Ej ja wiem ze wszystkim się podoba
bullshit, bo mi sie nie podoba
za chuda, ale wzrostem pasowalaby
Moderator: Moderatorzy
obserwator 112 pisze:Panie malkontent
tak tu jest o sporcie zgadzam sie ale tez jest to forum "Ewelinka" to moze cos wiecej tez mozemy sie o niej dowiedziec bo widzimy ja na parkiecie a nie w zyciu codziennym a jak ja w takowej sytuacji poznal to niech wypowie swoje zdan ia moze ma racje bo nie wszytscy ja znaja tak dobrze jak niektorzy ludzie:)
nono lepiej sie zajmij koszykówka zeby znow z premedytacją nie ranić najbliższych sobie swego czasu ludzi
Dobra zawodniczka ale zaklamany czlowiek bez szacunku.

Prawda pisze:Dobra zawodniczka ale zaklamany czlowiek bez szacunku.
gosc pisze:Ewelina jest mi bliska osoba..i dobrze ze podpisales sie obserwator ,bo za wiele o niej nie wiesz;/ niestety zaplacila sama za swoje bledy...a jest mloda i ma do tego prawo..nie znacie jej ...to dobra dziewczyna..czasem zbyt naiwna i za szybko ufa ludziom. ale nie oceniajcie jej jeli jej nie znacie ..bo nie jest mile czytanie takich wpisow..tymbardziej ze sa one bezpodstawne...nie ingerujcie w jej zycie prywatne..gra w koszykowke i forum jest od tego a nie od tego zkim sie spotyka ..czy jest za wysoka czy brzydka czy ma krzywe nogi..no bez przesady;/ pozdrawiam a jesli macie cos do niej prosze bardzo piszcie jej a nie jakies sytuzcje stwarzacie ttlko po to aby ja oczernic!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości