Katarina Ristić
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tadeo86 pisze:...nie bede komentowal ale to co robia niektore osobniki w stosunku do naszych dziewczyn to raz ze jest smieszne, dwa nie powazne, a trzy dziecinne...
Jak ktos jest niepelnosprawny umyslowo to takie rzeczy brzydko mowiac OD$%$#@#LA MANIANE. Wspolczuje tylko tym dziewczynom co dostaja takie glupie wiadomosci (Sms-y) od niektorych "pseudo Werterow".
Ludzie zanim cos zrobicie to narpierw 3 razy sie zastanowcie... bo to jest "Tragedia tego chlopca".
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
mam w sumie obojetny stusnek do Ristic, ale mysle, ze jezeli chcemy grac o wyzsze miejsca potrzebujemy solidniejszej rozgrywajacej.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
kyS, a jaka solidniejszą rozgrywającą masz na mysli? oczywiście pytam w kontekście na jaką AZS stać, żebyś mi zaraz ze Skerą lub jakąś inną na jej poziomie nie wyskoczył
. Bo zawodniczki tego formatu za sezon dostaja tyle, ile wynosi budżet AZS-u na dwa lata.
A od siebie dodam, że Katie idealnie pasuje do naszej koncepcji drużyny i wspaniale uzupełnia się z Kaśką. Nam potrzeba takiej "wariatki" ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ), która od czasu do czasu poleci do przodu nie oglądając się za siebie. Faktem jest, że czasem ponosi ją fantazja, ale to są uroki młodości i chęci pokazania się. Na ocenę każdej zawodniczki wpływa postawa jej koleżanek. Wiele razy słyszałem głosy, że często słabo kieruje grą zespołu , ale zauważcie jak wiele razy po prostu nie ma komu podać piłki. Jak koleżanki są aktywne pod koszem atakującym to nie ma najmniejszego problemu z oddaniem piłki czy nawet rzutem. O zaangażowaniu w grze obronnej nie będę pisał nic, bo każdy widzi jak gryzie parkiet w tym elemencie i chwała jej za to
.
Serca do gry jej nie brakuje, umiejętności też ma nie małe, choć tu uważam, że Darek jest w stanie coś więcej jeszcze z niej wykrzesać. Po za tym zauważcie, jak mało mamy zawodniczek, którym siedzi "trójka". Jest Ola ze średnią prawie 40% i Katie - ponad 35% i później długo nic.
Moim skromnym zdaniem Katie powinna u nas zostać, bo po prostu jej potrzebujemy, aby uzupełniła skład młodej i agresywnie grającej druzyny AZS-u.
A od siebie dodam, że Katie idealnie pasuje do naszej koncepcji drużyny i wspaniale uzupełnia się z Kaśką. Nam potrzeba takiej "wariatki" ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ), która od czasu do czasu poleci do przodu nie oglądając się za siebie. Faktem jest, że czasem ponosi ją fantazja, ale to są uroki młodości i chęci pokazania się. Na ocenę każdej zawodniczki wpływa postawa jej koleżanek. Wiele razy słyszałem głosy, że często słabo kieruje grą zespołu , ale zauważcie jak wiele razy po prostu nie ma komu podać piłki. Jak koleżanki są aktywne pod koszem atakującym to nie ma najmniejszego problemu z oddaniem piłki czy nawet rzutem. O zaangażowaniu w grze obronnej nie będę pisał nic, bo każdy widzi jak gryzie parkiet w tym elemencie i chwała jej za to
Serca do gry jej nie brakuje, umiejętności też ma nie małe, choć tu uważam, że Darek jest w stanie coś więcej jeszcze z niej wykrzesać. Po za tym zauważcie, jak mało mamy zawodniczek, którym siedzi "trójka". Jest Ola ze średnią prawie 40% i Katie - ponad 35% i później długo nic.
Moim skromnym zdaniem Katie powinna u nas zostać, bo po prostu jej potrzebujemy, aby uzupełniła skład młodej i agresywnie grającej druzyny AZS-u.
Moze zaczne od tego, ze moje powiedzmy to nieentuzjastyczne podejscie do Ristic jest znane i nie traktuje jej jako solidnej rozgrywajacej. Ze wzgledu na finanse o ktorych napisales rowniez wydaje mi sie, ze zostanie u nas naprzyszly sezon. Zycze sobie, zebym sie mylil, gdyz uwazam, ze ona nie zrobi juz duzo wiekszych postepow. Braki AZSu na pozycji rozgrywajacej sa widoczne i wydaje mi sie, ze to jest wlasnie to co "chroni" nas przed wygranymi w koncu np z Wisla.Barti pisze:kyS, a jaka solidniejszą rozgrywającą masz na mysli? oczywiście pytam w kontekście na jaką AZS stać, żebyś mi zaraz ze Skerą lub jakąś inną na jej poziomie nie wyskoczył. Bo zawodniczki tego formatu za sezon dostaja tyle, ile wynosi budżet AZS-u na dwa lata.
(...)
Zeby nie bylo rowniez uwazam, ze doskonale uzupelniaja sie na pozycji rozgrywajacej z Kaska i jej zacietosc i walka w obronie sa widoczne.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Skera dla mnie nie jest jakaś super, a RISTIC dużo chce za swoją gre... 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Wedlug mnie Kati jest bardzo wartosciowa zawodniczka z ktorej w przyszym sezonie (Daj Boze niech zostanie) moze wyrosnac prawdziwa gwiazda naszego zespolu (no moze troche przesadzilem) ale w ostatnich meczach widac duze postepy jakie robi i coraz mnie widzimy niepotrzebnych jej rzutow z nieprzygotowanych pozycji (Co jej Darek Maciejewski pewnie caly sezon wdrazal)
Mysle ze powinna zostac 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
-
tomaszek
Ja też bym chciał zeby została. To takie diabeł w ciele anioła
Potrafi pociągnąć grę kiedy zespołowi nie idzie. I co zauważyłem wczoraj na meczu ze robi takze postepy w rozmowach z Darkiem Maciejewskim. Chyba pierwszy raz widzialem kiedy pokornie wysłuchała co ma jej do zarzucenia trener i pokiwała twierdzaco głową (z reguły ich rozmowy koncza sie ironicznym gestami w kierunku Darka w stylu "ty sobie pogadaj a ja i tak gram swoje"). Takze mysle ze tych dwoje w koncu znajduje wspolny jezyk. Dobrze to wróży na przyszłośc

Kate umie grać i nikt jej nie zaprzeczy ten temat na jaki zeszliscie wsumie bierze się z tego że nie mamy w lidze podobnej rozgrywającej no bo wsumie zestawcie ją z pawlakową czy bortelovą ? to zupełnie inna bajka jest akurat ja myśle ,że (pewnie zaraz mnie ktoś tu za to zlinczuje ) potrzeba nam raczej zmiennika dla "Pysi"
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”