zrobił jak byliście w Brzegu?? Wyzwał, dał mandat, obrzucał kulkami, groził?? Wątpie!! I prosze Cię nie dodawaj oliwy do ognia!!

kulkami trudno byloby obrzucic, bo śniegu u was bylo jak na lekarstwo :lol:
Piszesz "Wątpie" Wiec skoro nie wiesz na pewno to dlaczego sie udzielasz ?
ale tak to juz jest, ze jak sie przegrywa, a w dodatku z CCC, to zawsze nie pasują sędziowie, kosze, pić się chciało itd. w takim razie czy uważasz Odrę za słabszą od Meblotapu? Gorzowa? te druzyny - mimo iż nie mialy tak licznych grup kibicowskich z ich miasta potrafiły u nas wygrac!
Trudno jest przyznac się, ze byliscie wczoraj zespołem słabszym? prawda boli, co? RAZ wam się udało wygrać, ale po NASZYM błędzie i juz myslicie, ze jesteście najlepsi, że was się trzeba bać?

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 11:59

Kuba pisze:
Wojtek pisze:Smród to wy robicie na każdych zawodach. Wiesz ja bym to inaczej nazwał - TRZODA!! Czy ktoś wam coś zrobił jak byliście w Brzegu?? Wyzwał, dał mandat, obrzucał kulkami, groził?? Wątpie!! I prosze Cię nie dodawaj oliwy do ognia!!

kulkami trudno byloby obrzucic, bo śniegu u was bylo jak na lekarstwo :lol:
Piszesz "Wątpie" Wiec skoro nie wiesz na pewno to dlaczego sie udzielasz ?
ale tak to juz jest, ze jak sie przegrywa, a w dodatku z CCC, to zawsze nie pasują sędziowie, kosze, pić się chciało itd. w takim razie czy uważasz Odrę za słabszą od Meblotapu? Gorzowa? te druzyny - mimo iż nie mialy tak licznych grup kibicowskich z ich miasta potrafiły u nas wygrac!
Trudno jest przyznac się, ze byliscie wczoraj zespołem słabszym? prawda boli, co? RAZ wam się udało wygrać, ale po NASZYM błędzie i juz myslicie, ze jesteście najlepsi, że was się trzeba bać?

Ty dzieciaku u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem jest kiepsko!! Ja o meczu się juz wypowiedziałem i nie ukrywam, że nasze zagrały słabszy mecz, ale o tym Ci pisałem już wcześniej i nie mam o to do nikogo pretensji. Mi chodzi o to, co wasz klub robi z kibicami drużyny przyjezdnej!! Traktujecie nas jak śmieci i tak samo będziemy my was traktować!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”