OLIMPIA POZNAŃ & UNIA SWARZĘDZ & AZS POZNAŃ
AZS Poznań vs CCC Polkowice 61:67
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Polkowic
Przegraliśmy przez spartaczone wolne ok. 5 punktów mogliśmy być do przodu. Zresztą nasze raziły nieskutecznością np. przy wejściach pod kosz zamiast lekko piłke od tablicy odbić one robiły to z za dużą sila i z tego powodu piłka nie wpadała do kosza
Pozdro dla Kuby miło było poznać. I do zobaczenia w Polkowicach może jeszcze w tym roku
Dzieki dla kibiców Unii i Olimpii
Przegraliśmy przez spartaczone wolne ok. 5 punktów mogliśmy być do przodu. Zresztą nasze raziły nieskutecznością np. przy wejściach pod kosz zamiast lekko piłke od tablicy odbić one robiły to z za dużą sila i z tego powodu piłka nie wpadała do kosza
Pozdro dla Kuby miło było poznać. I do zobaczenia w Polkowicach może jeszcze w tym roku
Dzieki dla kibiców Unii i Olimpii
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Anonymous pisze:Jak dotąd to CCC dostosowuje sie do poziomu przeciwnika.Zczołowką gra super a ze słabeuszami cienko,z wyjatkiem CHEŁMA.
dokladnie tak jest. wczoraj tylko pierwsza kwarte zagraly niezle; konsekwentnie w ataku i bez wiekszych bledow w obronie - choc tez bez rewelacji. potem masa bledow, rzutow z nieprzygotowanych pozycji, a wszystko przez to, ze chcialy grac jak najdluzsze akcje - majac czyste pozycje w 11-13 sekundzie akcji, odgrywaly pilki do kolezanek... ale taka gra i tak wystarczyla na AZS... Poznanianki bardzo chcialy (no moze poza p. Lorek, ktora jak sie przekonalismy, nie lubi biegac do kontry
pozdrawiam
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
ciekawe jak bedzie z wisla okaze sie czyccc dostosowuja sie do gry przeciwnika. to bedzie taki mecz prawdy i pokaze on w jakiej sa nasze koszykarki dyspozycji
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Łukasz-fan pisze:Dzięki dla wszystkich, którzy wraz z nami wspierali dopingiem koszykarki AZS... Dzieki Olimpia, dzieki Unia!! A teraz zakładamy stowarzyszenie poznańskich kibiców przeciwko ... hmm wiadomo przeciwko komu...Pozdrawiam i do nastepnego meczu !!
OLIMPIA POZNAŃ & UNIA SWARZĘDZ & AZS POZNAŃ
Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... co Wy na to???
Niestety nie mam zegaru cóż za szkoda
MirU <poznań> pisze:(...)Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... (...)
Hmmm... w sumie czasem może zabraknąć czegoś do podtarcia się... szkoda, że nie wziąłem tego czegoś... "biletu"
MirU <poznań> pisze:Niestety nie mam zegaru cóż za szkoda
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
brzydki pisze:przestrzelone osobiste (te podobno po znajomoscipozdro Talar
)... i wynik mamy jaki mamy.
pozdrawiam
hehe no taka prawda w koncowce wszystkie co rzucaly osobiste (i nie trafialy ) to byłe zawodniczki Polkowic, wiec moze cos w tym jest
pozdroawiam Brzydki
parole... moje ulubione... 
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze:MirU <poznań> pisze:(...)Ja chcę przerobić właśnie "lekko" tą naklejkę z MUKSU, o przepraszam bilet, wejściówkę na coś bardzo ciekawego... (...)
Hmmm... w sumie czasem może zabraknąć czegoś do podtarcia się... szkoda, że nie wziąłem tego czegoś... "biletu"
MirU <poznań> pisze:Niestety nie mam zegaru cóż za szkodaBuuuuu... szkodaaaaaa... Dario wpadł na szatański plan - opchniemy te zegary Muksom na meczu Olimpia - MUKS za 30zł!!!! Zamiast biletów!!!!;) A cooooo.... niech wracają do właściciela
A ile macie sztuk tej cudnej wejściówko-bileto-pamiątki ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”